Na wyjeździe #10

20 czerwca 2014 14:57
Anais

alinka1339 to raczej opiekunka się rozmyśliła i muszę szukać następnej:)

Może być i tak ,że sie rozmyśliła . Stała opiekunka , która tu przyjezdżała postanowiła tu nie wracac . Miejsce jak dla mnie jest super . Poczekamy jeszcze trochę czasu mają .
20 czerwca 2014 16:45 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Roznosci ! Pewnie na placu przy Aldiku, albo na plakacie jest podane gdzie. Mysle, ze 12 to troche za pozno, przewaznie zaczyna sie to ok. 8 rano, a konczy kolo poludnia, roznie zreszta, ok. 14, powinno pisac tez na plakacie.

Kilkakrotnie byłam na Flomarkach po południu, tak około g.14 i nikt nie zamierzał wychodzić, bo trwają na pewno do 16. Większość chce sprzedać to, co przyniosła. Targuj się, mój znajomy bardzo tanio w ten sposób kupił sobie sprzęt wędkarski i do robót domowych, a ja kiedyś za 3 euro świetne adidasy dla synka. Na niektóre Flomarki przyjeżdżają też Polacy z naszym jedzeniem - kiełbasą, zupami w proszku i masą innych rzeczy. To jest bardzo fajne, ludzie sprzedają rózne rzeczy, np. tańsze fajki od nas, śliczne duperelki, sprzęt AGD czy biżuterię, choć przeważa odzież. 
20 czerwca 2014 16:46
Anais

alinka1339 to raczej opiekunka się rozmyśliła i muszę szukać następnej:)

Bardzo mi pasuje termin, ale nie masz maila w profilu, napisz do mnie jeśli nadal szukasz.
20 czerwca 2014 16:49 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Z ciekawosci rzuciłam okiem na swoj profil ................... o matko,juz nie długo bede miala 7500 razy lubiany wpis:) zebym tylko nie przegapiła.Pytam Moderatora czy tak lubiana osoba i tak dowcipnie pisząca ma zrezygnować z pisania.? Jak trza to trza, wroce jako maślanka:):):):):)

Nie rezygnuj z pisania, skarbie, błagam, bo całe 5.000 forumowiczów zaszlocha się na śmierć! Forum upadnie i gdzie będziesz pisać? Nie rób nam tego!
20 czerwca 2014 16:52 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Nie rezygnuj z pisania, skarbie, błagam, bo całe 5.000 forumowiczów zaszlocha się na śmierć! Forum upadnie i gdzie będziesz pisać? Nie rób nam tego!

Wystarczysz na 5001 + GOOGLE.
20 czerwca 2014 16:54 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Roma, ale ja Cię proszę....
20 czerwca 2014 17:45
czy któraś z was czytała już na niemieckiej stronie LYCAMOBILE o tej promocji 2w1 bo ja już chyba jestem przemęczona i nie rozumię o co chodzi
20 czerwca 2014 17:53
alinka1339

Nie wiem czy mi się wydaje czy jak , ale czy wszystkie firmy szukają zmienniczki na ostatnią chwilę ? Mam jechać do domu 2 lipca , a dziś firma mi napisała ,że jeszcze szukają zmienniczki .

czesc Alinko nie martw sie na zapas na pewno zmienia Cie na czas a mam pytanie co to za eleksir z imbiru?sama chcialabym zrzucic troszke tluszczyku!!!!jak to sie przyrzadza?
20 czerwca 2014 18:00
Rachunek telefoniczny za miesiac maj w którym pracowała opiekunka z polski u jednej rodziny:
Polen handy: 1625 franków
Pozdrawiam serdecznie Pani Magdaleno i gratuluję poczucia humoru.
20 czerwca 2014 18:02 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Rachunek telefoniczny za miesiac maj w którym pracowała opiekunka z polski u jednej rodziny:

A to z naszego forum opiekunka? nie,to nie jest mozliwe.

Zresztą dla Szwajcarow to pestka:):)
20 czerwca 2014 18:03
robert72

no to pięknie myślę że ta pani zapomniała co to prawdziwe poczucie humoru
20 czerwca 2014 18:07
Mleczko,opiekunka z naszego podwórka ale to juz bez znaczenia.Liczy się sam fakt.Kurcze trzeba nie mieć mózgu albo na fazie latac cały czas,zeby taki rachunek nabić.Bez komentarza ,tylko próbuje dojść ile godzin rozmów wyszło na te sumę.
20 czerwca 2014 18:10
Aneta48

czesc Alinko nie martw sie na zapas na pewno zmienia Cie na czas a mam pytanie co to za eleksir z imbiru?sama chcialabym zrzucic troszke tluszczyku!!!!jak to sie przyrzadza?

Naprawde ktos jeszcze nie wie???
20 czerwca 2014 18:13 / 1 osobie podoba się ten post
Z ciekawości rzuciłam okiem na swoj profil ,wiecej postow lubianych niz napisanych ach ach ach
20 czerwca 2014 18:16
robert72

Mleczko,opiekunka z naszego podwórka ale to juz bez znaczenia.Liczy się sam fakt.Kurcze trzeba nie mieć mózgu albo na fazie latac cały czas,zeby taki rachunek nabić.Bez komentarza ,tylko próbuje dojść ile godzin rozmów wyszło na te sumę.

To wSzwajcarii nie ma tej opcji Coutry Flatt jak  w D,czy to były rozmowy na komórkę?Bo jesli tak to ja nie wiem czy to dużo czy mało ,ale delikatnie mówiąc dziewczyna beztroska nieco.....