nie jestem milosniczka pilki noznej wiec chyba pojde spac
nie jestem milosniczka pilki noznej wiec chyba pojde spac
Za godzinę wyruszam! Pogoda nie sprzyja, do zoba za kilka(naście?) godzin.
A oto i poranek dnia czwartego!
Wszyscy wyspani, w dobrych humorach, po paru łykach imbiru miło bulgoczącego w żołądku?
Na poezję mnie naszło od samego rana i takie dwa wierszyki wyprodukowałam
kto imbiru nie pije,
ten niestety przytyje
imbiru co dzień szklaneczka
i juz jesteś laseczka
A teraz biroę się za wpisywanie do kajecika dwóch przepisów na ciasto z serem od babci, która az pokrasniała z
uciechy, że tego pragnę.
Niemcy kochają być przydatni. Zapytaj ich o stroje w czasach dynastii Merowingów, to nawet jak nic nie wiedzą, zrobią ci długi wykład, tylko po to, aby się popisać i pokazac jacy są wszechstronni. Poniewaz jestem dokładnie taka sama, bardzo ich za to lubię.
Ja nie,rozumiem jak mozna nie kochac pilki noznej,,na szczescie babcia tez fanka i oglada,,,dzisiaj mam nadzieje wszystkie trzymamy kciuki,,,, za Deutschland ,,,1!!
Ja nie,rozumiem jak mozna nie kochac pilki noznej,,na szczescie babcia tez fanka i oglada,,,dzisiaj mam nadzieje wszystkie trzymamy kciuki,,,, za Deutschland ,,,1!!
A co jest ekscytującego w tym ,ze 22 wariatów gania przez 90 minut za piłka a 3 innych wariatów ich pilnuje?????Mnie nie kręci i na szczęscie mojego męża tez nie:):):):):)
A co jest ekscytującego w tym ,ze 22 wariatów gania przez 90 minut za piłka a 3 innych wariatów ich pilnuje?????Mnie nie kręci i na szczęscie mojego męża tez nie:):):):):)
Jeśli wiesz,że gra 22 zawodników to już dobra droga do polubienia piłki nożnej,a jak jeszcze wiesz co to "spalony" to mogę nazywać Cię kibicem:)