Babcia poszła lulu, córka babci z Białorusinką pojechały na jakiś pożegnalny gryl a ja sama w domu :)
Rzadko tu się to zdarza. Aż nie wiem jak to wykorzystać :PP
Chyba z tej radości pójdę pod prysznic! ;)))))
Babcia poszła lulu, córka babci z Białorusinką pojechały na jakiś pożegnalny gryl a ja sama w domu :)
Ja bym do wnny weszła i polezała sobie wod odstresowuje :)))))))))))))))
dwa mce bylam w Staufenbergu, teraz 2 mc jestem tu... mam super babcie...mieszkamy na Bachstra.
zamierzam tu zostac b.b. dlugo....dlatego b.dbam o moja babcie, czasami zycie plata figle....
tylko tu zadupie cholerne.... ale mam komp.
gdzie Ty teraz ....wczasowo......
Idź Lenka,idź -najwyższy czas:):):)hi hi hi
WIEDZIAŁAM ż
e ktoś zauważy nieszczęsny mój zbitek słów, którego już nie miałam szans edytować :P
Stawiałam że Orim się doczepi albo Ivanilka ;P
WIEDZIAŁAM ż
e ktoś zauważy nieszczęsny mój zbitek słów, którego już nie miałam szans edytować :P
Stawiałam że Orim się doczepi albo Ivanilka ;P
ja sie nie czepiam przeciez
Nie mogłam zatrzymać wzroku na czymś innym,nbo od dwóch dni..powtarzam od dwóch dni mam pół kilo waniliowych cudownych lodów i jeszcze ich nie zjadłam,ale myslę o nich codziennie :)
Racja! Ale ja durna!!!!
Przecież mam na piętrze wielką łazienkę z prysznicem i wanną (ustrojstwo ma wszystko) a ja durna pod prysznic poszłam :(((((
A teraz już mieszkańcy wrócili...
:((((
no po co sie tak katowac kobieto !!!! nie dlugo bedzie trzeba wyrzucic bo termin waznosci minie ..... a po za tym dwie lyzki lodow nikomu nie zaszkodza, a cuda zdzialaja .....
Ach...żweby na dwóch łyżkach sie kończyło....:)
Ach...żweby na dwóch łyżkach sie kończyło....:)
Ja pół litra lodów dzisiaj zjadłam i o dziwo sumienie mnie nie ruszyło. Chyba przyćmione zadowoleniem z rzutów kamieniami ;)