Wiga37 dziekuje..
Czuje sie niepewnie...
Wiga37 dziekuje..
Czuje sie niepewnie...
Dlaczego się czujesz niepewnie ?
Wszystko widze z innej pespektywy, wiele niepewnosci, brak wiary we wlasne mozliwosci.
Ciesze sie ze mam was, ze nikt ze mnie nie podkpiwal, ze spotkalam sie ze spontaczna pomoca,
ze otrzymalam od was wiele, wiele slow pocieszenia, no i wiele, wiele ksiazek, dziekuje:)))
Wszystko widze z innej pespektywy, wiele niepewnosci, brak wiary we wlasne mozliwosci.
Ciesze sie ze mam was, ze nikt ze mnie nie podkpiwal, ze spotkalam sie ze spontaczna pomoca,
ze otrzymalam od was wiele, wiele slow pocieszenia, no i wiele, wiele ksiazek, dziekuje:)))
A no szkoda. A wracasz tu jeszcze?
Ja jestem w okolicach Solemio-park wodny. A jest ktoś tam teraz za Ciebie?
Witaj , Mleczko !
Cieszę się że szczęśliwie dotarłaś na miejsce . Nie znam okolic w których pracujesz - to dosyć daleko ode mnie . A może pozwolą Ci pojechac na jakiś dzień na południe i odwiedzisz mnie w Ticino ? Byłoby miło , południowa Szwajcaria jest piękna a jeszcze te ogrody ....Oj , miałabyś co oglądać .Zapraszam !
W tej chwili nie, córka zajmuje sie babcia, ale 29go kwietnia wraca stała opiekunka, ona zna to forum, choć sie nie udziela, fajna dziewczyna, mogę jej powiedzieć, ze jesteś chętna na spotkania, mam z nia kontakt.
Była bym wdzięczna :). Gdyby miała ochote się ze mna skontaktować było by super :).
Obudziło mnie dziś wołanie.W pierwszej chwili myslałam,że to babuszka woła.A to we śnie było.Ktos wołał: Kasiu,Kasiu.Obdzwoniłam rodzinę-wszystko ok.Nie lubię takich snów dziwnych....Od rana mam jakies takie nieswoje uczucie że gdzies ,coś......