Mam info! :DDDDDD
we wtorek 15go wyjeżdżam ok. 16.30 :)))))))))
tala lala la
:DDDDDDDD
tala lala la
tala lala la
a ja z innej beczki teraz. zaliczylam dzis pierwsza duza wpadke :/ zaspalam, albo inaczej- nie wiem czemu, ale telefon mi nie zadzwonil jak to zwykle robi. wyskoczylam z lozka jak poparzona- 2 godziny poslizgu :( przepraszalam babcie, ona twierdzi, ze nic sie nie stalo. a ja sie zastanawiam, czy nie bede miec z tego powodu jakichs klopotow. nie znam mentalnosci Niemcow, nie wiem, czy jak cos mowia to szczerze. czy jedno mowia, a drugie mysla. i tu mi sie usmiecha i mowi, ze nic sie nie stalo, a za chwile zadzwoni do agencji ze skarga... co Wy na to? jest sie czego bac? inna sprawa, ze od dzis nastawiam 2 budziki ;p
Jak pierwszy raz zaspałam, to babcia nawet nie zauważyła, a później się ze mnie śmiała ale za to pflege jak przyszła, jaki foch, że PDP jeszcze w łóżku, że musi jekj sama bandaże ściągać, i w ogóle co ja tu robię...powiedziałam synowi, że zaspałam i że pani pielęgniarka się krzywiła... No...zadzwonił do Diakoni przy mnie i powiedział pani pielęgniarce, że ma się nie mieszać do mojej pracy:) teraz ta pani przychodzi tylko raz w tygodniu, jak na początku była codziennie, a ja wychodzę wtedy na papierosa, żeby zaoszczędzić nam obu stresu. Później mi się to zdarzyło może ze trzy razy, ale nie dwie godziny, tylko pół:D
Lenka, ja na Ciebie tu poczekam. Kiedy wracasz?
a ja z innej beczki teraz. zaliczylam dzis pierwsza duza wpadke :/ zaspalam, albo inaczej- nie wiem czemu, ale telefon mi nie zadzwonil jak to zwykle robi. wyskoczylam z lozka jak poparzona- 2 godziny poslizgu :( przepraszalam babcie, ona twierdzi, ze nic sie nie stalo. a ja sie zastanawiam, czy nie bede miec z tego powodu jakichs klopotow. nie znam mentalnosci Niemcow, nie wiem, czy jak cos mowia to szczerze. czy jedno mowia, a drugie mysla. i tu mi sie usmiecha i mowi, ze nic sie nie stalo, a za chwile zadzwoni do agencji ze skarga... co Wy na to? jest sie czego bac? inna sprawa, ze od dzis nastawiam 2 budziki ;p
tala lala la
Ja chyba musze szepnac slowko Karolinie hihi Niech ci dluzsze wyjazdy proponuje ha ha
Na pewno min. 4 tyg zostane w Pl. Może sobie przedłużę o tydzień lub dwa - jeszcze nie wiem.
:)
No to wszystko sie dobrze układa -pogoda się poprawiła zatem idę na karaibską noc. Oma za godzinę lulu spać a ja na tańce-od razu żyć sie chce.
Babcia egoistka:) Nie pomyslała,że Ty byś może zjadła...Ciekawe czy jakby to było coś innego ,nie jedzenie też poszłoby do kosza:)
A ja kurde zasnęłam na krześle przed kompem,na 15 min ale zasnęłam....pogoda zabójcza:( Duszno,parno,masakra:(
No popatrz jaka egoistka... :-). Pewnie bym jej nie zjadła :-), ja też nie lubię jeść cukinii :-)