bardzo rzadko i bardziej to dotyczy telewizji przynajmiej w moim przypadku
bardzo rzadko i bardziej to dotyczy telewizji przynajmiej w moim przypadku
Ta sama szybkość w Netii jest 10zł tańsza - ciekawe czy miał ktoś Netię.
W sumie na razie waham się między Neostradą a Netią, ale jestem mało w tym rynku zorientowana.
Pakiet z telewizją trochę też mnie kusi, tylko jest taki problem, że ja niemal w ogóle tv nie oglądam. Nie ma sensu się oszukiwać, że nagle zacznę.
Mam takie pytanie - jakie macie w domu w Polsce łącza internetowe - tzn. z jakiej firmy i czy jesteście zadowolone?
Będę musiała założyć po przyjeździe Internet i nie wiem, co wybrać. U rodziców miałam Neostradę i w sumie dobrze chodziła, tylko czasami się rozłączała i trzeba było kabelek wyjąć i od nowa włożyć. U męża jest z rodzimej firmy internetu radiowego i chodzi bardzo dobrze, ale jest za drogo. On się załapał na promocję i płaci tylko 30zł/ms., normalnie jest za 60zł/ms. To już Neostrada i Netia są tańsze. Porównuję pakiety 10Mb/s.
Odpadają u mnie niestety kablówki.
Mam takie pytanie - jakie macie w domu w Polsce łącza internetowe - tzn. z jakiej firmy i czy jesteście zadowolone?
Będę musiała założyć po przyjeździe Internet i nie wiem, co wybrać. U rodziców miałam Neostradę i w sumie dobrze chodziła, tylko czasami się rozłączała i trzeba było kabelek wyjąć i od nowa włożyć. U męża jest z rodzimej firmy internetu radiowego i chodzi bardzo dobrze, ale jest za drogo. On się załapał na promocję i płaci tylko 30zł/ms., normalnie jest za 60zł/ms. To już Neostrada i Netia są tańsze. Porównuję pakiety 10Mb/s.
Odpadają u mnie niestety kablówki.
Mój sąsiad ma Netię i jest ok.Jeżeli chcesz internet z Netii,to musisz mieć aktywny telefon stacjonarny z Orange.Netia działa na ich kablach.
Córka ma na palucha,z Play-jak ostatnio była to smigał jak szalony,Mój z T Mobile wolniejszy:( No i ma jakąs opcje taka ,że 14,99płaci a ja 49,90.
Ta sama szybkość w Netii jest 10zł tańsza - ciekawe czy miał ktoś Netię.
W sumie na razie waham się między Neostradą a Netią, ale jestem mało w tym rynku zorientowana.
Pakiet z telewizją trochę też mnie kusi, tylko jest taki problem, że ja niemal w ogóle tv nie oglądam. Nie ma sensu się oszukiwać, że nagle zacznę.
nie,ale i tak placisz za lacze
ja mam z neostrady i w miare dobry,ale slyszalam ze z UPC sobie chwalą..
A do Neostrady też muszę mieć telefon stacjonarny?
Bo nie chcę takowego.
Czytałam stronę Netii i tam nie było takiej informacji, że telefon stacjonarny trzeba mieć.
Nie rozumiem - nie muszę mieć telefonu, ale musze zapłacić za podłączenie go?