Na wyjeździe #10

22 czerwca 2014 10:41 / 1 osobie podoba się ten post
Dobrze ,że mam Pdp jedząca wmiare wszystko a dzis polskie Żarełko kopytka z sosem-biodrowka i do tego czerwona kapusta.
22 czerwca 2014 10:58 / 3 osobom podoba się ten post
Co tu sie dzieje? Czlowiek na chwile po piwo wyskoczyl a tu juz czerwony krzyz mnie szuka;)
Co tam moje robaczki?
22 czerwca 2014 10:59 / 2 osobom podoba się ten post
No to komu w droge temu czas.
Waliza spakowana uff nienawidze pakowania.Mieszkanie ogarnięte,obiady na dwa dni ugotowane/a co tam,niech zmienniczka ma troche luzu na początek/.
Jutro Snindbad i kierunek Pl.
Czy kogos od was pozdrowić?
Czyichs mężów ucałować? No,przyznac sie,która przystojnego ma

22 czerwca 2014 11:02 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

Waliza spakowana uff nienawidze pakowania.Mieszkanie ogarnięte,obiady na dwa dni ugotowane/a co tam,niech zmienniczka ma troche luzu na początek/.
Czyichs mężów ucałować? No,przyznac sie,która przystojnego ma:-)

Ja mam, ale ucałuję sama za 12 dni. Tyle wytrzyma bez całusów, bo jeszcze Twoje by mu się spodobały :DDDDDDDDDD
22 czerwca 2014 11:03 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

Co tu sie dzieje? Czlowiek na chwile po piwo wyskoczyl a tu juz czerwony krzyz mnie szuka;)
Co tam moje robaczki?

Witaj Gosiu, zastanawiamy się jak od jedzenia nie spuchnąć :):):) Fajnie,że wróciłas :)
22 czerwca 2014 11:05 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

Co tam moje robaczki?

Iwanilia otwiera restaurację objazdową. Szuka kucharzy, którzy będą serwować jej sex. Zjedz i Ty trochę, ale uwaga! nie przytyj. Chyba, że nadal chcesz :DDDD
22 czerwca 2014 11:06 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Czyichs mężów ucałować? No,przyznac sie,która przystojnego ma:-)

Mój też przystojny, ale ja za 9 dni sama go wyściskam:)))
22 czerwca 2014 11:08 / 3 osobom podoba się ten post
emi

Iwanilia otwiera restaurację objazdową. Szuka kucharzy, którzy będą serwować jej sex. Zjedz i Ty trochę, ale uwaga! nie przytyj. Chyba, że nadal chcesz :DDDD

Dzieki ,skorzystam jak moj osobisty kucharz mi nie zaserwuje takiego ,,zarcia,,az spuchne :))))  
22 czerwca 2014 11:08
He he zazdrośnice
22 czerwca 2014 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

He he zazdrośnice:-) :-)

Ona nam "zazdrości" stałości ;), a ja jej wolności w konsumpcji tego, na co jej przyjdzie ochota :DDDDDD
22 czerwca 2014 11:12 / 8 osobom podoba się ten post
Ależ ja jestem stała w uczuciach
Stale sie zakochuję
22 czerwca 2014 11:13 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

He he zazdrośnice:-) :-)

Oj, tam zazdrośnice:))) Ja o Ciebie dbam, mój chłop już stary, zaczyna siwieć, bekać, Ty za młoda jesteś dla takiego faceta:)))
22 czerwca 2014 11:18 / 1 osobie podoba się ten post
No i masz,teraz mi swoich facetow obrzydzać będą,oj zazdrośnice, zazdrośnice do kwadratu
22 czerwca 2014 12:00 / 2 osobom podoba się ten post
gosia35

Co tam moje robaczki?

Po piwo? Chcesz powiedzieć, po imbir.
22 czerwca 2014 12:01 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Po piwo? Chcesz powiedzieć, po imbir.

Piwo imbirowe:))))))))