Na wyjeździe #10

25 czerwca 2014 16:04
a ty jesteś jego rzecznikiem? czy od nas...bo juz nie wiem:)

pytała dziewczyna o to,jak sobie radzicie z seksem na wyjeżdzie i co w tym złego?
dzieci tu są?
czy kobiety ....oderwane od swoich mężczyzn lub samotne?

25 czerwca 2014 16:09 / 1 osobie podoba się ten post
ziolkowa

pytała dziewczyna o to,jak sobie radzicie z seksem na wyjeżdzie i co w tym złego?
dzieci tu są?

odpowiedzial na twoj post,z ktorym sie nie zgadzam,mam do tego prawo,a kogo i czego dotyczy post nie ma dla mnie znaczenia,wyrazilam swoja opinie.;-
25 czerwca 2014 16:15 / 1 osobie podoba się ten post
i dobrze a ja Ci odpowiedziałam i tyle,tez mogę to zrobic , a żeby była jasność ja odniosłam sie do postu powyżej ,czytałaś go?!   :))))))
25 czerwca 2014 16:16 / 3 osobom podoba się ten post
Poleciałam niedawno po imbir,pogoda pochmurna,ale nie padało. W drodze powtotnej złapało mnie bez mała oberwanie chmury,a jakby tego było mało przejeżdżające samochody robiły fontannę prosto na mnie. Wróciłam mokrzusieńka jakbym spod prysznica wyszła:)
25 czerwca 2014 16:19 / 6 osobom podoba się ten post
ziolkowa

dzieci tu są?

Ziolkowa cenię sobie Twoje wypowiedzi i to forum, ale seks jest ostatnią rzeczą, o której chciałabym tutaj pisać. Temat zbyt intymny, zbyt delikatny, a poza tym jeżeli ktoś chciałby tam rzeczywiście szczerze popisać, mógłby stać się czyjąś ofiarą. Takie moje zdanie w tym temacie. Cieszę się, że Moderator usunął ten temat. 
25 czerwca 2014 16:24 / 2 osobom podoba się ten post
no tak Emi ale skoro ktos chciał o tym mówić to chyba ma prawo,w koncu nie wszystko trzeba czytac a ja akurat jestem w tym wieku,że nie jest to priorytet w topikach dla mnie,ale może dla innych nie....
25 czerwca 2014 16:25
Magdalena_Sewicka

Do regulaminu biegiem marsz! Moderator

Jest taki topik "od lat 18" tam szef chyba przymknie srogie oko:)
25 czerwca 2014 16:30 / 7 osobom podoba się ten post
ziolkowa

no tak Emi ale skoro ktos chciał o tym mówić to chyba ma prawo,w koncu nie wszystko trzeba czytac a ja akurat jestem w tym wieku,że nie jest to priorytet w topikach dla mnie,ale może dla innych nie....

Ja jestem w takim wieku, że seks jest dla mnie priorytetem, ale niekoniecznie mam ochotę uzewnętrzniać się jak sobie radzę z jego brakiem.... Dla mnie również nie jest to priorytet w topikach. No i z wypowiedzi, które tam były ja nie znajdowałam dla siebie żadnego rozwiązania. Dla mnie byłoby chore pracować poza domem, żeby fundować mężowi prostytutkę, bo ma potrzeby. Żenująco się zapowiadało....
25 czerwca 2014 16:34 / 2 osobom podoba się ten post
Przepraszam za wpis kto przeczytał.Posluchałam radia a potem sprawdzilam na TYP - info. Jeszcze raz przepraszam.
25 czerwca 2014 16:53
no cóż przeczytałam...niestety,ale ...nie szkodzi:)))))
25 czerwca 2014 17:15 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Ja jestem w takim wieku, że seks jest dla mnie priorytetem, ale niekoniecznie mam ochotę uzewnętrzniać się jak sobie radzę z jego brakiem.... Dla mnie również nie jest to priorytet w topikach. No i z wypowiedzi, które tam były ja nie znajdowałam dla siebie żadnego rozwiązania. Dla mnie byłoby chore pracować poza domem, żeby fundować mężowi prostytutkę, bo ma potrzeby. Żenująco się zapowiadało....

No nie!Nie czytalam tego ,ale naprawde ktoś tak robi???Faktycznie żenada:(
25 czerwca 2014 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
Benitko witam,tez sie ciesze ze moge z wami przebywac))))
25 czerwca 2014 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Benitko witam,tez sie ciesze ze moge z wami przebywac))))

Witaj Serce - przegapiłam Twoj "wielki powrot" - spokojnej Stelli))
25 czerwca 2014 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
Serducho, witaj! Zjazd aktualny, choć nikt jeszcze nie zapłacił zaliczki, więc może będzie tylko wirtualny. Ale nam dużo nie trzeba do dobrej zabawy.

Siadły mi dzisiaj moje sportowe zapędy, zwyczajnie nie mam siły. Zrobiłam nie więcej niż 10km i położyłam się do łóżeczka na drzemkę. Ale wcześniej obejrzałam Sturm der Liebe, a teraz się zastanawiam, czy babcia napocznie Kasekuchen mit Arpikose dzisiaj jeszcze, czy dopiero jutro, bo czas Kaffe und Kuchen dawno minął. Nie wiem co jedli, bo mnie nie było.

W Polsce jest fajnie, jak się zrobi świeże ciasto, to nikt nie czeka do jutra, chyba że to na wesele. A tu Ordnung muss sein...
25 czerwca 2014 17:42 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Mam nadzieję, że wyszlaś do tego muzeum. Są parasolki !! Zapytaj Giuntę o trzy powody, kiedy to nie wychodzi się na trening. Deszcz zdecydowanie do nich nie należy ! Szkoda dnia.

Byłam :)
Właśnie wróciłam. 
Jechałam jak kropiło a wracając - słońce i duszno.