22 czerwca 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
wichurraMam takie pytanie - jakie macie w domu w Polsce łącza internetowe - tzn. z jakiej firmy i czy jesteście zadowolone?
Będę musiała założyć po przyjeździe Internet i nie wiem, co wybrać. U rodziców miałam Neostradę i w sumie dobrze chodziła, tylko czasami się rozłączała i trzeba było kabelek wyjąć i od nowa włożyć. U męża jest z rodzimej firmy internetu radiowego i chodzi bardzo dobrze, ale jest za drogo. On się załapał na promocję i płaci tylko 30zł/ms., normalnie jest za 60zł/ms. To już Neostrada i Netia są tańsze. Porównuję pakiety 10Mb/s.
Odpadają u mnie niestety kablówki.
Mam z Orange Funpacka.To jest Neostrada ,telefon internetowy i telewizja.Za usługe płacę 104 zł,bo wykupiłam telefoniczną taryfę,że na całą Europę mogę dzwonić bez limitu,na stacjonarne telefony.Jest też taryfa obejmująca także komórki,ale abonament telefoniczny jest chyba o 20 zł wyższy.Na aktywację czekałam 2 tyg.Jestem zadowolona,bo wszystko działa dobrze,ale budynek w którym mieszkam znajduje się blisko centrali.Czytałam,że u abonentów ,którzy mieszkają dalej zdarzają się jakieś problemy,ale też nieczęsto.