a ty jesteś jego rzecznikiem? czy od nas...bo juz nie wiem:)
pytała dziewczyna o to,jak sobie radzicie z seksem na wyjeżdzie i co w tym złego?
dzieci tu są?
czy kobiety ....oderwane od swoich mężczyzn lub samotne?
pytała dziewczyna o to,jak sobie radzicie z seksem na wyjeżdzie i co w tym złego?
dzieci tu są?
dzieci tu są?
Do regulaminu biegiem marsz! Moderator
no tak Emi ale skoro ktos chciał o tym mówić to chyba ma prawo,w koncu nie wszystko trzeba czytac a ja akurat jestem w tym wieku,że nie jest to priorytet w topikach dla mnie,ale może dla innych nie....
Ja jestem w takim wieku, że seks jest dla mnie priorytetem, ale niekoniecznie mam ochotę uzewnętrzniać się jak sobie radzę z jego brakiem.... Dla mnie również nie jest to priorytet w topikach. No i z wypowiedzi, które tam były ja nie znajdowałam dla siebie żadnego rozwiązania. Dla mnie byłoby chore pracować poza domem, żeby fundować mężowi prostytutkę, bo ma potrzeby. Żenująco się zapowiadało....
Benitko witam,tez sie ciesze ze moge z wami przebywac))))
Mam nadzieję, że wyszlaś do tego muzeum. Są parasolki !! Zapytaj Giuntę o trzy powody, kiedy to nie wychodzi się na trening. Deszcz zdecydowanie do nich nie należy ! Szkoda dnia.