Jestem kolejna, którą dopadł ból zęba na wyjeździe, masakra, szczęście w nieszczęściu, że za 5 godzin wyjeżdżam, ale co to ma być, zemsta babci za śniadanie dzisiejsze, czy co?:)
Jestem kolejna, którą dopadł ból zęba na wyjeździe, masakra, szczęście w nieszczęściu, że za 5 godzin wyjeżdżam, ale co to ma być, zemsta babci za śniadanie dzisiejsze, czy co?:)
Uśmiałam się dziś. Babcia przy śniadaniu coś marudziła, tak długo jadła jak nigdy, żuła, przeżuwała, tak się dziwiłam, co to ostatnie śniadanie ze mną tak celebruje, po jedzeniu poszłam łazienkę ogarnąć i wbiło mnie w podłogę. W pojemniczku leżą zęby babci. Zapomniałam! Pierwszy raz i to w ostatni dzień mojego pobytu zapomniałam o zębach, a babcia biedna nigdy się nie poskarży i jadła jak umiała:))
Kochana baciunia...aż bym ją uściskała:)))
Dzien doberek kochani !! Spokojnej Niedzieli beztroskiej dznia pełnego usmiechow bezstresowego!!! Mam pytanie ja dopiero pierwy raz mam zamiar jechac autobusem kto mi powie ile kosztuje przejazd i gdzie kupie bilet w autobusie czy w automacie??? Bo koło przysyanku widziałam automat jakis stoi .I czy moge od razu w dwie strony kupic ?lub czy tu mozna jak u nas Taka sieciowke kupic???????????????
Witajcie w pochmurną niedzielę,ale jakże spokojną....Po rozmowie z córką o tabletkach nasennych,dotrzymała słowa i babcia dostała jakiś kropelki,które działają,że ho,ho.,przynajmniej narazie..:):)
Odkryłam fajny second hand wiec w najbliższych,wolnych dniach wybieram się na odstresowanie,bo wpadło mi w oczy kilka fajnych rzeczy no i świetna torba na laptopa za niewielkie pieniądze.
W ostatnich dniach mało się udzielałam bo moja sunia miała operację i przeżywałayśmy z córką bardzo. Lekarz powiedział,że się udała,ale czekamy na wynik histopatologiczny,ja jestem niestety pesymistką..
Kupiłam nareszcie olej kokosowy :):) Własnie robie na nim roladki wołowe,które ubiłam wałkiem do ciasta bo o ubijaku do mięsa można pomarzyć :)
Nie mogę znaleść wpisu Giunty,jak jej poszło w maratonie,wie ktoś moze?
A co to się stało że amelka55 usunęła konto???????
Zwykłym ,miejskim?.Bilet kupisz u kierowcy.Ok.2,50 kosztuje.Na przystankach ,obok rozkładu jazdy sa często tabelki z cenami biletów,bo są minutowe,strefowe,różne te bilety.Zależy w jakim mieście.Jak masz zamiar często jeźzi to rodzinę popros o pomoc ,kupi Ci sieciówkę>