Tu sie nic nie ukryje mamy tajna kancelarię.
Tu sie nic nie ukryje mamy tajna kancelarię.
I tajnego super agenta Mleczko 47...
No, uprzejmie donoszę, że Emi i Lili juz zrobiły swoją pracę zbieraczek wierszy Kasi i wysłały mi je na maila. Jeśli jest ktoś chętny do przeszukania - na wyjeździe 7-8, to mielibyśmy opracowane dwa największe działy. Ja niestety mam teraz w domu tyle spraw, że czasem nawet już nie wiem, jak się nazywam.
Andrejka, przyjeżdżasz na zjazd do Wrocławia 27-30 lipca? Bo nie wiem, jak dużego świniaka na kiełbaski zamówić, he, he...Mamy tu specjalny topik dla chętnych do przyjazdu, pt. Zjazd Opiekunów i Opiekunek we Wrocławiu. Pani Anna Wiatr rozmowę z nami na zjeździe umieści prawdopodobnie w swojej książce o opiekunkach, zostaniemy więc uwiecznione dla potomności.
I tajnego super agenta Mleczko 47...
No, uprzejmie donoszę, że Emi i Lili juz zrobiły swoją pracę zbieraczek wierszy Kasi i wysłały mi je na maila. Jeśli jest ktoś chętny do przeszukania - na wyjeździe 7-8, to mielibyśmy opracowane dwa największe działy. Ja niestety mam teraz w domu tyle spraw, że czasem nawet już nie wiem, jak się nazywam.
Andrejka, przyjeżdżasz na zjazd do Wrocławia 27-30 lipca? Bo nie wiem, jak dużego świniaka na kiełbaski zamówić, he, he...Mamy tu specjalny topik dla chętnych do przyjazdu, pt. Zjazd Opiekunów i Opiekunek we Wrocławiu. Pani Anna Wiatr rozmowę z nami na zjeździe umieści prawdopodobnie w swojej książce o opiekunkach, zostaniemy więc uwiecznione dla potomności.
To coś dla mnie :DDD.
Doktor pewnie z tych "zabiegowych" a nie tylko pierwszego kontaktu. Sama kiedyś potrafiłam blaty kuchenne przecierać spirytusem po posprzątaniu kuchni. Pewne rzeczy robi się automatycznie, mimo że innych to śmieszy.
A lampy bakteriobójcze w domu ma zainstalowane???? (żart). Powodzenia, może kiedyś mu przejdzie. ;)
Wiesz ,on baardzo kocha swoja zone i szanuje ,to widac ,slychac i czuc. Ma chora zone , wiec chce jej zapewnic wszystko co sie da ,aby jej stan nie pogarszal sie szybciej .On chce opoznic jak dlugo sie da .Stad przychodzi do niej fizykoterapeutka i logopeda.I sam z nia tez wykonuje rozne cwiczenia.A ze ma cewnik i wenflon na brzuchu ,wiec jest to odkazanie .Lampy chyba nie ma :) nie widzialam .
Hi hi hi,moja córka po pracy w irlandzkich hotelach do dzis ma nawyk wycierania na sucho umywalki,,zlewu kuchennego,wanny itp Mówi żartobliwie ,ze to znany syndrom CLI/Ireland Cleaneer/czyli irlandzkiej sprzataczki:):):)Ale jak wyjeżdżała w 2006 roku to była niezły bałaganiarz,tak więc ma to swoje dobre strony bo ma w domu jak w pudełeczku:):):)Ja mam fobię popielniczkową -opróżniam i myje na okragło:):):)
A ja tak" z naszego podwórka". Kasiu Ty na pewno pamiętasz, że kiedyś powierzchnie w gabinecie odkażało się spirytusem "skażonym" i przynajmniej człowiek nie wdychał po każdym pacjencie tych areozoli które "królują" obecnie. Po kilkudziesięciu przyjętych pacjentach to po pracy nawet nie chciało się ze znajomymi drinka wypić.Ttak się nawdychać można było :DDD
A wiersze koniecznie do autoryzacji :)
Romano .ja bym z tymi zwierzeniami do ksiazki była ostrożna -jak wiemy z przykrych doswiadczen dziennikarze uwielbiaja przekręcac i naginac prawdę,vide nie tak dawny artykuł w Newsweeku,gdzie opieknki zostało pokazane jako patologiczne pijaczki ....A przeciez ,przypuszczam udzielając wywiadu nie tego sie spodziewały...
Za "wyławianie "moich wierszydełek chętnym i pracowitym pięknie dziekuję:):):)Mam nadzieję Romanka ,że zanim sie za wydawanie weźmiesz ,zapytasz autorkę:)
Tak ale teraz głównie środki na bazie spirytusu z dodatkami chemii (wiruso, baktrio, prątkobójcze itp.), areodosin itp.,kiedyś tylu wynalazków nie było. Ponoć lepsze ale też trzeba uważać aby tego nie wdychać. Niby areozol a lepiej nie rozpylać, później alergie i choroby płuc. Liczy się skuteczność i krótki czas, a firmy zarabiają.
Jejku sorry dziewczyny, o czym ja tu piszę???
Znowu jadę dzisiaj do Ulm. Powiem Wam, że nic takiego nie robię w tym szpitalu, tylko siedzę a wradzam wieczorem do domu tak wypompowana, że nie mam na nic siły.
Dobrze,że tam siedzisz,może wysiedzisz jakiegoś przystojnego doktorka :):) Tylko rozglądaj się dobrze:)