Oni by się najchętniej mnie pozbyli:)
Oni by się najchętniej mnie pozbyli:)
Ludzie Kochani!!!!!!!!!!!!!!
Jutro o 6.00-ej rano WRACAM DO DOMU:D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D Napisałam WRACAM ,bo wyjeżdżam do pracy:)Do domu zawsze wracam:)
Własnie dopiero wlazłam do łóżka,prysznic,maseczka,golenie,lakier na pazurki i jestem Piękna:)
Torby już pod drzwiami:)
Pdp i Hipis zapowiedzieli,że już od 4.30 będą na mnie czekać w jadalni,wypijemy kawkę pogadamy,zapalimy:)Miłe z Ich strony,wcale nie muszą tak wcześnie wstawać:)Dostałam b.dobre referencje,dużo prezentów dla mnie i rodziny:)
Okazało się jednak ,że to są dobrzy ludzie.Ja dałam radę i jest ok.Przyjeżdżam tutaj w maju:)
Cieszę się niesamowicie ,ze wracam do domku:D;D;D;D;D Odezwę się już z Pl:)
Uśmiałam się dziś. Babcia przy śniadaniu coś marudziła, tak długo jadła jak nigdy, żuła, przeżuwała, tak się dziwiłam, co to ostatnie śniadanie ze mną tak celebruje, po jedzeniu poszłam łazienkę ogarnąć i wbiło mnie w podłogę. W pojemniczku leżą zęby babci. Zapomniałam! Pierwszy raz i to w ostatni dzień mojego pobytu zapomniałam o zębach, a babcia biedna nigdy się nie poskarży i jadła jak umiała:))
he,he babcia tez sie pewnie dziwieła czemu ten jogurt taki twardy hihi
No takie tam zasady.
A ja też nawet nie chciałabym podpisywać z nimi umowy na dłuższy czas, bo ich nie lubię i nie chcę czuć się związana.
Wiem, wiem - zawsze można wypowiedzieć.
Ale wolę mieć poczucie, że wracam z Niemiec i mi podskoczyć mogą:)
Zwłaszcza, że z panią z biura koty drę straszne.
Uśmiałam się dziś. Babcia przy śniadaniu coś marudziła, tak długo jadła jak nigdy, żuła, przeżuwała, tak się dziwiłam, co to ostatnie śniadanie ze mną tak celebruje, po jedzeniu poszłam łazienkę ogarnąć i wbiło mnie w podłogę. W pojemniczku leżą zęby babci. Zapomniałam! Pierwszy raz i to w ostatni dzień mojego pobytu zapomniałam o zębach, a babcia biedna nigdy się nie poskarży i jadła jak umiała:))
No tak, ale jak opiekunka ma umowę zlecenie również podczas pobytu w Polsce, to na bardzo małe kwoty - dziewczyny pisały że to 150-200zł jest. Jaki bank wtedy kredyt da:) Nie wiem jak to jest przy zakupach na raty - czy dochody spradzają, czy nie.
A jak się człowiek zarejestruje w UP, to też ubezpieczenie zdrowotne nie jest ograniczone.
Ja się starałam kilka miesięcy temu o kredyt na 10.000zł w Alior Banku i liczyło się to, że od kilku lat na moje konto wpływają w miarę regularnie dochody. Z otrzymaniem kredytu nie było problemu, choć z niego w końcu zrezygnowałam. Natomiast koleżanka w innym mieście w tym samym banku chciała wziąć kredyt, tyle że większy i odmówiono jej. Nie miała szansy w żadnym, więc nie wiem, od czego to zależy...
Alexia, znalazłaś kogoś tydzień temu na wędrówki po Monachium? I co u Ciebie, napisz troszkę!