No popatrz jaka egoistka... :-). Pewnie bym jej nie zjadła :-), ja też nie lubię jeść cukinii :-)
No popatrz jaka egoistka... :-). Pewnie bym jej nie zjadła :-), ja też nie lubię jeść cukinii :-)
Obiecuję - nawet jak przedłużysz - ja tu będę czekać.
Ps. Fajnie masz.
Didusiu, gdzie ta karaibska noc :)? Sama idziesz?
Znaczy że razem z Ivanilką będziecie klucze do forum dzierżyć?
;)))
Ta karaibska noc to impreza na terennie basenu gdzie jest bar . Będa 2 kapele, egzotyczne drinki, grill oraz około 150-200 osób z całego powiedzmy powiatu. Dużo muzyki . W tym roku idę sama ale to mi absolutnie nie przeszkadza. napewno pogadam z sąsiadami lub obcymi -dla mnie to nie problem.
Ta karaibska noc to impreza na terennie basenu gdzie jest bar . Będa 2 kapele, egzotyczne drinki, grill oraz około 150-200 osób z całego powiedzmy powiatu. Dużo muzyki . W tym roku idę sama ale to mi absolutnie nie przeszkadza. napewno pogadam z sąsiadami lub obcymi -dla mnie to nie problem.
Udała Ci się ta babcia Anniczko :)))
Na jutro zapowiedziala się druga corka babci z mężem,a to oznacza,że będę miec woooooolneee :))) W związku z tym placek upiekłam :))) No ale mam kłopot z tym agarem,mam nadzieję,że przyzwoicie się zsiadzie .
Te "kapele" mają coś wspólnego z latynoską muzyką, czy to normalny niemiecki festyn o bardziej wyszukanej nazwie ;)?
Oj udała się, a już z jedzeniem to jest obłęd :-). Każdego dnia przed kolacją jest ten sam rytuał. Pytam się Babci, co sobie życzy na kolację. Ona zawsze się pyta: "A co mamy?" Odpowiadam więc, ze mamy ser, kabanoski, kiełbaskę do ugotowania, pomidorki itd. Babcia myśli..... I zawsze odpowiada, że mam jej ugotować kiełbaskę...... Za każdym razem jest to samo...... :-). Tylko nie parówki, bo parówki są dla biednych ludzi, a Ona jest bogata.... Ok. Tylko tak sie składa, że chociaż tego nie wie, to najbardziej lubi jeść właśnie parówki, więc zawsze jej je kupuję :-). Ona zawsze się mnie pyta przed pierwszym kęsem, co to jest.... Odpowiadam, kiełbaska szwardzwaldzka, a ta z Norymbergii, inna znów z Hamburga, jeszcze inna sprowadzana prosto z Francji.... Jak usłyszy o Francji, to od razu pyta czy była droga. Odpowiadam, ze bardzo droga.... Wtedy Babcia jest szczęśliwa, że kosztuje takie rarytasy :-)
Didusia Ty masz karaibska noc na basenie,a ja zdaje sie na ulicy.Wlasnie wesolo rozbrzmiewa kapela,szkoda tylko ze bezposrednio pod naszymi oknami
Żeganm dziewczynki ,idę sie przebrać i do przodu
Żeganm dziewczynki ,idę sie przebrać i do przodu