alinka1339 to raczej opiekunka się rozmyśliła i muszę szukać następnej:)
Roznosci ! Pewnie na placu przy Aldiku, albo na plakacie jest podane gdzie. Mysle, ze 12 to troche za pozno, przewaznie zaczyna sie to ok. 8 rano, a konczy kolo poludnia, roznie zreszta, ok. 14, powinno pisac tez na plakacie.
Z ciekawosci rzuciłam okiem na swoj profil ................... o matko,juz nie długo bede miala 7500 razy lubiany wpis:) zebym tylko nie przegapiła.Pytam Moderatora czy tak lubiana osoba i tak dowcipnie pisząca ma zrezygnować z pisania.? Jak trza to trza, wroce jako maślanka:):):):):)
Nie rezygnuj z pisania, skarbie, błagam, bo całe 5.000 forumowiczów zaszlocha się na śmierć! Forum upadnie i gdzie będziesz pisać? Nie rób nam tego!
Nie rezygnuj z pisania, skarbie, błagam, bo całe 5.000 forumowiczów zaszlocha się na śmierć! Forum upadnie i gdzie będziesz pisać? Nie rób nam tego!
Nie wiem czy mi się wydaje czy jak , ale czy wszystkie firmy szukają zmienniczki na ostatnią chwilę ? Mam jechać do domu 2 lipca , a dziś firma mi napisała ,że jeszcze szukają zmienniczki .
Rachunek telefoniczny za miesiac maj w którym pracowała opiekunka z polski u jednej rodziny:
Polen handy: 1625 franków
Pozdrawiam serdecznie Pani Magdaleno i gratuluję poczucia humoru.
Rachunek telefoniczny za miesiac maj w którym pracowała opiekunka z polski u jednej rodziny:
Polen handy: 1625 franków
Pozdrawiam serdecznie Pani Magdaleno i gratuluję poczucia humoru.
czesc Alinko nie martw sie na zapas na pewno zmienia Cie na czas a mam pytanie co to za eleksir z imbiru?sama chcialabym zrzucic troszke tluszczyku!!!!jak to sie przyrzadza?
Mleczko,opiekunka z naszego podwórka ale to juz bez znaczenia.Liczy się sam fakt.Kurcze trzeba nie mieć mózgu albo na fazie latac cały czas,zeby taki rachunek nabić.Bez komentarza ,tylko próbuje dojść ile godzin rozmów wyszło na te sumę.