No i masz,teraz mi swoich facetow obrzydzać będą,oj zazdrośnice, zazdrośnice do kwadratu
No i masz,teraz mi swoich facetow obrzydzać będą,oj zazdrośnice, zazdrośnice do kwadratu
Ależ ja jestem stała w uczuciach
Stale sie zakochuję:-)
Witajcie laseczki, u mnie od rana dzwony dzwonią jakby się paliło,właściwie to kilka razy dziennie taki hałas,bo mieszkanie znajduje się obok dwóch kościołów....
2 litry imbiry dziś ugotowałam z myslą o ostatnim płukaniu włosów. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Śniło mi się,że miałam robione znieczulenie zewnątrzoponowe hi,hi czy mam kojarzyć z sexem???
Ja dzisiaj, jak zawsze w niedzielę, zaliczyłam z Babcią restaurację. Z tyłu za plecami usłyszałyśmy, jak ktoś się skarży, że będzie musiał iść do dentysty. Babcia jak to usłyszała, podchwyciła temat. Zaczęła mi opowiadać ile to kosztowała Jej proteza - uwaga - 30 tys. Powiedziałam, ze chyba 13, a Ona uparcie, ze 30, bo.... jest cała ze złota....I na potwierdzenie słów wyciągnęła mi protezę z buzi i zaczęła dokładnie pokazywać i objaśniać. Nie wiedziałam, gdzie się podziać .... :-). Ludzie udawali, że nie widzą :-). Babcia zamówiła też od razu stolik na następną niedzielę..... uwaga....na 3 osoby. Twierdzi, ze Dziadek pójdzie z nami. Gdy zapytałam się jak sobie to wyobraża....z rurką w gardle i z sondą w żołądku...odpowiedziała, że na pewno z nami pójdzie. ... Bez dyskusji ....
A Ty tak się nie mądruj Andżela,naskarżyłam M aby przywrócił konto bo groziłaś ,że mi nakopiesz jak do wieczora mnie nie będzie :))))))))))))
Patrzcie dziewczyny jaka to gangsterka z tej Andrei.I weż tu usuń konto.Jak nie meczą wracaj to grożą.!!!
Wstałam dziś przed 14 i Pani , ktora zajmuje się PDP od 13 do 18 informuje mnie ,że PDP źle się dziś czuje . PDP boli serce i cała lewa pierś . Trzeba PDP obserwować , poinformowano Pflegedienst . Za tydzień dokładnie 1 lipca moja PDP kończy 100lat . Siedze jak na szpilkach oby tyko się nic złego nie wydarzyło , a tu cała noc przedemną .
Wstałam dziś przed 14 i Pani , ktora zajmuje się PDP od 13 do 18 informuje mnie ,że PDP źle się dziś czuje . PDP boli serce i cała lewa pierś . Trzeba PDP obserwować , poinformowano Pflegedienst . Za tydzień dokładnie 1 lipca moja PDP kończy 100lat . Siedze jak na szpilkach oby tyko się nic złego nie wydarzyło , a tu cała noc przedemną .
Obserwowanie nic nie da, zadzwoń po lekarza i on oceni czy szpital czy dom .100 lat to nie przelewki !!1 Ty chyba.2.07 do domku ?