Na wyjeździe #11

10 lipca 2014 17:03 / 9 osobom podoba się ten post
Prawda:)Ale oko nacieszyc na wyjeździe -nie grzech:):)  A tu takie cudaki:)Pan Foka jak mu to dzisiejsze opowiem spotkanko to pęknie ze śmiechu:):):)
10 lipca 2014 21:40 / 7 osobom podoba się ten post
kasia63

No dziś to już kino na maxa:)Jak nie starcy to egzotyczne egzemplarze mnie zaczepiają:)Chyba dlatego ,że palę,bo w sumie to fajkę chciał wysępić,poczęstowałam go a on świnia nie chciał sobie ze mną fotki machnąć:( Otóż zaczepił mnie wielki chłopak ,ok.20stki ubrany w skórzana długą spódnicę do kostek,glany,skórzaną kamizelkę,rękawiczki i płaszcz-wszystko czarne,przy tym był niebotycznie otyły,wyglądałam obok niego jak krasnal:)-jak nie w Niemczech ,nie tylko ja ,ale wszyscy się na niego gapili:):):):).Poza tym poznałam dwie dziewczyny-nie opiekunki,mieszkają tu ,ale przynajmniej raz przerwa była bardzo interesująca:):)No i słonko wróciło:)

A w miasteczku blisko mojego odludzia jest też jedna perełka. Facet, który występuje tylko w damskich ciuszkach - i to koniecznie różowo - czrnych. Kabaretki i spódniczki mini to jego znak rozpoznawczy. Jest barwniejszy, lepiej ubrany i ładniej chodzi na obcasach niż wszystkie Niemki tam mieszkające. Jedna barwna papuga wśrod czrnych wron.
11 lipca 2014 06:31 / 8 osobom podoba się ten post
Dzien doberek zapraszam do wypicia wspolnej kawki kto ma ochote,a kto na cos innego to rowniez,a jak spicie to spijcie jak dlugo mozecie ja wczoraj padlam a dzis ju buszuje!Moze  zradosci pdp wczoraj wieczorkie jak ja połozyłam po wieczornej toalecie do łozka powiedzialado mnie ale ty sie meczysz ze mna odpoiedziałam ze nie jest zle tylko musi wyzdrowiec bo jest bardzo slaba chciala by pomuc jak najwiecej a tu nie moze no ale moze bedzie lepiej dzis znowu do kontroli przyjdzie lekarz ciekawe jakos moze znikoma popraw jest zobacze moze co powie! Miłego dzionka I tak po cichu zeby nie prechwalic u nie slonko sie pokazało czego wszystkim zycze ! Milutkigo usmiechnietego:))))))))))))))))))000
11 lipca 2014 09:06 / 3 osobom podoba się ten post
z przykroscia inf. , ze wracam do reala...milego dzionka
11 lipca 2014 09:13 / 2 osobom podoba się ten post
A ja juz spakowana ..dzis mam pogrzeb babci ...i jutro do domku pozdrawiam
11 lipca 2014 09:23 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

z przykroscia inf. , ze wracam do reala...milego dzionka

A skad wracasz AMORKU? Gdzie bywalas w nierealu? Powiedz, powiedz, powiedz !!!
11 lipca 2014 10:42
Bardzo podoba mi się ogłoszenie na naszej stronie,już kiedyś zwróciłam uwagę na bardzo szczególowy opis pdp i warunków mieszkaniowych z tej agencji. Inne powinny brać przykład ,jak formułować ogłoszenia. Od razu widać,ze agencja niczego nie ukrywa i zna doskonale stan zdrowia i warunki tej rodziny.
11 lipca 2014 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Bardzo podoba mi się ogłoszenie na naszej stronie,już kiedyś zwróciłam uwagę na bardzo szczególowy opis pdp i warunków mieszkaniowych z tej agencji. Inne powinny brać przykład ,jak formułować ogłoszenia. Od razu widać,ze agencja niczego nie ukrywa i zna doskonale stan zdrowia i warunki tej rodziny.

Pozwoliłam sobie przeczytać ogłoszenie -faktycznie jest szczególowy opis ale czego mi zawsze brakuje to pensji-bo dla mnie wysokość płacy uzalezniona od znajomości języka lub atrakcyne wynagrodzenie nic nie mówi.Jesli zna sie kwote to mozna aplikowac a wtakiej sytuacji tylko się traci czas jeśli gaża nie będzie odpowiadała.
11 lipca 2014 11:08 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

A skad wracasz AMORKU? Gdzie bywalas w nierealu? Powiedz, powiedz, powiedz !!!

Może w Biedronce;)))
11 lipca 2014 11:09
ivanilia40

Ciekawe czy my mamy na myśli tą samą firmę ? :;))))))))))))
11 lipca 2014 11:21 / 1 osobie podoba się ten post
bujalam sie, w obloczkach marzen...
ale juz obiadek gotowy, chatka ogarnieta
przeglad szaf zrobiony... nawet nie ma mola...
a nalesniki gotowe w zamrazarce... buuuuuuuuuu
11 lipca 2014 11:23 / 6 osobom podoba się ten post
bieta

Ciekawe czy my mamy na myśli tą samą firmę ? :;))))))))))))

wszystko cacyyyy...tylko idziemy do reala a ladujemy w NETTO....
11 lipca 2014 11:59 / 4 osobom podoba się ten post
witam wszystkich,przyjechala nowa zmienniczka,czas ,,szkolenia,,,minium czasu na tak przyjemny czas spedzania z wami,jutro rankiem wyjezdzam w nowe miejsce,odezwe sie oczywiscie.
ps.lena,lena kurczaki ale sie porobilo na tym mundialu-;
11 lipca 2014 12:02 / 3 osobom podoba się ten post
reanata

witam wszystkich,przyjechala nowa zmienniczka,czas ,,szkolenia,,,minium czasu na tak przyjemny czas spedzania z wami,jutro rankiem wyjezdzam w nowe miejsce,odezwe sie oczywiscie.

Smutno tu będzie bez Ciebie,odezwij się koniecznie jak już będziesz mogła.Powodzenia :)
11 lipca 2014 12:06 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

No, a miała Holadia przejść.
Pomyliłam się :(

Trzymaj się na nowym miejscu, odezwij sie koniecznie na forum!
Trzymamy kciuki!