Kasiu meile do Ciebie nie dochodza ;) odezwij sie do Mleczka
Kasiu meile do Ciebie nie dochodza ;) odezwij sie do Mleczka
dlaczego nie dochodzą?? dziewczyny piszą i jest ok. mleczko też pisała do mnie maila do i doszedł
ale ok juz się do niej odzywam
zaraz nasz kochany moderator urwie nam głowe......
Ja już spakowana jestem. Babcia wybaczyła mi zdradę, że nie spałam z Nią i przywitała mnie uśmiechem :-). Jak nigdy w sumie, może to z radości, że wyjeżdżam :-). W sumie raczej nie, bo biega za mną i ciągle mówi, abym wróciła.
Dała nam (mi i zmienniczce)popalić wczoraj. Dziewczyna powiedziała, że zostanie tutaj miesiąc. Ja niesamowicie się cieszę, że wracam do domku :-). Jeszcze 13 godzin do wyjazdu....
Ja już spakowana jestem. Babcia wybaczyła mi zdradę, że nie spałam z Nią i przywitała mnie uśmiechem :-). Jak nigdy w sumie, może to z radości, że wyjeżdżam :-). W sumie raczej nie, bo biega za mną i ciągle mówi, abym wróciła.
Dała nam (mi i zmienniczce)popalić wczoraj. Dziewczyna powiedziała, że zostanie tutaj miesiąc. Ja niesamowicie się cieszę, że wracam do domku :-). Jeszcze 13 godzin do wyjazdu....
Ja dzisiaj złapałam pierwsze promyki słoneczka. Jak miło poleżeć na tarasie gdzie widok rozciaga sie na zadbany trwniczek z białymi owieczkami prawie naturalnej wielkosći.uff..za godzinke wraca babciunia a ja do pracy, nastepne wolne we wtorek. Tak wiec sobie żyję od wtorku do piątku i od piatku do wtorku.
Kacha25 tak w ogole to mieszkasz 40 min drogi ode mnie....sasiadki prawie my sa