Na wyjeździe #8

20 maja 2014 18:51
Barbara niepowtarzalna

O dowcipnych słyszalam  , ale dodupnie ?.... a może też słyszałam ...? :)))))))DDDD

A dowcipnie to na co ta śliwka Ci pomoże??? Na nieregularne miesiączki???:DDDDDD
20 maja 2014 18:51 / 1 osobie podoba się ten post
Kiedyś na ulotkach wszystkich chyba leków leków było napisane "tabletki dojelitowe". Pamiętam jak byłam mocno zdziwiona jak po raz pierwszy to przeczytałam ,bo pamiętałam ,ze moja polska pdp zawsze wszystkie tabletki przyjmowała doustnie. No nie wiedziałam,czy na nadcisnienie tabletke ma sobie aplikować dojelitowo czy dousnie,zgłupiałam. Potem słyszałam w radiu jak Janusz Weis dzwonił do aptek i o to pytał aptekarzy. Okazało się,ze tabletki rozpuszczają się w jelitach a nie w zołądku dlatego tak jest napisane.
Teraz już chyba nie ma takich informacji w ulotkach bo wywoały niezłe zamieszanie ;)
20 maja 2014 18:53 / 3 osobom podoba się ten post
emi

możesz stosować jako czopek... ale koniecznie napisz jakie wrażenia..... :))))))))DDDDDDD

..........Czy dobrze wchodzą.
20 maja 2014 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
ivetta

..........Czy dobrze wchodzą.

Wczesniej je trzeba wykrochmalić,żeby sztywne były :)
20 maja 2014 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
emi

A dowcipnie to na co ta śliwka Ci pomoże??? Na nieregularne miesiączki???:DDDDDD

No jasne !!!!... Bo już zapomniałam jak wyglądają .... :)))))))DDDDD
20 maja 2014 18:59 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wczesniej je trzeba wykrochmalić,żeby sztywne były :)

To o czym w końcu ta dyskusja ?.... o kołnierzykach , czy o śliwkach ..... No , jeszcze głupsza się stałam niż byłam ...... już więcej nie da rady :))))))DDDD
20 maja 2014 19:20 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Problemów nie mam , ale za to mam pytanie : Dorotko , te śliwki to doustnie ? :))))))))))DDDDDDD

Myslę ,że zadziała i z tej drugiej strony,ale tego nie sprawdzałam,,,,,,,,,,,,,,,hihi
20 maja 2014 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
NDorota

Myslę ,że zadziała i z tej drugiej strony,ale tego nie sprawdzałam,,,,,,,,,,,,,,,hihi

No i niech Ci do głowy nie przyjdzie próbować :DDDDDDD
20 maja 2014 20:23 / 3 osobom podoba się ten post
emi

No i niech Ci do głowy nie przyjdzie próbować :DDDDDDD

Jak wlezie to i wyjśc musi:DDD
20 maja 2014 20:33 / 1 osobie podoba się ten post
msze o 19 zaliczylam dzis w kosciele. p. unzufrieden jest katoliczká a dzis na tej wsi zabitej dechami byla msza. Z KSIEDZEM! poszlam chetnie zeby sie poskarzyc i uzlyc duszy. pomoglo. na jak dlugo to nie wiem :/
20 maja 2014 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
ja chyba też tępa głowa, bo za cholerę nie rozumiem gdzie szukać....
20 maja 2014 20:59 / 2 osobom podoba się ten post
20 maja 2014 21:05
Andrea,jak pytałam o co innego,ale ponoc koleżanka sama sobie poszła...To może ja juz o nic pytac nie będę,bo i tak nie zrozumiem....
20 maja 2014 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Andrea,jak pytałam o co innego,ale ponoc koleżanka sama sobie poszła...To może ja juz o nic pytac nie będę,bo i tak nie zrozumiem....

Kasia,lepiej nie pytaj,bo faktycznie czasem strach się o cokolwiek pytać.
20 maja 2014 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O dowcipnych słyszalam  , ale dodupnie ?.... a może też słyszałam ...? :)))))))DDDD

Nie kombinuj bo jeszcze do ucha wsadzisz ;-)))