Na wyjeździe #10

26 czerwca 2014 23:14 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Dla wszystkich chcących się dokształcić:

https://www.srk-luzern.ch/bildung/pflegehelferin-srk/fachkurse

Zapomniałeś dodać dla wszystkich z Lucerny?
26 czerwca 2014 23:16
efka66

Do czego może doprowadzić łakomstwo?Poszłam na dół, wyjęłam z zamrażarki duże pudełko lodów i kombinuję. Za bardzo zamrożone, łyżka się wygięła, to dawaj nożem, piłuję, piłuję, nagle nóż się ułamał i tym ułamanym ostrzem przejechałam po nadgarstku. Została czerwona pręga, ale trochę mocniej i normalnie żyły bym sobie przecięła, idiotka, aż mnie ciarki przeszły. I kto by uwierzył że tylko lody otwierałam??

Zjadłaś te lody czy dałaś sobie spokój.To jest złosliwośc rzeczy martwych!!! zamiast spokojnie popiijać imbirek to loda kobiecie się zachciewa - jakiego?

26 czerwca 2014 23:17
Dostałam propozycje pracy- Pdp jest chodząca,trudności z oddychaniem, poa tym ok. Mam być pierwsza opiekunką. Ale...Własnie wczoraj zmarł jej mąż...no i nie wiem...no bo nigdy nie byłam pierwsza, a jeszcze ta żałoba... nie wiem czy dam radę to wszystko ogarnąć...no bo obca osoba w domu itd...Co myślicie? Chciałabym sobie dobrze prace ustawić, ale troche dziwnie, tak zaraz po pogrzebie...Byłabym wdzięczna za wszystkie wskazówki! Pozdrawiam całe forum!
 No i co wiecie o firmie A... medic z Gorzowa? Bo ich nie ma na tym forum w opiniach. będę wdzięczna!
26 czerwca 2014 23:18 / 2 osobom podoba się ten post
michasia

Zjadłaś te lody czy dałaś sobie spokój.To jest złosliwośc rzeczy martwych!!! zamiast spokojnie popiijać imbirek to loda kobiecie się zachciewa - jakiego?

No zeżarłam, bo wcześniej udało mi się już cos wygarnąć, czekoladowe były, a obok sie imbirek studził:))
26 czerwca 2014 23:26
efka66

No zeżarłam, bo wcześniej udało mi się już cos wygarnąć, czekoladowe były, a obok sie imbirek studził:))

Niech Ci będzie:) czekoladowe też lubię są na dole w lodówce.................. tak sobie tylko pomyślałam!!! i nie kuszę losu:) 
26 czerwca 2014 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Niech Ci będzie:) czekoladowe też lubię są na dole w lodówce.................. tak sobie tylko pomyślałam!!! i nie kuszę losu:) 

Napij sie lepiej imbiru. Bezpieczniejszy :DDDDDDD
26 czerwca 2014 23:37 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Napij sie lepiej imbiru. Bezpieczniejszy :DDDDDDD

Właśnie wypiłam i oglądam stroje kapielowe odpowiednie dla mojego wieku i sylwetki /której tak dawno nie miałam jaaak teraz:)Chodzi mi o jednoczęściowy z zarytymy pachwinami i taki który by zakrył ciało trzeciej młodości :)))))))))))
26 czerwca 2014 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Właśnie wypiłam i oglądam stroje kapielowe odpowiednie dla mojego wieku i sylwetki /której tak dawno nie miałam jaaak teraz:)Chodzi mi o jednoczęściowy z zarytymy pachwinami i taki który by zakrył ciało trzeciej młodości :)))))))))))

No ja mój też wypiłam. Mnie sie bikini marzy, ale to chyba regularnie powinnam pić ten imbir, bo inaczej jakoś sie w nim nie widzę....
26 czerwca 2014 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
michasia

Jak znajdziesz, to pokaż:)
26 czerwca 2014 23:47
efka66

Jak znajdziesz, to pokaż:)

Mam internt do d..py. !!! Nic nie mogę wstawić, awatara zmienic, mojej muzyki nic!!!!!!!!!!!!1 ale za tydzień jadę do domku to prześlę i na dodatek na moim ludziu strój - a co? Wy młode kobitki to tylko bikini:)))
26 czerwca 2014 23:50 / 2 osobom podoba się ten post
emi

No ja mój też wypiłam. Mnie sie bikini marzy, ale to chyba regularnie powinnam pić ten imbir, bo inaczej jakoś sie w nim nie widzę....

Marzenia się spełniają, imbirowi zawdzięczają i i w bikini emi oglądają:))) 
27 czerwca 2014 00:18 / 1 osobie podoba się ten post
bardzo dziękuję andrea!! własnie  czytam, jutro dokończe bo ide spać. Pozdrawiam!!
27 czerwca 2014 08:22 / 2 osobom podoba się ten post
No dobra, odlepiam się od monitora. Czas gotować jajo dla babci, budzić ją i spędzić przy śniadaniu godzinę.
Dziś na obiad: maultaschen i rosół z kostki (polecenie córki babci) więc się nie nastoję.
27 czerwca 2014 08:32 / 3 osobom podoba się ten post
Popatrz na to z innej strony, w której innej pracy pozwalają Ci spać i jeszcze za to płacą? A Tobie płacą za to że śpisz ;-)
27 czerwca 2014 08:33 / 2 osobom podoba się ten post
A mój dziadek - jak niektórzy pamiętają ranny ptaszek - nadal dzisiaj śpi. Chyba zejdę zobaczyć, czy wszystko gra, bo to nienaturalne.