Oj tam, oj tam... już nie wymyślaj żeby tylko nie biegać ;-)
Oj tam, oj tam... już nie wymyślaj żeby tylko nie biegać ;-)
A kto Ci kaze stac? Mozesz w miejscu truchtac;-))
Bardzo ale nie chcę faszerować Cię Kaśka czymś gorszym wiec tylko ,że zdarza się to.....
Niby pieniądze szczęścia nie daja!? ale humor poprawiaja - otrzymalam pierwszą wypłate na nowy misejscu. I slońce wyszło, jak tu nie kochac w taki dzień.
Niby pieniądze szczęścia nie daja!? ale humor poprawiaja - otrzymalam pierwszą wypłate na nowy misejscu. I slońce wyszło, jak tu nie kochac w taki dzień.
Jestem 13 dzien na nowej szteli i jakos zamiast lepiej, to mnie przygnebia dokladnosc doktorka i jego wymagania . Skrzywienie zawodowe to sie nazywa . Pracy mam tu duzo i jeszcze te rozne procedury w sprawach odkazania,no nie cos uskarzam za bardzo .Chyba nie jestem taka idealna dla nich ,jak oni chcieliby .Po pracy wieczoerm ,szybki prysznic i do lozka i zasypiam padnieta.
Nigdzie do tej pory nie bylam taka zmeczona.
Ja jestem u doktorka i mnie dupa od siedzenia boli. Czyli to chyba skrzywienie, ale nie zawodowe ...