Na wyjeździe #10

24 czerwca 2014 08:18 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Pewnie powinna napisac to w topiku nasze hobby.Robie to co lubie najbardziej.Taka malutka kruszynka, a tak wiele daje radości nie tyko rodzicom.Dni mi teraz uciekaja,wymykaja sie z kalendarza.Nie mam czasu na nic,nawet na czytanie.Oby to trwało i trwało.

Jakie jest kochane to, co napisałaś. 

24 czerwca 2014 08:45
mleczko47

Pewnie powinna napisac to w topiku nasze hobby.Robie to co lubie najbardziej.Taka malutka kruszynka, a tak wiele daje radości nie tyko rodzicom.Dni mi teraz uciekaja,wymykaja sie z kalendarza.Nie mam czasu na nic,nawet na czytanie.Oby to trwało i trwało.

Wiem cos , wiem coś na ten temat .Ja bawiłam takie dwie cudowne kruszynki /wnuki blizniaki /. Tęsknie bardzo za Nimi !!!
24 czerwca 2014 09:55 / 3 osobom podoba się ten post
Skończyłam szal, jeszcze tylko namoczyć, naciągnąć, ale to już w domu. Cieszę się jak dziecko:)))
24 czerwca 2014 10:02
hogata76

Nigdy,ale przenigdy o Was nie zapomnę;D
BYlyscie ze mną,plakalysmy razem,śmialiśmy się razem,a i poklocilysmy się nawet......Przezylam z Wami wiele chwil jakże pomocnych dla mnie i za to Was szanuje NIe zawsze się zgadzalam z Wami,ale byliście-byliście ,a to pomagało przetrwać w trudnych chwilach.NIgdy nie zapomnę początków moich na forum i nigdy nie będę ich żałować.BArdzo się cieszę,ze mogłam Was poznać;D
NO i właśnie się wzruszyłAm i jak zwykle chlipie chlip chlip

Wszystkiego dobrego Hogata, mamie dużo zdrowia i zaglądaj czasami:)
24 czerwca 2014 10:06
Andrea, co to znaczy ,,perly biadolice wyginely,, ?
24 czerwca 2014 10:10 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Andrea, co to znaczy ,,perly biadolice wyginely,, ?

"perły białolice'  osoby z pustym profilem i posiadajace kilka różnych nicków na forum,rejestrujace się na chwile-pojawiam się i znikam to te perły białolice
24 czerwca 2014 10:38 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

"perły białolice'  osoby z pustym profilem i posiadajace kilka różnych nicków na forum,rejestrujace się na chwile-pojawiam się i znikam to te perły białolice

aha, ja teraz też mam pusty profil:))))
24 czerwca 2014 10:39
....możecie podać link do tych dobrze chłonnych pieluch na noc ?

mamy pomarańczowe,a ktoś chyba kiedyś wspominał o fioletowych,ale nie jestem pewna ? pomożecie
24 czerwca 2014 11:25 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Witam WAs serdecznie ;););) U mnie nastąpiło wiele zmian.Tak jak ostatnio pisałam,nie wróciłam do De.W mojej rodzinie się trochę posypało,musiałam podjąć ekspresowo decyzje.Doszlam do wniosku,ze nie jadę. Poszukalam pracy i znalazłam.NIe jest łatwo,ale robię to co lubię;)PRacuje w moim zawodzie;) Jest teraz sezon,wiec pracuje dużo.......jak przysłowiowa mroweczka. Zarobki nie są powalajace,ale nie narzekam i radzimy sobie;) Najpiękniejsze jest to ,ze codziennie wieczorem jestem w domku i sypiam we własnym łóżku z mężem;D;D;D Rodzinkę mam na codzień,kasa nie najgorzej(nie ukrywam ,ze było lepiej),ale samo Bycie z najbliższa rodzina jest niestety BEZCENNE!!!! Nie mowię ,ze nigdy nie wrócę do opiekunowa,ale puki co zostaje,mogę się zając chora mama i nie wyje do poduszki nocami. Powiem szczerze,ze brakuje mi forum,ale ja jak pociągne tak ze 3dni po 12 godz.to padam na pysk. Tylko tak do końca września,a potem ma być luz;) Aha wyjechalam od dziadeczkow z De,dziadeczki przy rolatorkach przyjeżdżają teraz do mnie i codziennie widzę inna grupę wycieczkowiczow,pogadam sobie czasem z nimi hihihihihi;)

Hogatka najfajniesza czarownica!!!!  No to co teraz jesteśmy już dwie.Pamiętaj o zaproszeniu nadal jest aktualne.
24 czerwca 2014 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Nigdy,ale przenigdy o Was nie zapomnę;D
BYlyscie ze mną,plakalysmy razem,śmialiśmy się razem,a i poklocilysmy się nawet......Przezylam z Wami wiele chwil jakże pomocnych dla mnie i za to Was szanuje NIe zawsze się zgadzalam z Wami,ale byliście-byliście ,a to pomagało przetrwać w trudnych chwilach.NIgdy nie zapomnę początków moich na forum i nigdy nie będę ich żałować.BArdzo się cieszę,ze mogłam Was poznać;D
NO i właśnie się wzruszyłAm i jak zwykle chlipie chlip chlip

Hogatko, wszystkiego dobrego. Fajna z ciebie babka, niech ci sie w zyciu dobrze wiedzie. Bedzie tu ciebie brak, ale wpadaj czasem. :)
24 czerwca 2014 12:27 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Jakie jest kochane to, co napisałaś. 

Prosiłam kilkakrotnie,zostaw mnie w spokuju.Nie wyszła akcja TROLL.
24 czerwca 2014 12:38 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Wiem cos , wiem coś na ten temat .Ja bawiłam takie dwie cudowne kruszynki /wnuki blizniaki /. Tęsknie bardzo za Nimi !!!

Wiesz michasia,że do dzieci mozna sie szybko przywiazać,grozi mi to.Nie potrafie rozgraniczyc pewnych rzeczy.Natomiast jesli opieka nad starszymi osobami dla mnie to tylko praca, nie przywiązuje się i nie kocham - szanuje,pomagam,staram sie, ale to wszystko.

Odnosnie dzieci jestem uzalezniona od opieki - wczoraj zauwazyłam,że malusinski jest niespokojny i po rozmowie  mamą doszłyśmy do wniossku,że on chyba potrzebuje bliskosci siostry - dzisiaj pojechali do szpitala polezą dzieci razem w łóżeczku i zobaczymy czy to było przyczna niespokojności chłopca.:):)
24 czerwca 2014 13:26 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Wiesz michasia,że do dzieci mozna sie szybko przywiazać,grozi mi to.Nie potrafie rozgraniczyc pewnych rzeczy.Natomiast jesli opieka nad starszymi osobami dla mnie to tylko praca, nie przywiązuje się i nie kocham - szanuje,pomagam,staram sie, ale to wszystko.

Odnosnie dzieci jestem uzalezniona od opieki - wczoraj zauwazyłam,że malusinski jest niespokojny i po rozmowie  mamą doszłyśmy do wniossku,że on chyba potrzebuje bliskosci siostry - dzisiaj pojechali do szpitala polezą dzieci razem w łóżeczku i zobaczymy czy to było przyczna niespokojności chłopca.:):)

Ja przy blizniakach córki bardzo się wyciszyłam i dopiero poznałam smak spózniongo macierzyństwa.Był czas na zabawę, na bajeczki wszystko bez pośpiechu jak miałam przy moich dzieciach.Cudowna sprawa.Nasze blizniaki są bardzo związane z sobą  chyba jak każde/ o jednej porze zasypiały, razem chorowały i  teraz jako 3 - latkowie bawią się, kłócą i prześcigają w pomysłach.Za 3 tyg. jadę z nimi nad  morze i juz się nie mogę doczekac.!!!
24 czerwca 2014 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
Wiecie co? Nie wiem czy to się uda wszystko.... o 12 godzinie było tutaj Pflege , Dziadek powiedział, że z rurką do tracheotomii jest wszystko w porządku.... Pflege pojechało, a dziadek postanowił sobie rureczkę sam włożyć i teraz ciężko oddycha. Zadzwoniłam po Pflege, zaraz ktoś przyjedzie... Dziadek myśli, że jak jest w domu, to nie musi mieć czyszczonej tej rurki, przypuszczam, że przez to, ze odsyłał Pflege, a rurka była od wczoraj nie przeczyszczona, musiało się coś przytkać.... a najgorsze jest to, ze chce, abym mu to ja wsadzała.... Nie zgodziłam się i powiedziałam, ze nie jestem od tego, ze swojej strony jedynie mogę zadzwonić po pomoc....
Do Firmy dzwoniłam z informacja i ich reakcja: - "Ojej... tak nam przykro, proszę za tydzień zadzwonić jeszcze raz, gdyby coś się zmieniło...."
24 czerwca 2014 14:24 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Hogata i szczescia zycze oby sie wszystko po twojej mysli poukladalo ....pozdrawiam;-)