ORIM
Prawie wszystkie dzisiejsze tematy masz pod kontrolą!:)
ORIM
Prawie wszystkie dzisiejsze tematy masz pod kontrolą!:)
To raczej napewno przez droge, jak jechal do lekarza..... nigdzie nie wychodzi ....rano pil kawe, zjadl kawalek kanapki i tyle .....
Dziekuje za podpowiedz :)
Wybij to paskudztwo :) ale się nie martw jakby co też mam 0 Rh+ odstąpię :)
Polecicie mi coś super-extra-zajefajno-skutecznego na paskudztwa brzęczące nieustannie gdy zapada zmrok, a później wpijające się w ciało rozkoszując się moją "0 Rh+" ?
Z pewnością kupisz w DM lub Rossmannie może i w Rewe jest ja w domu stosuje Bros do kontaktu sprawdza się super tutaj może Rajd znajdziesz :)
Bo Rh+ zerówka najsłodsza:)
Gdzie Ty w D masz komary? -nigdy nie spotkałam m-ca ,żeby były,nawet ja sie światło zapali to nic nie wlatuje,żadnećmy ani nic innego.Sąsiadka babuszki z Krefeld mówiła mi ,że oni się jakby opodatkowują dobrowolnie i państwo odkomarza regularnie.
Dzisiaj pół nocy nie spałam bo albo bzykanie, albo kąsanie-ja wiem, że w okolicznościach domowych to inna sprawa, ale potrzebuję czegoś na komary jakiś spray albo cooo...
Poproszę w imieniu koleżanek szczegółowy opis jak ze Szwajcarii - przypuszczalnie okolic Bazylei dojechać na Monte Carlo ?
Polecicie mi coś super-extra-zajefajno-skutecznego na paskudztwa brzęczące nieustannie gdy zapada zmrok, a później wpijające się w ciało rozkoszując się moją "0 Rh+" ?
Ja miałam w oknach zainstalowane te cieniutkie siateczki - do kupienia w Tedi po 1e, w KIK-u po 1,50e łącznie z przylepcami.
Przez całe noce 2 okna otwarte - nic mi nie wlazło ....a moje A Rh+ ściąga każde paskudztwo z najdalszego zakątka :(
Sie pochwalę!
Jestem z siebbie dumna!
Tak mnie gnebił ten transfer,ze musiałam cos wymyslec co by mi sie w nocy nie snił.
Obejrzałam wózek od stóp do głów-a konretnie podłokietniki.No i odryłam,że można je bez problemu zdjąć!
Bedzie wtedy równa powierzchnia i prawdopodobnie wystarczy tylko posadzenie i przesuniecie Pdp!
To one mi najbardziej przeszkadzały ponieważ wystają kilka cm poza siedzenie a wysokie są na 38cm(zmierzyłam z ciekawości:))
Jeśli się mylę i ulegam złudnym wyobrażeniom to poprawcie mnie proszę.