No pewnie, musze nadrobić zaległości. Ominęła mnie pasjonująca historia opiekuńczo-miłosna tudzież szereg innych, nie mniej interesujących wydarzeń. :)
Pozdrowienia z Essen.
No pewnie, musze nadrobić zaległości. Ominęła mnie pasjonująca historia opiekuńczo-miłosna tudzież szereg innych, nie mniej interesujących wydarzeń. :)
Pozdrowienia z Essen.
to bardzo przykre,oby corka nie obudzila sie jak bedzie juz za pozno,dobrze ze ty tam jestes i pomimo ciezkiej sytucji wspierasz pdp.,;-
Ja tutaj jestem non stop, ale mnie historia opiekuńczo-miłosna też ominęła :((((((((((
Kasiu,są agencje,które przymują do wiadomości wszystko co opiekunka im powie i....na tym się rola agencji kończy. Samo zgłoszenie może nic nie dać jak sie samemu nie załatwi. Ja chyba doszłam już do pewnego rodzaju perfekcji w załatwianiu wielu spraw z rodziną bez pośrednictwa agencji i na dobre mi to wyszło bo już mi żadna pdp nie straszna.
Ivanilia-pod warunkiem ,że trafi sięna rodzine ,która nie tylko przyjmie do wiadomości nasze wymagania czy żądania/te oczywiste ,nie jakies wygórowane/ ,ale też podejmie stosowne kroki.A wiemy jak jest ,rzadko trafia się na współpracujące rodziny,albo ozczędni do bólu albo obojętni.Poza tym uważam ,my same załatwiając we własnym zakresie wszystko,uczymy agencje bezczynności-a one nie tylko po to są żeby "mieso armatnie" wysłac i liczyć kasę.Jak sie z agencji wyjeżdźa to własnie po to ,żeby podczas pracy mieć ten komfort ,że jak cos nie halo to pomoga i załatwią a nie umyja łapki.....
kontakt do nas,ale mnie chyba nie lubi bo juz 3 dni czekam na odpowiedz
Żeby dostać odpowiedź, najpierw trzeba wysłać maila. Moderator
Jak można skontaktowac się z moderatorem? Ma gdzies jakiś mail, bo w profilu nic nie ma ?
czy wszystkie juz poszly spac bo cosik smutno i pusto