Na wyjeździe #10

20 czerwca 2014 10:04 / 2 osobom podoba się ten post
Bry :)
Trzymać proszę kciuki, niedługo ruszamy do Mannheim, mam nadzieję, że dotrzemy szczęśliwie w jednym kawałku, to tyle drogi co mam do domu hihi, moze w drugą stronę pojadę? ale co ja wtedy z moim niemcem zrobię hmmm??? Mam nadzieję, ze w hotelu bedzie internet...
20 czerwca 2014 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

Bry :)
Trzymać proszę kciuki, niedługo ruszamy do Mannheim, mam nadzieję, że dotrzemy szczęśliwie w jednym kawałku, to tyle drogi co mam do domu hihi, moze w drugą stronę pojadę? ale co ja wtedy z moim niemcem zrobię hmmm??? Mam nadzieję, ze w hotelu bedzie internet...

Poradzisz sobie bez problemu,a hot spot jest w każdym hotelu.
20 czerwca 2014 10:50 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Piję od poniedziałku 16 czerwca ( musze date zapamietac). Nie mam wagi ,więc sugeruję się ubraniami. Pojęcia nie mam o ile waga spadła,ale chyba sporo.Włsnie tylko co potem??

Ivcia ,nie chce mi się szukać tego przepisu:(    Napisz jak mam zrobić ten cudownie odchudzający napój błaaaaaaaaaaagam
20 czerwca 2014 11:03
ivanilia40

Piję od poniedziałku 16 czerwca ( musze date zapamietac). Nie mam wagi ,więc sugeruję się ubraniami. Pojęcia nie mam o ile waga spadła,ale chyba sporo.Włsnie tylko co potem??

Potem to ja ci mogę podrzucić moje nadprogramowe kilogramy w sumie to nie po co czekac na potem jak mogę teraz:)
20 czerwca 2014 11:06
mam do was pytanie dziś zauważyłam na ulicy tablicę za w niedzielę przy aldim jest FLOMARKT napiszcie mi czy to taki normalny gdzie można kupić różności czy może taka wyprzedaż przy sklepie .Ijeszcze czy jak pojadę tam ok 12 to nie jest za późno nigdy nie byłam na czymś takim a chciałabym zobaczyć
20 czerwca 2014 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
o proszę wiecie co?
Zadzwoniłam do firmy bo juz mam dość tego i okazało się że jadę do domu!!!
Ostatnie 2 noce było wstawanie co 1,5 h... masakra jakaś a od 6 na nogch ....
a dzisiejsza noc bez tabletek na spanie....bo sie skończyły i nikt nie kupił!! Była lepsza niż te 2 z tabletkami...
A dziś przybył zięciuniu i kupił NOWE INNE!!!!!!!! pewnie moja następczyni bedzie się wysypiać.
Cieszę się na urlopik... ade do domu odespać wszystko i chyba do fryzera pójdę bo siwego włosa zauważyłam...
A co mi tam wypłata na konice- raz się żyje:)
20 czerwca 2014 12:46 / 6 osobom podoba się ten post
Z ciekawosci rzuciłam okiem na swoj profil ................... o matko,juz nie długo bede miala 7500 razy lubiany wpis:) zebym tylko nie przegapiła.Pytam Moderatora czy tak lubiana osoba i tak dowcipnie pisząca ma zrezygnować z pisania.? Jak trza to trza, wroce jako maślanka:):):):):)
20 czerwca 2014 13:15 / 2 osobom podoba się ten post
Muszę sobie zrobić dzisiaj przerwe,dosc zbierania malin,mycia okien,zamiatanie przed domem.Dzisiaj wieczorem pracuje  - więc odpocząć muszę.Już sie nie mogę doczekać powrotu dzieci do domu, a co ja pisze jakiego powrotu,przyjazdu do domu:):):

Pomyśłów i dobrego samopoczucia zyczę:)aha i spełnienia.
20 czerwca 2014 13:18 / 11 osobom podoba się ten post
Lubicie ten wierszyk ??? Bo ja Bardzooo !!!!--Samochwała w kącie stała
I wciąż tak opowiadała:

"Zdolna jestem niesłychanie,
Najpiękniejsze mam ubranie,
Moja buzia tryska zdrowiem,
Jak coś powiem, to już powiem,
Jak odpowiem, to roztropnie,
W szkole mam najlepsze stopnie,
Śpiewam lepiej niż w operze,
Świetnie jeżdżę na rowerze,
Znakomicie muchy łapię,
Wiem, gdzie Wisła jest na mapie,
Jestem mądra, jestem zgrabna,
Wiotka, słodka i powabna,
A w dodatku, daję słowo,
Mam rodzinę wyjątkową:
Tato mój do pieca sięga,
Moja mama - taka tęga
Moja siostra - taka mała,
A ja jestem - samochwała!
20 czerwca 2014 13:50 / 1 osobie podoba się ten post
Andrejka to na to konto po szklaneczce imbirkowego eliksiru .
20 czerwca 2014 14:08
jowitaliber

mam do was pytanie dziś zauważyłam na ulicy tablicę za w niedzielę przy aldim jest FLOMARKT napiszcie mi czy to taki normalny gdzie można kupić różności czy może taka wyprzedaż przy sklepie .Ijeszcze czy jak pojadę tam ok 12 to nie jest za późno nigdy nie byłam na czymś takim a chciałabym zobaczyć

Roznosci ! Pewnie na placu przy Aldiku, albo na plakacie jest podane gdzie. Mysle, ze 12 to troche za pozno, przewaznie zaczyna sie to ok. 8 rano, a konczy kolo poludnia, roznie zreszta, ok. 14, powinno pisac tez na plakacie.
20 czerwca 2014 14:09 / 2 osobom podoba się ten post
jowitaliber

Flohmarkt to takie różne różności a nie wyprzedaż sklepowa. Doczytaj czy na pewno przy Aldim na parkingu bo może tylko plakat wywiesili a miejsce inne. O godzinach to nie powiem, bo rożnie bywa. Niektóre kończą się w poludnie, inne trwają do popołudnia...

Właśnie zobaczyłam że z Emilią napisałyśmy prawie to samo z minutą rożnicy :)
20 czerwca 2014 14:19
Nie wiem czy mi się wydaje czy jak , ale czy wszystkie firmy szukają zmienniczki na ostatnią chwilę ? Mam jechać do domu 2 lipca , a dziś firma mi napisała ,że jeszcze szukają zmienniczki .
20 czerwca 2014 14:54 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339 to raczej opiekunka się rozmyśliła i muszę szukać następnej:)
20 czerwca 2014 14:56
a w sumie 2gi lipca -to jeszcze niestety mnustwo czasu ....