Ja jestem druga,a pierwsza mimo,ze chciała mieć nie potrafiła się upominać....
Czekam więc jeszcze na rower,internet....
TV niby mam dla siebie,ale w salonie koło babci sypialni - nie korzystam.
Ja jestem druga,a pierwsza mimo,ze chciała mieć nie potrafiła się upominać....
Czekam więc jeszcze na rower,internet....
TV niby mam dla siebie,ale w salonie koło babci sypialni - nie korzystam.
Z najwyższym, wręcz orgiastycznym entuzjazmem informuję,że wreszcie, po długich bojach dochrapałam się internetu.
Jak ja nie lubię być pierwszą na szteli.....o wszystko trzeba walczyć, a mnie powoli brakuje entuzjazmu w tłumaczeniu,że telewizor dla opiekunki i dostęp do sieci to nie jest wymysł szatana, tylko postęp cywilizacyjny.
Z najwyższym, wręcz orgiastycznym entuzjazmem informuję,że wreszcie, po długich bojach dochrapałam się internetu.
Jak ja nie lubię być pierwszą na szteli.....o wszystko trzeba walczyć, a mnie powoli brakuje entuzjazmu w tłumaczeniu,że telewizor dla opiekunki i dostęp do sieci to nie jest wymysł szatana, tylko postęp cywilizacyjny.
Łączę się z Tobą w entuzjaźmie, orgazm też może być. :):):):):)
Orgazm?Przed obiadem?Noooo,moje dziewczęta-nie wiem nie wiem:)To wzmaga apetyt:):):):)
A ja jeszcze nie wiem co to znaczy i sie boję:)
Hi hi , Orim Cię zaraz zaprosi na wizytę uświadamiającą:)Bo on ostatnio nic ,tylko zaprasza:):):):)A jak przeczyta Twój opis w profilu to może nawet sam przyjedzie:):):):):)hi hi hi
Ze wszystkim zwlekasz ?? ;-)))
Hi hi , Orim Cię zaraz zaprosi na wizytę uświadamiającą:)Bo on ostatnio nic ,tylko zaprasza:):):):)A jak przeczyta Twój opis w profilu to może nawet sam przyjedzie:):):):):)hi hi hi
Tak sie tym razem złozyło!! :-))
a jednak tylko " tym razem " ha ha