Andrea,jak pytałam o co innego,ale ponoc koleżanka sama sobie poszła...To może ja juz o nic pytac nie będę,bo i tak nie zrozumiem....
Andrea,jak pytałam o co innego,ale ponoc koleżanka sama sobie poszła...To może ja juz o nic pytac nie będę,bo i tak nie zrozumiem....
Kto pyta nie błądzi... Ale czasem warto błądzić. W ostatnich postach jakie widziałam Basia obrażała Moderatora. Tylko sobie wyobrazić mogę, co było w meilach, o których pisze Moderator.....
Kto pyta nie błądzi... Ale czasem warto błądzić. W ostatnich postach jakie widziałam Basia obrażała Moderatora. Tylko sobie wyobrazić mogę, co było w meilach, o których pisze Moderator.....
Berdi, selbsverständis auf Polnisch! auf Deutsch kann ich nicht beten.
a najlepsze bylo to gdy ksiadz podszedl do mojej pdp z komunia (ona na wozku siedziala) i podal jej a potem do mnie. Ja zaprzeczylam ze nie biore bo nie mam rozgrzeszenia (fakt: nie dostalam rozgrzeszenia od ksiedza Gdy mieszkalam w Tübingen mimo ze moj byly za to samo dostal! i obrazilam sie na inst. kosciola i nie chodze ani do spowiedzi ani do sakramentow), to ksiaz zrobil wielkie oczy i po mszy wzial mnie na slowo na bok. wytlumaczylam mu i powiedzial ze kiedy bedzie nast razem tutaj to zebym przyszla. ale mnie juz tu nie bedzie bo zjezdzam na inna stelle.
Lena, kiedyś miałam to samo, ale w Pl. Poszliśmy do spowiedzi do tego samego księdza i spowiadaliśmy się po sobie. Ja rozgrzeszenia nie dostałam, a on-bez problemu. Ot, taka męska solidarność...
A może kobiet nie lubią ???
Lena, kiedyś miałam to samo, ale w Pl. Poszliśmy do spowiedzi do tego samego księdza i spowiadaliśmy się po sobie. Ja rozgrzeszenia nie dostałam, a on-bez problemu. Ot, taka męska solidarność...
Witam wszystkich wlasnie wrocilam do domku ,bylam 3 miesiace w nowym miejscu mialam pare staruszkow mieli po 93-94 pisalam wczesniej 4 dni po przyjezdzie a potem wysiadl mi komputer i telefonu nie mialam ;Troche dziwne to miejsce ale sobie swietnie rade dalam ;Teraz najwazniejsze to musze nadrobic sporo jak widze zescie sie rozpisali......ale pozdrawiami napewno sie odezwe ..........a na skeypie narazie nie moge rozmawiac moj lapek sie robi tak go zainfekowalam ze naprawa musi potrwac dobrze ze placic nie musze bo syn go robi
Oj, chciałam cytat wcisnąć, a najpierw wcisnęłam podoba mi się.
Ale do tematu......... może on zataił swoje grzeszki, czyli odbył spowiedź świętokradzką. W takim przypadku to Ty kochana jesteś "usprawiedliwona" tzn czysta.
Nie martw się, miłosierdzie Boże jest niezmierzone.