Na wyjeździe #7

14 kwietnia 2014 07:03 / 2 osobom podoba się ten post
Dzien dobry kochani nie wiem co sie dzieje ale moj pdp chyba mi umrze od 2.30 bigam po schodach!! Juz nie chce opisywac jego stanu a siostrzenica mowi zeby karetki nie wzywac najpier lekarz domowy!!  A  myslałam ze juz bedzie dobrze !! buzia rumiana mu sie robiła rozmawiał fajnie komplementy wczoraj mowił miły dziadzius a w nocy cos sie zmieniło zaniepokoiłam sie ze nie dzwoni duzo dawałam pic wiec czesciej do toalety chodził tak koło 130. i 5.3 poszłam zobaczycz to lezał w poprzk łozka i cały mokry!! wiem ze to w poskarzajkach lub gzie indziej powinnam ale z nerwow nie moge znalesc!!!
14 kwietnia 2014 07:13 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Amelka sama się usunęła czy ja usunięto?????Dopiero teraz dojrzałam !Wiecie coś nt temat?

Też dojrzłałam,kurde.Nie ma żartów.
14 kwietnia 2014 08:33 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien dobry kochani nie wiem co sie dzieje ale moj pdp chyba mi umrze od 2.30 bigam po schodach!! Juz nie chce opisywac jego stanu a siostrzenica mowi zeby karetki nie wzywac najpier lekarz domowy!!  A  myslałam ze juz bedzie dobrze !! buzia rumiana mu sie robiła rozmawiał fajnie komplementy wczoraj mowił miły dziadzius a w nocy cos sie zmieniło zaniepokoiłam sie ze nie dzwoni duzo dawałam pic wiec czesciej do toalety chodził tak koło 130. i 5.3 poszłam zobaczycz to lezał w poprzk łozka i cały mokry!! wiem ze to w poskarzajkach lub gzie indziej powinnam ale z nerwow nie moge znalesc!!!

mamuela trzymaj się , będzie dobrze :))
Spokojnego dnia ci życzę

14 kwietnia 2014 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Może ma przejściowe chwilowe dołki.
Trzymaj się!
14 kwietnia 2014 09:30 / 1 osobie podoba się ten post
Żarty się skończyły. Wyjeżdżam.
Mam Reisefieber i za dużo lub za mało ciuchow spakowałam, nie mam pojęcia czy wszystko wzięłam, jadę na nowe miejsce.
Heh...
14 kwietnia 2014 09:53
Obudziło mnie dziś wołanie.W pierwszej chwili myslałam,że to babuszka woła.A to we śnie było.Ktos wołał: Kasiu,Kasiu.Obdzwoniłam rodzinę-wszystko ok.Nie lubię takich snów dziwnych....Od rana mam jakies takie nieswoje uczucie że gdzies ,coś......
14 kwietnia 2014 10:15
Ja też spałam niespokojnie no i dość krótko od 2 do 8.
Coś mi się śniło, pamiętam, że się przebudzałam, ale snu nie pamiętam, może i lepiej :)
14 kwietnia 2014 10:49 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Zamiast wcisnąć "cytat" wcisnęłam "podoba mi się"... ot, oferma ze mnie, cóż tu jest do podobania...
Mamuelko, często bywa że "przed" następuje taka nietypowa poprawa stanu zdrowia, powrót energii, ale może akurat tylko większy kryzys organizmu PDP dopadł... nie wiem co tam z nim masz, nie wszystkie wpisy pamiętam, miejmy nadzieję że się poprawi. Postaraj się uspokoić, choć to niełatwe, zdenerwowana nie pomożesz w niczym, Twój stres się udzieli innym.
Ściskam ciepło, będzie dobrze!!!
14 kwietnia 2014 11:41
Słuchajcie czy ktoś z Was ma kontakt z Martini ? Szukam z nią kontaktu :D
14 kwietnia 2014 11:44
Zakręcona Mamuela

Ja sierota to samo zrobilam zamiast cytat ehhh. Manuela trzym sie, mozesz tylko czuwać i pomagać. Ta pogoda się chyba wszystkim udziela, moja PDP też w nocy spacerowała i jest taka nie ten tego.
14 kwietnia 2014 11:51
No ładnie, powinnam dostać dzisiaj wypłatę i co? Mój kochany bank ma awarię i pracuje w systemie offline , nawet telefonu nie mogę sobie doładować przez internet, bo bank nie wysyła sms . Nie mogła być ta awaria wczoraj ? Nie musiałabym oglądać prawie pustego konta
14 kwietnia 2014 12:10
Annika

No ładnie, powinnam dostać dzisiaj wypłatę i co? Mój kochany bank ma awarię i pracuje w systemie offline , nawet telefonu nie mogę sobie doładować przez internet, bo bank nie wysyła sms :-). Nie mogła być ta awaria wczoraj ? Nie musiałabym oglądać prawie pustego konta :-)

Annika,jak jesteś w potrzebie,ja ci tel moge doładować ...daj znać?
14 kwietnia 2014 12:19
Ania jak Twoje złamanie?
14 kwietnia 2014 12:22
gosia35

Ania jak Twoje złamanie?

Nie bedzię żadnych komentarzy.
14 kwietnia 2014 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Nie bedzię żadnych komentarzy.

Ok ok ja tylko zapytałam.