Na wyjeździe #7

12 kwietnia 2014 18:37
zadam wam dziwne pytanie-Czy jest jakiś psycholog na forum ????
12 kwietnia 2014 18:47
iwunia

Nikt sie chyba do tej pory nie chwalił,że jest psychologiem z wykształcenia.Ale może jest wśród nas i się odezwie:)
12 kwietnia 2014 18:55 / 3 osobom podoba się ten post
iwunia

nie krępuj sie i dawaj pytanią, jak wszystkie w kupe sie zbierzemy to zaden prawdziwy psycholog Nam nie dorowna:)
12 kwietnia 2014 19:01
kasia63

Nikt sie chyba do tej pory nie chwalił,że jest psychologiem z wykształcenia.Ale może jest wśród nas i się odezwie:)

Obawiam sie ze ta grupa zawodowa na opieke nie jezdzi.Dawaj...cos moze poradzimy...
12 kwietnia 2014 19:13 / 1 osobie podoba się ten post
Tak pytam-mam problem bardzo prywatny i nie radze sobie z tym,a nie chciałabym sie zbytnio obnażać,aby nie stać sie obiektem róznych opinii,dla niektórych może zbyt smieszny a dla mnie trudny,aż mnie dusza boli...przepraszam,że zawracałam tyłki...
12 kwietnia 2014 19:14 / 5 osobom podoba się ten post
iwunia

Tu prawie całe forum psycholożki,adwokatki,radczynie prawne ,zadymiarki ,plotkarki ,seksowne panie w szpileczkachod wyboru do koloru hihihihihihi co chcesz wybieraj a!!!  i ostanio ortopedki ,chirurżki hahhaha
12 kwietnia 2014 19:15
Jestem kolejna, którą dopadł ból zęba na wyjeździe, masakra, szczęście w nieszczęściu, że za 5 godzin wyjeżdżam, ale co to ma być, zemsta babci za śniadanie dzisiejsze, czy co?:)
12 kwietnia 2014 19:17 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Jestem kolejna, którą dopadł ból zęba na wyjeździe, masakra, szczęście w nieszczęściu, że za 5 godzin wyjeżdżam, ale co to ma być, zemsta babci za śniadanie dzisiejsze, czy co?:)

Efffffffffffffffa   współczuję!!! Ja już po bólu .
12 kwietnia 2014 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

P/bólowe w kieszeń i do domku:)i do dentysty.Trzymaj się :)
12 kwietnia 2014 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
iwunia

Tak pytam-mam problem bardzo prywatny i nie radze sobie z tym,a nie chciałabym sie zbytnio obnażać,aby nie stać sie obiektem róznych opinii,dla niektórych może zbyt smieszny a dla mnie trudny,aż mnie dusza boli...przepraszam,że zawracałam tyłki...

Wejdź sobie na ten portal,można tam też zadać pytanie psychologowi
http://www.psychologia.net.pl
12 kwietnia 2014 19:20 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

wejdz w googlach na forum psychologia.ja ma 1 semestr psychologii ale to dawno bylo...
12 kwietnia 2014 19:21
iwunia

To przedstaw nam  ten problemw skrocie  NIE TWOJ a kolezanki.My to lykniemy.
12 kwietnia 2014 19:33 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

P/bólowe w kieszeń i do domku:)i do dentysty.Trzymaj się :)

Dzięki, do dentysty w poniedziałek a w niedzielę może jeszcze zamoczę w jakichś procentach,a nuz pomoże:))
12 kwietnia 2014 19:40
efka66

A może zupa była za słona, coooooo? Ibuprom weź, bo jest mocny, nawet 2-3, aspiryna zwykła też jest chyba przeciwbólowa. Ja się ratuję zawsze tym pierwszym na wszelkie bóle.
12 kwietnia 2014 20:46 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Dzięki, do dentysty w poniedziałek a w niedzielę może jeszcze zamoczę w jakichś procentach,a nuz pomoże:))

Pierwszym chuchnieciem upijesz biednego dentystę i w zamroczeniu jeszcze Ci powyrywa wszystkie zęby:) Nie ryzykuj:)Procenty zostaw na potem:)