Na wyjeździe #11

15 lipca 2014 10:12
Sówka

A ja właśnie wczoraj weszłam na swoją strone PLAY żeby sobie sprawdzić swoje połączenia i ze zdziwieniem stwierdziłam , że przez miesiąc napisałam prawie 3 tys smsów i tak jest co miesiąc, nawet nie wiem kiedy to robie.

A ja znowu jak mam napisać sms, to dla mnie horror. Siostra zawsze krzyczy, że skoro wysyłam już tego sms i płacę za niego, to powinnam napisać coś więcej niż : tak, nie albo ok
15 lipca 2014 10:13
kasia63

Dziś Światowy Dzień bez Komórki:)

Dlatego ja nie odebiralam jak moja dwoniła !! No a ze wiedzialam ze to z reklama to ułatwiło mi zadanie:))
15 lipca 2014 10:24
Był czas ,że mój telefon dzwonił przez caly dzień z krótkimi przerwami. Nie mogłam spokojnie zjesc,isć do toalety,jeżdziłam ze słuchawką w uchu,nawet po 22-j potrafił mi ten telefon dzwonić. Pamiętam jak wyjechalam pierwszy raz i nagle cicho się zrobiło. Przez pierwsze dni jeszcze nosiłam telefon przy sobie ,a potem poczułam się wolna. Smsó poprostu nienawidze pisać i zazwyczaj oddzwaniam zamiast odpisać.
15 lipca 2014 10:40
A ja jak widzę że młodzi bez tel kom żyć nie mogą to im współczuje non stop w stresie śpią z nim jedzą łazienka autobus ulica mi mój służy tylko jako zegarek :)
15 lipca 2014 10:47 / 3 osobom podoba się ten post
Moja córka jest takim telefonowym maniakiem. Kiedyś dostała zapalenia ścięgna w dłoni od pisania smsów he,he Pisała lewą ręką albo palcem wskazującym prawej ręki ...to się nazywa nałóg :))))))
15 lipca 2014 10:52 / 5 osobom podoba się ten post

Moja PDP kiedyś była nauczycielką i uczyła młodsze dzieci.Jak coś zrobię ,a jej się spodoba , to mówi mi ,że dostaję 1+.
Może sobie założę dzienniczek , bo tych ocen już mam trochę.
15 lipca 2014 10:53 / 1 osobie podoba się ten post
ivetta

Moja PDP kiedyś była nauczycielką i uczyła młodsze dzieci.Jak coś zrobię ,a jej się spodoba , to mówi mi ,że dostaję 1+.
Może sobie założę dzienniczek , bo tych ocen już mam trochę.

I za każdą 1 premia :) to by było super :)
15 lipca 2014 11:00
takaja

I za każdą 1 premia :) to by było super :)

tak , tylko babcia ma demencję
15 lipca 2014 11:05 / 6 osobom podoba się ten post
Słuchajcie! Wczoraj stał sie cud!Nie pisałam nic bo było już późno i nie chciałam zapeszać.
Nastąpiło cudowne ozdrowienie. Pdp nagle przy wieczornej toalecie zaczął mi pomagać.Okazało sie,ze moze poruszać nogami i zdrową ręką.Przytrzymuje się barierek i poreczy. Nawet dość wyraźnie jak na swoje mozliwosci powiedział mi dobranoc.Dzisiaj rano tak samo-przekreca sie z moja pomoca,nie zapiera.No tak to moze być!
Jeszcze tylko ten cholerny transfer.Dzisiaj Pdp został łozku bo czekamy na jakąs kontrol.Przyjechał syn ale wiecej ''lata'' po sasiadach niz rozmawia ze mną.Miał mi dzisiaj sprzedc patent na przenoszenie.Zobaczymy-on tez jest pielegniarzem.
15 lipca 2014 11:22
No tak --- chcialam miec dzis inny dzien to bede miec ..... Wrocil dziadek, corka powiedziala ze wymiotowal .... co moge zrobic na obiad ???? I co moze jesc ???? czy raczej odpuscic ....nie wiem co mam zrobic ?????
15 lipca 2014 11:26 / 1 osobie podoba się ten post
Myślę że cos lekkiego lub sucharki i herbata miętowa tzn w takich sytuacjach moja babcia sama tak chciała :)
15 lipca 2014 11:29 / 1 osobie podoba się ten post
85marzena

No tak --- chcialam miec dzis inny dzien to bede miec ..... Wrocil dziadek, corka powiedziala ze wymiotowal .... co moge zrobic na obiad ???? I co moze jesc ???? czy raczej odpuscic ....nie wiem co mam zrobic ?????

To zależy z jakiego powodu wymiotował,jeśli to nie jest jelitówka to pewnie dziś już mu nic nie dolega i lekki obiad moze zjeść. Może jakiś rosół ugotuj,albo daj mu gotowanego kurczaka z ziemniakami,bez surówki.
15 lipca 2014 11:47
To raczej napewno przez droge, jak jechal do lekarza..... nigdzie nie wychodzi ....rano pil kawe, zjadl kawalek kanapki i tyle .....

Dziekuje za podpowiedz :)
15 lipca 2014 12:05 / 3 osobom podoba się ten post
ivetta

tak , tylko babcia ma demencję

W przypadku premii to dobrze-wypłaci kilka razy:):):)
15 lipca 2014 12:24 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

W przypadku premii to dobrze-wypłaci kilka razy:):):)

Wiem ,ze nie w temacie,ale zainspirowałaś mnie panierowanymi pieczarkami,właśnie robię na obiadek :)))