muszę z firmą pogadać ale dopiero w wakacje........... od niedzieli dopiero zaczynam pacnij mnie miotłą bo siedzę na torbie w domu i płaczę ja wyjeżdzam, mąż raca i nie widzimy się juz 5 miesiąć (((:
muszę z firmą pogadać ale dopiero w wakacje........... od niedzieli dopiero zaczynam pacnij mnie miotłą bo siedzę na torbie w domu i płaczę ja wyjeżdzam, mąż raca i nie widzimy się juz 5 miesiąć (((:
W mojej poprzedniej firmie mialam umowe-zlecenie na czas nieokreślony...dla mnie praktycznie znaczyło to,że w Polsce mialam ubezpieczenie zdrowotne nie ograniczone do 1 miesiąca,w banku moglam podjąć kredyt...z taką umową można wziąć zakupy na raty...
No ja lecę na mietle:D;D;D;D;D Jakżeby inaczej:D;D;D;D;D;D
tzn aneksem dostajesz tą umowe na czas wyjazdu?
Ja się 29 kwietnia będę rejestrowała w UP, a 5 maja się wyrejestruję:) Paranoja:)
W mojej poprzedniej firmie mialam umowe-zlecenie na czas nieokreślony...dla mnie praktycznie znaczyło to,że w Polsce mialam ubezpieczenie zdrowotne nie ograniczone do 1 miesiąca,w banku moglam podjąć kredyt...z taką umową można wziąć zakupy na raty...
Wichurra - nie wiem w jakiej firmie Ty pracujesz, ale od razu jej nie lubię..... Zeby osobę z takimi kwalifikacjami tak traktowano.... )))))
No takie tam zasady.
A ja też nawet nie chciałabym podpisywać z nimi umowy na dłuższy czas, bo ich nie lubię i nie chcę czuć się związana.
Wiem, wiem - zawsze można wypowiedzieć.
Ale wolę mieć poczucie, że wracam z Niemiec i mi podskoczyć mogą:)
Zwłaszcza, że z panią z biura koty drę straszne.
Ludzie Kochani!!!!!!!!!!!!!!
Jutro o 6.00-ej rano WRACAM DO DOMU:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D Napisałam WRACAM ,bo wyjeżdżam do pracy:)Do domu zawsze wracam:)
Własnie dopiero wlazłam do łóżka,prysznic,maseczka,golenie,lakier na pazurki i jestem Piękna:)
Torby już pod drzwiami:)
Pdp i Hipis zapowiedzieli,że już od 4.30 będą na mnie czekać w jadalni,wypijemy kawkę pogadamy,zapalimy:)Miłe z Ich strony,wcale nie muszą tak wcześnie wstawać:)Dostałam b.dobre referencje,dużo prezentów dla mnie i rodziny:)
Okazało się jednak ,że to są dobrzy ludzie.Ja dałam radę i jest ok.Przyjeżdżam tutaj w maju:)
Cieszę się niesamowicie ,ze wracam do domku:D;D;D;D;D Odezwę się już z Pl:)