Na wyjeździe #10

22 czerwca 2014 12:01 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

No i masz,teraz mi swoich facetow obrzydzać będą,oj zazdrośnice, zazdrośnice do kwadratu

Pożegnalne ogladanie zdjęć będzie?
Bo my tu wszystkie czekamy na relacje z wypiekami na twarzach! :))))))
22 czerwca 2014 12:02
greenandy

Ależ ja jestem stała w uczuciach
Stale sie zakochuję:-)

A to ciekawe jest. Też jestem w uczuciach podobnie stała."-))
22 czerwca 2014 12:02 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

No i masz,teraz mi swoich facetow obrzydzać będą,oj zazdrośnice, zazdrośnice do kwadratu

Jak chcesz to bierz mojego ale dostęp do konta zostaje dla mnie:)))))))))))
22 czerwca 2014 12:16
Gosia daj spokój,trzeci jeszcze...? Ja i tak mam kłopot nie lada
22 czerwca 2014 12:45 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie laseczki, u mnie od rana dzwony dzwonią jakby się paliło,właściwie to kilka razy dziennie taki hałas,bo mieszkanie znajduje się obok dwóch kościołów....
2 litry imbiry dziś ugotowałam z myslą o ostatnim płukaniu włosów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Śniło mi się,że miałam robione znieczulenie zewnątrzoponowe hi,hi czy mam kojarzyć z sexem???

Może raczej chodziło o to w tym śnie ,że Ci te 2 litry imbiru znieczulą oponę dookoła brzucha:):):):)He he he.Niby na włosy ,ale przenikną w głąb a skóra na głowie będzie piekła......
22 czerwca 2014 13:42 / 6 osobom podoba się ten post
Ja dzisiaj, jak zawsze w niedzielę, zaliczyłam z Babcią restaurację. Z tyłu za plecami usłyszałyśmy, jak ktoś się skarży, że będzie musiał iść do dentysty. Babcia jak to usłyszała, podchwyciła temat. Zaczęła mi opowiadać ile to kosztowała Jej proteza - uwaga - 30 tys. Powiedziałam, ze chyba 13, a Ona uparcie, ze 30, bo.... jest cała ze złota....I na potwierdzenie słów wyciągnęła mi protezę z buzi i zaczęła dokładnie pokazywać i objaśniać. Nie wiedziałam, gdzie się podziać .... . Ludzie udawali, że nie widzą . Babcia zamówiła też od razu stolik na następną niedzielę..... uwaga....na 3 osoby. Twierdzi, ze Dziadek pójdzie z nami. Gdy zapytałam się jak sobie to wyobraża....z rurką w gardle i z sondą w żołądku...odpowiedziała, że na pewno z nami pójdzie. ... Bez dyskusji ....
22 czerwca 2014 14:00 / 5 osobom podoba się ten post
Mojej babci też się pogarsza niestety,ostatnio jest na etapie podrywania radia. Siedzi obok niego i głaszcze go ,uśmiecha się do niego,zaczepia jakby to człowiek był...
22 czerwca 2014 14:03
Annika

Ja dzisiaj, jak zawsze w niedzielę, zaliczyłam z Babcią restaurację. Z tyłu za plecami usłyszałyśmy, jak ktoś się skarży, że będzie musiał iść do dentysty. Babcia jak to usłyszała, podchwyciła temat. Zaczęła mi opowiadać ile to kosztowała Jej proteza - uwaga - 30 tys. Powiedziałam, ze chyba 13, a Ona uparcie, ze 30, bo.... jest cała ze złota....I na potwierdzenie słów wyciągnęła mi protezę z buzi i zaczęła dokładnie pokazywać i objaśniać. Nie wiedziałam, gdzie się podziać .... :-). Ludzie udawali, że nie widzą :-). Babcia zamówiła też od razu stolik na następną niedzielę..... uwaga....na 3 osoby. Twierdzi, ze Dziadek pójdzie z nami. Gdy zapytałam się jak sobie to wyobraża....z rurką w gardle i z sondą w żołądku...odpowiedziała, że na pewno z nami pójdzie. ... Bez dyskusji ....

Ja z moją Damą tez chodzę i  mam problem bo nie chcę zakładać aparatu słuchowego. Staram się jak najmnie mówić, żeby nie krzyczeć głośno ale i tak często jesteśmy w centrum zainteresowana, bo Dama głośno rozmawia a ja muszę głośno odpowiadać:)
22 czerwca 2014 14:07 / 2 osobom podoba się ten post
A Ty tak się nie mądruj Andżela,naskarżyłam M aby przywrócił konto bo groziłaś ,że mi nakopiesz jak do wieczora mnie nie będzie :))))))))))))
Patrzcie dziewczyny jaka to gangsterka z tej Andrei.I weż tu usuń konto.Jak nie meczą wracaj to grożą.!!!
22 czerwca 2014 14:29
gosia35

A Ty tak się nie mądruj Andżela,naskarżyłam M aby przywrócił konto bo groziłaś ,że mi nakopiesz jak do wieczora mnie nie będzie :))))))))))))
Patrzcie dziewczyny jaka to gangsterka z tej Andrei.I weż tu usuń konto.Jak nie meczą wracaj to grożą.!!!

Ty wróciłaś, a Kasia 45 się usunęła, Kasia wracaj zaraz.
22 czerwca 2014 14:40
Wstałam dziś przed 14 i Pani , ktora zajmuje się PDP od 13 do 18 informuje mnie ,że PDP źle się dziś czuje . PDP boli serce i cała lewa pierś . Trzeba PDP obserwować , poinformowano Pflegedienst . Za tydzień dokładnie 1 lipca moja PDP kończy 100lat . Siedze jak na szpilkach oby tyko się nic złego nie wydarzyło , a tu cała noc przedemną .
22 czerwca 2014 14:43
alinka1339

Wstałam dziś przed 14 i Pani , ktora zajmuje się PDP od 13 do 18 informuje mnie ,że PDP źle się dziś czuje . PDP boli serce i cała lewa pierś . Trzeba PDP obserwować , poinformowano Pflegedienst . Za tydzień dokładnie 1 lipca moja PDP kończy 100lat . Siedze jak na szpilkach oby tyko się nic złego nie wydarzyło , a tu cała noc przedemną .

sedziwego wieku doczekala twoja pdp.,rozumie co przezywasz,
22 czerwca 2014 14:44 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Obserwowanie nic nie da, zadzwoń po lekarza i on oceni czy szpital czy dom .100 lat to nie przelewki !!1 Ty chyba.2.07 do domku ?

22 czerwca 2014 14:51
michasia

Obserwowanie nic nie da, zadzwoń po lekarza i on oceni czy szpital czy dom .100 lat to nie przelewki !!1 Ty chyba.2.07 do domku ?

Tak Michasiu ja 2.07 do domku . Decyzja czy dzwonić po lekarza nie należy do mnie , bo w ciągu dnia PDP nic mnie nie obchodzi tylko decyduje osoba , która akurat babcią się zajmuje . Moja praca zaczyna sie o 18 . Gdyby w nocy cos się działo to mam informowac sąsiadkę , albo Pflegedienst .
22 czerwca 2014 14:56 / 3 osobom podoba się ten post
Andrea ty tu ze mnie Casanowy w spódnicy nie rób,
Co prawda zaraz ide jednego żegnać a wkrotce bede drugiego witac,no ale to tak jakos wyszło po prostu...
Ale zdjecia to tylko w Pl bede ogladać