Na wyjeździe #8

27 kwietnia 2014 09:59 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko47

Tak jak Twoj?

hi,hi,ktoś tu się denerwuje,czyżbym zakłóciła ta sielankę w ALPACH?
27 kwietnia 2014 10:24 / 8 osobom podoba się ten post
Mleczko to taki forumowy harcownik jak z Trylogii Sienkiewicza, wyskakuje przed szereg i prowokuje. Nie wszyscy się jednak dają, jak widać.
27 kwietnia 2014 10:27 / 1 osobie podoba się ten post
Sówka

Zaraz podjedzie busik, przechodze na ciemną strone mocy :-(

Sowa-a gdzie entuzjastyczne usposobienie?Ostatnio niektóre firmy w ogłoszeniach poza znajomościa jezyka i gotowania oczekuja też entuzjastycznego usposobienia kandydatki na opiekunkę:):):):)
27 kwietnia 2014 10:28
romana

Mleczko to taki forumowy harcownik jak z Trylogii Sienkiewicza, wyskakuje przed szereg i prowokuje. Nie wszyscy się jednak dają, jak widać.

Romana, przeglądasz od czasu do czasu poczte?
27 kwietnia 2014 10:30 / 1 osobie podoba się ten post
Zebra

hi,hi,ktoś tu się denerwuje,czyżbym zakłóciła ta sielankę w ALPACH?

Nie,ja sie nie denerwuje tylko nudne dla jednej osoby moga być dla innej pożyteczne.Sa nowe osoby,ktore nie sa w stanie ogarnąć całego forum  chodzi o starsze wpisy tak,że nawet powtarzanie sie nie jest zabronione - tak myślę.

Sielanke to ja mam w domu jak wróce z pracy.A tu dostosowuje sie i staram sie nie przeszkadzac jak juz pomoc nie potrafie. (ogolnie na wyjezdzie)
27 kwietnia 2014 10:38
romana

Jak narazie radze sobie.Z czasem sie ustatkuje.I widze co widać.
27 kwietnia 2014 10:41 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie,ja sie nie denerwuje tylko nudne dla jednej osoby moga być dla innej pożyteczne.Sa nowe osoby,ktore nie sa w stanie ogarnąć całego forum  chodzi o starsze wpisy tak,że nawet powtarzanie sie nie jest zabronione - tak myślę.

Sielanke to ja mam w domu jak wróce z pracy.A tu dostosowuje sie i staram sie nie przeszkadzac jak juz pomoc nie potrafie. (ogolnie na wyjezdzie)

A czy ja napisałam że jestem nowa?,może zmieniłam nick...........?
27 kwietnia 2014 10:54 / 1 osobie podoba się ten post
Zebra

Po niektórych Twoich postach takie podejrzenie powzięłam....:):):):)hi hi hi.Ładnie to tak w partyzantke sie bawić?Taka duża dziewczynka?????
27 kwietnia 2014 10:57 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Po niektórych Twoich postach takie podejrzenie powzięłam....:):):):)hi hi hi.Ładnie to tak w partyzantke sie bawić?Taka duża dziewczynka?????

Na Ciebie Kasiu zawsze można liczyć:)
27 kwietnia 2014 11:06 / 1 osobie podoba się ten post
Zebra

Nowa czy nie, awatarek masz boski - zebra robiąca fikołki na gałęzi! Ja sobie chyba zrobię nowy, Romana dzierżącą z dumą znalezione masło - oczywiście o ile nie zmieni postaci ze stałej na ciekłą, albo nawet gazową. Przejrzałam wszystkie kąty, w pozycji wertykalnej oraz horyzontalnej. Masła NI MA, a babcia zapytana gdzie jest, zrobiła tylko szelmowską minę! To pewnie zemsta za klęskę Festung Breslau, skąd pochodzi ona lub jej zmarły ślubny.
27 kwietnia 2014 11:08 / 1 osobie podoba się ten post
Witam serdecznie !
Ja już znowu na ,,starych śmieciach ''. Wróciłam na poprzednie miejsce pracy.Zmienniczka ok , też tu chce wracać ,więc oby tak dalej.Moja pani specjalnie się nie zmieniła - może trochę słabsza , ale prawie 90 lat ma- więc czego się spodziewać .Podróż długa ale ostatnie trzy godz pociągiem minęły szybko bo widoki piękne a przy wyjeździe z tunelu Gottharda jeszcze leżał śnieg .A teraz trzeba się znowu wdrożyć do wszystkiego . Tym razem trochę krótszy pobyt - 3 miesiące .
27 kwietnia 2014 11:13 / 1 osobie podoba się ten post
Zebra

Jak wstydzisz sie starych wpisow? nie pisałam tylko do Ciebie ale odpowiadałam Tobie.
27 kwietnia 2014 11:15 / 1 osobie podoba się ten post
Zebra

Na Ciebie Kasiu zawsze można liczyć:)

Zaraz tam partyzantka - a może po prostu w myśl zasady - kobieta zmienną jest? 

Mozah, witaj! Trzy miesiące, wielki szacun kobieto! Nawet na łatwej szteli to trudne!

Myślę dziś z obawą o czasie wolnym, 2 godziny w miasteczku, gdzie w niedzielę czynne są tylko kawiarnie... Do Monachium nie pojadę, szkoda mi 5,60 na bilety. Chyba poczytam niemiecką książkę o Egipcie siedząc w domu, bo poziom niewysoki, więc sporo rozumiem. I wyskoczę tylko przewietrzyć pyszczek!  

Co będziecie robić dzisiaj w czasie pauzy?
27 kwietnia 2014 11:19
mleczko47

Jak wstydzisz sie starych wpisow? nie pisałam tylko do Ciebie ale odpowiadałam Tobie.

A czego ja mam się wstydzić,może błedów ortografiszcznych ,interpunkcji itp.,nigdy nie bujalam w oblokach i nie bylam taka słodka jak czekoladka ktora z czasem może zemdlić,jeszcze mnie nie pamiętasz...?,Teraz muszę pracować .
27 kwietnia 2014 11:23 / 1 osobie podoba się ten post
Zebra

A czego ja mam się wstydzić,może błedów ortografiszcznych ,interpunkcji itp.,nigdy nie bujalam w oblokach i nie bylam taka słodka jak czekoladka ktora z czasem może zemdlić,jeszcze mnie nie pamiętasz...?,Teraz muszę pracować .

Witaj Zebra fajnie,ze wrocilas....