Na wyjeździe #13

21 sierpnia 2014 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
Basiu ja też mogę zapukać z czymsiś na wymianę,bo ta moja psiapsiuła to za dużą rodzinę ma:)
21 sierpnia 2014 20:22
Benita

Myślisz, że nie z własnej woli ? Moduś ... niemożliwe. 

A jednak
21 sierpnia 2014 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
opT

A jak się składa ten ręcznik?; jakies origami ma powstać - tulipan, czy może ważka?

no kurde nie- ma niby wygladac normalnie, ale ja podobno zle cos robilam. do dzis nie wiem co, przeszkolenie musialam przejsc ;) i kropka.
21 sierpnia 2014 20:25 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No właśnie nie wiem o co poszło i kto pousuwał konto Romany. Ona czy Moduś. 

Poczytaj wczorajszy list gończy to jeśli nie zostały pewne rzeczy pousuwane powinnaś sporo się dowiedzieć.
21 sierpnia 2014 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
Renata81

Mnie we Włoszech też uczyli.Rozkładasz recznik długościa poziomo,jeden bok zawijasz do srodka, drugi nakładasz na pierwszy i długośc składasz na pół.I jeszcze złozony kazali zaprasować.

A co sie stanie jak sie zloży inaczej?
Ja skladam inaczej i nigdy nie prasuje. I mam sie dobrze,moje ręczniki tez.
21 sierpnia 2014 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
kto mądry prasuje bawełnę,chyba po to ,żeby ją zniszczyć,jeśli to prawdziwa bawełna,to sie składa BEZ prasowania i ciasno układa w szafach:)
21 sierpnia 2014 20:33 / 6 osobom podoba się ten post
Alina

Poczytaj wczorajszy list gończy to jeśli nie zostały pewne rzeczy pousuwane powinnaś sporo się dowiedzieć.

Nic z tego. Nie można tam nawet posta napisać. Modi się boi, że wiele Osób napisze, że tym razem dla Modiego należy się ban? Banuję Modiego. Proszę przywrócić Romanę !

Nic z tego! Moderator

21 sierpnia 2014 20:35
jasne:)
21 sierpnia 2014 21:13
JaninaWasiak

Ta czapka zapuscila juz korzenie w mojej glowie . Ostatnio znalazlam na domowym komputerze moje zdjecie ktore nie jest jeszcze oczapkowane . Mialam zmienic w profilu ale pozostawie to w czapce :)

Czas szybko leci i niedługo będą kolejne święta Bożego Narodznia, to czapeczka przyda się i juz nie będzie trzeba zmieniać:):):):):)
21 sierpnia 2014 21:13 / 4 osobom podoba się ten post
JaninaWasiak

Ta czapka zapuscila juz korzenie w mojej glowie . Ostatnio znalazlam na domowym komputerze moje zdjecie ktore nie jest jeszcze oczapkowane . Mialam zmienic w profilu ale pozostawie to w czapce :)

Czas szybko leci i niedługo będą kolejne święta Bożego Narodznia, to czapeczka przyda się i juz nie będzie trzeba zmieniać:):):):):)
21 sierpnia 2014 21:56 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Pakuj surowe do wora i wysylaj.Dam rade

Orim, zaciekawiasz mnie ) i zgodny z Ciebie chłopak )
21 sierpnia 2014 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

A co sie stanie jak sie zloży inaczej?
Ja skladam inaczej i nigdy nie prasuje. I mam sie dobrze,moje ręczniki tez.

Nic sie nie stanie.Niektorzy bogacze mają hopla na punkcie prasowania i składania ubran,ręczników i pościeli
21 sierpnia 2014 22:31 / 3 osobom podoba się ten post
Renata81

Nic sie nie stanie.Niektorzy bogacze mają hopla na punkcie prasowania i składania ubran,ręczników i pościeli

super... nie wiedzialam, ze to hopel... hahhahaa... ja mowie na to moj sposob ....przysl. nie usiade, jak w szfie nie po mojemu, szczegolnie reczniki
21 sierpnia 2014 22:43 / 3 osobom podoba się ten post
AMOREK

super... nie wiedzialam, ze to hopel... hahhahaa... ja mowie na to moj sposob ....przysl. nie usiade, jak w szfie nie po mojemu, szczegolnie reczniki

Haha No coments :)
PS. Pewnie ty też bogata jesteś :):):):)
21 sierpnia 2014 22:48 / 5 osobom podoba się ten post
Renata81

Haha No coments :)
PS. Pewnie ty też bogata jesteś :):):):)

Musi ja też z tych bogatych ...... no co ja na to poradzę , że lubię tę robotę ( prasowanie ) , ale takie dziwadło trochę jestem , że jak 2-3 sztuki to mi się nie chce ...... musi być sterta  to dopiero mam z tego frajdę :))))