Moze i inny jednak rodziny sa zadowolone ze maja w domu kogos z pojeciem o tym co robi i kto opiekuje sie ich seniorami.Mnie to czasami nawet bawi jak chwala sie innym ze ich mama czy tata ma opiekuna z dyplomem hihi
Moze i inny jednak rodziny sa zadowolone ze maja w domu kogos z pojeciem o tym co robi i kto opiekuje sie ich seniorami.Mnie to czasami nawet bawi jak chwala sie innym ze ich mama czy tata ma opiekuna z dyplomem hihi
To tez sie trafia ha ha Jednak to chyba rowniez wynika z zadowolenia rodziny z mojej pracy
Jestem za... podnoszeniem kwalifikacji w jakiejkolwiek formie i obojetnie jakiego zawodu dotyczy. Co do opiekunek...
tak jak grenadee napisala, lepiej wiedziec wiecej niz mniej.
Staz pracy jest niewatpliwym atutem i tego nie da sie podwazyc...
Tez dostales koperte jak Mleczko? ;)
Mnie kiedys pdp co pare dni dawal 50 eu kieszonkowego,ech to byly czasy ale to se ne wrati bo dziadziuś już im Himmel
Chyba,że jest taka szkola o kierumku "Opiekun medyczny pracujacy w DE"i certyfikatem juz uznawanym w DE.Wiedza bez dyskusji większa. Ale tylko to.
Nie ma takiej.Trzeba ja skonczyc w DE i trwa to 3 lata
Nie ma takiej.Trzeba ja skonczyc w DE i trwa to 3 lata
50 dostaje co tydzien i nie w kopercie ha ha
Ja 100 co tydzien i tez nie w kopercie.
Na zakupy:-)
Na pewno lepiej jest umiec wiecej niz mniej,ale konczenie szkoly 'opiekun medyczny' tylko z mysla o pracy w D jako opiekunka,moim zdaniem mija sie z celem.Nikt tego tu nie wymaga ani nie potrzebuje.Umiejetnosci przychodza wraz/z doswiadczeniem,wiadomo ze nic tak nie uczy jak praktyka przy pdp.
50 dostaje co tydzien i nie w kopercie ha ha
Ja 100 co tydzien i tez nie w kopercie.
Na zakupy:-)