A ja juz spakowana ..dzis mam pogrzeb babci ...i jutro do domku pozdrawiam
A ja juz spakowana ..dzis mam pogrzeb babci ...i jutro do domku pozdrawiam
witam wszystkich,przyjechala nowa zmienniczka,czas ,,szkolenia,,,minium czasu na tak przyjemny czas spedzania z wami,jutro rankiem wyjezdzam w nowe miejsce,odezwe sie oczywiscie.
ps.lena,lena kurczaki ale sie porobilo na tym mundialu-;
wszystko cacyyyy...tylko idziemy do reala a ladujemy w NETTO....
a ja z innej beczki teraz. zaliczylam dzis pierwsza duza wpadke :/ zaspalam, albo inaczej- nie wiem czemu, ale telefon mi nie zadzwonil jak to zwykle robi. wyskoczylam z lozka jak poparzona- 2 godziny poslizgu :( przepraszalam babcie, ona twierdzi, ze nic sie nie stalo. a ja sie zastanawiam, czy nie bede miec z tego powodu jakichs klopotow. nie znam mentalnosci Niemcow, nie wiem, czy jak cos mowia to szczerze. czy jedno mowia, a drugie mysla. i tu mi sie usmiecha i mowi, ze nic sie nie stalo, a za chwile zadzwoni do agencji ze skarga... co Wy na to? jest sie czego bac? inna sprawa, ze od dzis nastawiam 2 budziki ;p
a ja z innej beczki teraz. zaliczylam dzis pierwsza duza wpadke :/ zaspalam, albo inaczej- nie wiem czemu, ale telefon mi nie zadzwonil jak to zwykle robi. wyskoczylam z lozka jak poparzona- 2 godziny poslizgu :( przepraszalam babcie, ona twierdzi, ze nic sie nie stalo. a ja sie zastanawiam, czy nie bede miec z tego powodu jakichs klopotow. nie znam mentalnosci Niemcow, nie wiem, czy jak cos mowia to szczerze. czy jedno mowia, a drugie mysla. i tu mi sie usmiecha i mowi, ze nic sie nie stalo, a za chwile zadzwoni do agencji ze skarga... co Wy na to? jest sie czego bac? inna sprawa, ze od dzis nastawiam 2 budziki ;p
moje osobiste zdanie-za bardzo się stresujesz...babcia co ma demencję lub inną chorobę będzie dzwonić do firmy,bo zaspałaś ? daj spokój...
poluzuj, kazda z nas, o prawie miala lub bedzie miec, takie wpadki...zeby tylko takie... metody z przestawieniem= zegarka, tzn. godz.= chyba nie znasz... hahahaaaaa
no jeszcze nie znam - w zawodzie pracuje dopiero 10 dni ;) maly staz, male doswiadczenie, mala wiedza. dlatego ciesze sie, ze moge poczytac rady madrzejszych od siebie.