No ma te plastry ale ja mimo to chcialabym się dowiedzieć o tej niemieckiej maści, ktoś już mi wczesniej o niej mowił ale za grzyba nazwy nie pamietam, tu w zasadzie cena nie gra roli
No ma te plastry ale ja mimo to chcialabym się dowiedzieć o tej niemieckiej maści, ktoś już mi wczesniej o niej mowił ale za grzyba nazwy nie pamietam, tu w zasadzie cena nie gra roli
MIRFULAN Wund- und Heilsalbe, polecam:)))
MIRFULAN Wund- und Heilsalbe, polecam:)))
Witaj, dzieciątko! Dobrze, że tu zaglądasz.
Potwierdzam ,Mirfulan plus Sudocrem ( ja stosuje ) .Nie zapominac o zmianie pozycjiiiiiiiiiii podopiecznych.
Romanko milo sie was czyta, szczegolnie na nowo powstalym topiku.
Wrocilam dzisiaj z dalekiej podrozy, sen niestety szerokim lukiem mnie omija,
Czytam z duzym zainteresowaniem Anie oo37, w kazdym ziarnku jest prawda!!!
Kasia63 jest dla mnie autorytetem, instyktownie....
Już nie bądź taka skrooooomna, Kasiu! Jak cię ludzie odbierają jako autorytet, to się tylko cieszyć!
Z czekoladą się jeszcze na dobranoc ucałuję i zmykam do łóżeczka.
Wszystkim dzisiejszym twórcom naszego wesołego opowiadania, bardzo dziękuję za cały dzień wielkiej radochy!
Cześć dziewczyny, gdzies tu na forum trafiłam na informację o niemieckiej maści na odlezyny (nie pamietam w ktorym wątku więc proszę o pomoc tu), u znajomej pojawiła się odleżyna 1 stopnia ze wskazaniem na drugi, ona ma bardzo delikatną skórę wiec spora "szansa", ze sie szybko pogłębi, jeśli mozecie mi udzielić informacji o maśći to bardzo proszę, nawet na @ jesli tu nie wolno
Romanko milo sie was czyta, szczegolnie na nowo powstalym topiku.
Wrocilam dzisiaj z dalekiej podrozy, sen niestety szerokim lukiem mnie omija,
Czytam z duzym zainteresowaniem Anie oo37, w kazdym ziarnku jest prawda!!!
Kasia63 jest dla mnie autorytetem, instyktownie....
Trochę mnie ,przyznam zatkało.........Autorytetem to moze byc np.JP II ale ja ???Nieeeeee......
Kikusia,a na spanie cos bierzesz?.Sama wiesz jak bezzenne noce wykańczja i przede wszystkim serducho osłabiają!Bo na te inne sprawy to tylko czas pomaga.Trzymaj sie kochana i zagladaj do nas:)
Zosiu-Samosiu zmiana pozycji co 3. godziny jest nieodzowna, wiem wiem, dobrze ze przypominasz o tym!!! Buziak na dobranoc...