Na wyjeździe #11

24 lipca 2014 20:46
Kasienko bardzo serdeczne wyrazy wspolczucia,przykre ze w chwili kiedy Ty cieszysz sie wnukiem
24 lipca 2014 20:54
ivetta

Ja tez sporo ważę, ale też  jestem troszkę ,ale małą troszkę  wysportowana.Wtedy te kg rozkładają się na całe ciało.
Te 100kg to przy jakim wzroście ?
Ja też bym chciała wysmukleć , ale jest ciężko , a w spadku dostałam w genach taki wyglad.
Nigdy nie mów o sobie ,że jesteś ,,pasztet'',niska samo -ocena dołuje.
Mój znajomy mówił ;
,,Każda potwora znajdzie swojego adoratora''

166 wz, już kiedyś pisałam, że właściwie 'nagle' bo w 3 miesiące 30 kg... Szpital, tabletki...a teraz ni cholery zgubić się nie da :( nie, no przesadzam z tym pasztetem, wiem;)
24 lipca 2014 20:56 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Nianta,wiesz co?Ciebie jednak to zbiorowe manto w pasztetowy tyłek nie minie!!!!!!!Jak Blondynowi od 7 lat Twoje pasztetowe wdzięki nie przeszkadzają to widac masz w sobie to coś.....pasztetowe coś:)Poza tym opinia nawet 99,9% facetów nie powinna Cie interesować wszak masz juz swój 0,1% w domu:)

Ale miło się czasem podobać komuś innemu;) żeby np. Ktoś powiedział, że jest na czym oko zawiesić;) ach...mój blondyn... Głupol zapowiedział, że nie pokażemy się u moich rodzicó conajmniej do 3go, a do tego czasu nie wypuści mnie z łóżka;)
24 lipca 2014 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
AMOREK

kto to wymyslil  .. pdp, rodzina.. dzwon do agencji............. sok, szok co Ty masz z ta pdp...3maj sie...

ale walcze ;) juz coraz mniej glupich pomyslow ma. chociaz dzis mi wypomniala, ze jej rynny na dachu od garazu wyczyscic nie chcialam ;) ze ona to podobno twarda babka byla i sama w domu wszystko robila. powiedzialam jej, ze ja widocznie az taka twardna nie jestem i pewnych rzeczy nie robie :P a z fizjoterapia wymyslila terapeutka, a rodzina i PDP sie ciesza. szkoda, ze ja duzo mniej ;)
24 lipca 2014 21:12
doda

nie daj się  wrobić ty nie jesteś  fizjoterapeutką

czyli jak to u mnie raz w tygodniu- znowu problem ;)
24 lipca 2014 21:14
nianta

Ale miło się czasem podobać komuś innemu;) żeby np. Ktoś powiedział, że jest na czym oko zawiesić;) ach...mój blondyn... Głupol zapowiedział, że nie pokażemy się u moich rodzicó conajmniej do 3go, a do tego czasu nie wypuści mnie z łóżka;)

Dlatego od razu lecę do rodziców a potem nadrobimy te 39 dni :) tylko ja może mam inną sytuację w domu dlatego chętnie jeździmy do nich a nawet znajomych zabieramy :)
24 lipca 2014 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

czyli jak to u mnie raz w tygodniu- znowu problem ;)

Czy nie mogłabyś poprosić agencji,żeby przysłali np meilem zakres Twoich obowiązkow? Skoro rodzina jest tępa to może jak na piśme zobaczą to zrozumieją? Powiem Ci,że takich dziwnych ludzi to omijać szerokim łukiem.
24 lipca 2014 21:15
Debiutantka koniec tyg więc odpoczniesz przez weekend :)
24 lipca 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Czy nie mogłabyś poprosić agencji,żeby przysłali np meilem zakres Twoich obowiązkow? Skoro rodzina jest tępa to może jak na piśme zobaczą to zrozumieją? Powiem Ci,że takich dziwnych ludzi to omijać szerokim łukiem.

jestem tu 1 opiekunka, przecieram szlaki. nie mial ich tu kto poustawiac widocznie. a niemiecka agencja (podobno) nie spieszy sie ze zwroceniem uwagi. taka dostalam informacje od mojej opiekunki z polskiej agencji. nie wiem ile w tym prawdy. juz nic nie wiem. wiem jedno- NIE DAM SIE :P albo bedzie normalnie albo stad spadam. a do swojej agencji moge i 3 razy dziennie maila pisac, jak trzeba bedzie. a babcia w koncu sie przyzwyczai do mojego "nie"- nie bedzie miala wyjscia. nauczka na przyszlosc- sprawdzony podopieczny, zadnego zadupia.
24 lipca 2014 21:19

ale walcze ;) juz coraz mniej glupich pomyslow ma. chociaz dzis mi wypomniala, ze jej rynny na dachu od garazu wyczyscic nie chcialam ;) ze ona to podobno twarda babka byla i sama w domu wszystko robila. powiedzialam jej, ze ja widocznie az taka twardna nie jestem i pewnych rzeczy nie robie :P a z fizjoterapia wymyslila terapeutka, a rodzina i PDP sie ciesza. szkoda, ze ja duzo mniej ;)

Terapeutka ma płacone-zapytaj ile Tobie planuja płacić za prowadzenie fizjoterapii w domu?I oczywiście ,tak jak dziewczyny radzą agencji zgłoś.
24 lipca 2014 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Debiutantka koniec tyg więc odpoczniesz przez weekend :)

jeszcze nie koniec tygodnia. poza tym moja PDP ma rozne pomysly, niezaleznie od pory dnia, dnia tygodnia itd ;) czasami mam wrazenie ze 90% swojego czasu przeznacza na myslenie nad tym, co by mi tu jeszcze kazac zrobic i mi podniesc cisnienie ;)
24 lipca 2014 21:27
nianta

Się ciesz ze chłop taki napalony.
Po czymś takim tez 10 kg mniej,
na jedzenie czasu nie będzie, a kalorie spalone.
24 lipca 2014 21:29
wyrazy wspołczucia kasiu.niema okreslenia na smutek jaki nas ogarnia przy stracie kogos z rodziny.:(((trzymaj sie
Bóg tak chcial widocznie
24 lipca 2014 21:29

jeszcze nie koniec tygodnia. poza tym moja PDP ma rozne pomysly, niezaleznie od pory dnia, dnia tygodnia itd ;) czasami mam wrazenie ze 90% swojego czasu przeznacza na myslenie nad tym, co by mi tu jeszcze kazac zrobic i mi podniesc cisnienie ;)

Czy masz chociaż już  swój pokój i normalne łózko?
24 lipca 2014 21:31 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Czy masz chociaż już  swój pokój i normalne łózko?

Ivanilko,
to Nowicjuszka miala polówkę.