Pracując na działalności miałam dodatek za pracę nocną.Kiedy robiłam rekonesans chcąc pracować przez firmę z taką opcją się nie spotkałam.Czasem przejrze oferty dla opiekunek z działalnością i ten dodatek za nocki jest.
Pracując na działalności miałam dodatek za pracę nocną.Kiedy robiłam rekonesans chcąc pracować przez firmę z taką opcją się nie spotkałam.Czasem przejrze oferty dla opiekunek z działalnością i ten dodatek za nocki jest.
Dzień dobry opiekunkowa rodzinko!
Kasia, witaj na odsiadce po przepustce za dobre zachowanie! Chcę Ci powiedzieć, że po 4 dniach picia imbiru mam brzuchol zdecydowanie mniejszy, a tam było najwięcej sadła. Też podobnie jak Ty podeszłam sceptycznie do tej diety, ale jest widoczny sukces i nie ma on związku z jazdą rowerem po 20km dziennie, gdyż to co stracę, uzupełniam jedzeniem. Jem normalnie jak dawniej, bez dietowych ograniczeń, także ciasto.
Niech żyje Beata, która nam ten przepis zapodała!
Bawcie się dziś dobrze w naszym Pampersowie!
Dzień dobry opiekunkowa rodzinko!
Kasia, witaj na odsiadce po przepustce za dobre zachowanie! Chcę Ci powiedzieć, że po 4 dniach picia imbiru mam brzuchol zdecydowanie mniejszy, a tam było najwięcej sadła. Też podobnie jak Ty podeszłam sceptycznie do tej diety, ale jest widoczny sukces i nie ma on związku z jazdą rowerem po 20km dziennie, gdyż to co stracę, uzupełniam jedzeniem. Jem normalnie jak dawniej, bez dietowych ograniczeń, także ciasto.
Niech żyje Beata, która nam ten przepis zapodała!
Bawcie się dziś dobrze w naszym Pampersowie!
Całe forum oszalało na punkcie imbirowego odchudzania.Może i działa bo Magdalena twierdzi ,że schudła była nieco:)Ale ja się nie dam i nie ulegnę tej zbiorowej fascynacji:):):):)Foka na jakiejkolwiek diecie to wbrew naturze!!!!
Oto mi właśnie chodziło,a Ty to dokładnie opisałaś,przerwy mam normalnie,noce przesypiam,ale jak sie coś dzieje to wstaję i nikt mi za to dodatkowej kasy nie płaci,czyli jak nie patrzeć ''czujna 24''
Ja właśnie wlałam w siebie szklaneczke tego cudownego imbiru (okropność). Przełykam go i sobie myśle "będiesz szczuplejsza, będzies szczuplejsza, będziesz szczuplejsza" bez tego nie przejdzie
Witajcie laski, dziś założyłam spodnie po praniu i musiałam pasek założyć bo odstawały! Czy to nie cudowne??? Następna porcja gotuje się. Zastanawam się tylko co będzie jak sie odstawi imbir,powrót do poprzedniej wagi??
A te spodnie po praniu to po ilu dniach picia? A pytanie na końcu bardzo dobre!
Ja wypiłam dzisiaj po raz drugi. Zapach cudowny, smak codowno-gorzki. Ale cofa mnie po nim od papierosów, to byłoby cuś lepsze, niż schudnięcie :DDDDDDD