Na wyjeździe #10

25 czerwca 2014 23:35 / 1 osobie podoba się ten post
nie jestem milosniczka pilki noznej wiec chyba pojde spac
25 czerwca 2014 23:39
siwa

nie jestem milosniczka pilki noznej wiec chyba pojde spac

Lubię piłkę, ale nigdy sama meczy nie oglądałam, jakoś mnie to nie cieszy, też idę do łóżka, rano znowu nie będę mogła się podnieść:)))
25 czerwca 2014 23:39
I ja tez, papa;))
25 czerwca 2014 23:44 / 3 osobom podoba się ten post
To i ja dołączam do tych co w objęcia Morfeusza zamierzają się rzucić! Poczty nie mogę włączyć, kółeczko się kręci, kręci i nic z tego kręcenia nie wynika... Wobec tego idę się przytulić do mojej podusi... Paaa!
26 czerwca 2014 08:10 / 8 osobom podoba się ten post
A oto i poranek dnia czwartego!

Wszyscy wyspani, w dobrych humorach, po paru łykach imbiru miło bulgoczącego w żołądku?
Na poezję mnie naszło od samego rana i takie dwa wierszyki wyprodukowałam

kto imbiru nie pije,
ten niestety przytyje

imbiru co dzień szklaneczka
i juz jesteś laseczka

A teraz biroę się za wpisywanie do kajecika dwóch przepisów na ciasto z serem od babci, która az pokrasniała z
uciechy, że tego pragnę.

Niemcy kochają być przydatni. Zapytaj ich o stroje w czasach dynastii Merowingów, to nawet jak nic nie wiedzą, zrobią ci długi wykład, tylko po to, aby się popisać i pokazac jacy są wszechstronni. Poniewaz jestem dokładnie taka sama, bardzo ich za to lubię.
26 czerwca 2014 08:45 / 2 osobom podoba się ten post
Ja nie,rozumiem jak mozna nie kochac pilki noznej,,na szczescie babcia tez fanka i oglada,,,dzisiaj mam nadzieje wszystkie trzymamy kciuki,,,, za Deutschland ,,,1!!
26 czerwca 2014 09:17 / 3 osobom podoba się ten post
Za godzinę wyruszam! Pogoda nie sprzyja, do zoba za kilka(naście?) godzin.
26 czerwca 2014 09:21
opiekun_Janusz

Za godzinę wyruszam! Pogoda nie sprzyja, do zoba za kilka(naście?) godzin.

Spokojnej drogi :)
26 czerwca 2014 09:22
romana

A oto i poranek dnia czwartego!

Wszyscy wyspani, w dobrych humorach, po paru łykach imbiru miło bulgoczącego w żołądku?
Na poezję mnie naszło od samego rana i takie dwa wierszyki wyprodukowałam

kto imbiru nie pije,
ten niestety przytyje

imbiru co dzień szklaneczka
i juz jesteś laseczka

A teraz biroę się za wpisywanie do kajecika dwóch przepisów na ciasto z serem od babci, która az pokrasniała z
uciechy, że tego pragnę.

Niemcy kochają być przydatni. Zapytaj ich o stroje w czasach dynastii Merowingów, to nawet jak nic nie wiedzą, zrobią ci długi wykład, tylko po to, aby się popisać i pokazac jacy są wszechstronni. Poniewaz jestem dokładnie taka sama, bardzo ich za to lubię.

No to witaj w klubie. :)
26 czerwca 2014 09:25 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

Ja nie,rozumiem jak mozna nie kochac pilki noznej,,na szczescie babcia tez fanka i oglada,,,dzisiaj mam nadzieje wszystkie trzymamy kciuki,,,, za Deutschland ,,,1!!

To ironia, prawda?
Ja lubię niespodzianki i dlatego trzymam kciuki za  Kostarykę. A niech mają chłopaki, faworyci się jak dotąd nie popisali, to niech fuksiarze wygrają.
Viva Costa Rica!!!!
26 czerwca 2014 10:00 / 2 osobom podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

A co jest ekscytującego w tym ,ze 22 wariatów gania przez 90 minut za piłka a 3 innych wariatów ich pilnuje?????Mnie nie kręci i na szczęscie mojego męża tez nie:):):):):)
26 czerwca 2014 10:02 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

A co jest ekscytującego w tym ,ze 22 wariatów gania przez 90 minut za piłka a 3 innych wariatów ich pilnuje?????Mnie nie kręci i na szczęscie mojego męża tez nie:):):):):)

Moja śp. Babcia miala to samo i mówiła pół żartem pół serio zawsze: " po co oni biegają za piłką? każdemu dać po jednej to się kłócić nie będą".
:)
26 czerwca 2014 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
Też nie rozumiem tej fascynacji piłką, no chyba , że jest to piłka do siatkówki
26 czerwca 2014 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Jeśli wiesz,że gra 22 zawodników to już dobra droga do polubienia piłki nożnej,a jak jeszcze wiesz co to "spalony" to mogę nazywać Cię kibicem:)
26 czerwca 2014 10:19 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Jeśli wiesz,że gra 22 zawodników to już dobra droga do polubienia piłki nożnej,a jak jeszcze wiesz co to "spalony" to mogę nazywać Cię kibicem:)

To wiem bo lubie wiedzieć:)Ale piłka nożna ,zwłaszcze kiedy nie ma naszych....szkoda mi czasu:)