Na wyjeździe #11

11 lipca 2014 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Babcia poszła lulu, córka babci z Białorusinką pojechały na jakiś pożegnalny gryl a ja sama w domu :)
Rzadko tu się to zdarza. Aż nie wiem jak to wykorzystać :PP

Chyba z tej radości pójdę pod prysznic! ;)))))

Ja bym do wnny weszła i polezała sobie wod odstresowuje :)))))))))))))))
11 lipca 2014 22:09 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Ja bym do wnny weszła i polezała sobie wod odstresowuje :)))))))))))))))

Racja! Ale ja durna!!!!
Przecież mam na piętrze wielką łazienkę z prysznicem i wanną (ustrojstwo ma wszystko) a ja durna pod prysznic poszłam :(((((
A teraz już mieszkańcy wrócili...
:((((
11 lipca 2014 22:11 / 4 osobom podoba się ten post
AMOREK

dwa mce bylam w Staufenbergu, teraz 2 mc jestem tu... mam super babcie...mieszkamy na Bachstra.
zamierzam tu zostac  b.b. dlugo....dlatego b.dbam o moja babcie, czasami zycie plata figle....
tylko tu zadupie cholerne.... ale mam komp.
gdzie Ty teraz ....wczasowo......

Tam wlasnie bylam u tego dziwoląga, smierdziucha, ha ha . Ja teraz za Beate naszą z forum w Rosellerheide kolo Neuss. Tu tez takie zadupsko, ale jest luzik, praca bezstresowa. Kurcze ja tam te okolice Giessen znam, bywalam czesto, ha ha . Wczasowo to bedzie jak do PL pojade, w pracy jak w kazdej nawet tej bezstresowej nigdy nie bedzie jak w domku swoim, spokoj, robisz co chcesz, ogladasz co lubisz, lezysz jak padlina do poludnia albo dluzej w betach.
11 lipca 2014 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Babcia poszła lulu, córka babci z Białorusinką pojechały na jakiś pożegnalny gryl a ja sama w domu :)
Rzadko tu się to zdarza. Aż nie wiem jak to wykorzystać :PP

Chyba z tej radości pójdę pod prysznic! ;)))))

Idź Lenka,idź -najwyższy czas:):):)hi hi hi
11 lipca 2014 22:13 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Idź Lenka,idź -najwyższy czas:):):)hi hi hi

WIEDZIAŁAM ż
e ktoś zauważy nieszczęsny mój zbitek słów, którego już nie miałam szans edytować :P
Stawiałam że Orim się doczepi albo Ivanilka ;P    
11 lipca 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

WIEDZIAŁAM ż
e ktoś zauważy nieszczęsny mój zbitek słów, którego już nie miałam szans edytować :P

A to tylko ja:)Ale,zebys sama nie była to też ide pod prysznic-a co?w końcu piątek jest,nie?:)
11 lipca 2014 22:19 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

WIEDZIAŁAM ż

ja sie nie czepiam przeciez
11 lipca 2014 22:22 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ja sie nie czepiam przeciez

wiem, że się nie czepiasz :)
to inaczej: sens mojej wypowiedzi opacznie można interpretować (tej o prysznicu).
11 lipca 2014 22:56 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie mogłam zatrzymać wzroku na czymś innym,nbo od dwóch dni..powtarzam od dwóch dni mam pół kilo waniliowych cudownych lodów i jeszcze ich nie zjadłam,ale myslę o nich codziennie :)

no po co sie tak katowac kobieto !!!! nie dlugo bedzie trzeba wyrzucic bo termin waznosci minie ..... a po za tym dwie lyzki lodow nikomu nie zaszkodza, a cuda zdzialaja .....
11 lipca 2014 22:59 / 2 osobom podoba się ten post
lena7

Racja! Ale ja durna!!!!
Przecież mam na piętrze wielką łazienkę z prysznicem i wanną (ustrojstwo ma wszystko) a ja durna pod prysznic poszłam :(((((
A teraz już mieszkańcy wrócili...
:((((

To na pamietaj jak bedziesz miała nastepnym razem taka okazje to skozystaj:))))))))))))))
11 lipca 2014 23:01 / 2 osobom podoba się ten post
85marzena

no po co sie tak katowac kobieto !!!! nie dlugo bedzie trzeba wyrzucic bo termin waznosci minie ..... a po za tym dwie lyzki lodow nikomu nie zaszkodza, a cuda zdzialaja .....

Ach...żweby na dwóch łyżkach sie kończyło....:)
11 lipca 2014 23:14 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

dwie lyzki i dodaj silna wole, a ja wczoraj otwarlam czekolade zjadlam cztery kostki i stwierdzilam ....
ehehe ze byla taka nijaka, a to przeciez byla milka....wiec moge zyc bez ...
11 lipca 2014 23:21 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja pół litra lodów dzisiaj zjadłam i o dziwo sumienie mnie nie ruszyło. Chyba przyćmione zadowoleniem z rzutów kamieniami ;)
11 lipca 2014 23:57 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

Ja pół litra lodów dzisiaj zjadłam i o dziwo sumienie mnie nie ruszyło. Chyba przyćmione zadowoleniem z rzutów kamieniami ;)

Tobie to nawet wskazane zjadanie kalorii,bo po takich treningach mogłabyś zacząć fruwać jak pióreczko. Nie zapomnij chałwy na kolacje zjeść :)
12 lipca 2014 01:11 / 3 osobom podoba się ten post
No to Ja przerywam ten kuchenny temat -wróciłam z Karaibów= skórka nie warta wyprawki -tylko Niemcy mogą się tak beznadziejnie bawić wbrew ogólnych opinii. Efekt jest taki .że jestem zmęczona zero atrakcji =podrywał mnie młody żonkoś i kobitka o innej orientacji seksualnej. Jest jest już późno -moje refleksje -nie ma to jak dobra zabawa w Polsce czego Sobie i Innym życzę. Dobranoc.