Myślisz, że nie z własnej woli ? Moduś ... niemożliwe.
Myślisz, że nie z własnej woli ? Moduś ... niemożliwe.
A jak się składa ten ręcznik?; jakies origami ma powstać - tulipan, czy może ważka?
No właśnie nie wiem o co poszło i kto pousuwał konto Romany. Ona czy Moduś.
Mnie we Włoszech też uczyli.Rozkładasz recznik długościa poziomo,jeden bok zawijasz do srodka, drugi nakładasz na pierwszy i długośc składasz na pół.I jeszcze złozony kazali zaprasować.
Poczytaj wczorajszy list gończy to jeśli nie zostały pewne rzeczy pousuwane powinnaś sporo się dowiedzieć.
Nic z tego. Nie można tam nawet posta napisać. Modi się boi, że wiele Osób napisze, że tym razem dla Modiego należy się ban? Banuję Modiego. Proszę przywrócić Romanę !
Nic z tego! Moderator
Ta czapka zapuscila juz korzenie w mojej glowie . Ostatnio znalazlam na domowym komputerze moje zdjecie ktore nie jest jeszcze oczapkowane . Mialam zmienic w profilu ale pozostawie to w czapce :)
Ta czapka zapuscila juz korzenie w mojej glowie . Ostatnio znalazlam na domowym komputerze moje zdjecie ktore nie jest jeszcze oczapkowane . Mialam zmienic w profilu ale pozostawie to w czapce :)
Pakuj surowe do wora i wysylaj.Dam rade
A co sie stanie jak sie zloży inaczej?
Ja skladam inaczej i nigdy nie prasuje. I mam sie dobrze,moje ręczniki tez.
Nic sie nie stanie.Niektorzy bogacze mają hopla na punkcie prasowania i składania ubran,ręczników i pościeli
super... nie wiedzialam, ze to hopel... hahhahaa... ja mowie na to moj sposob ....przysl. nie usiade, jak w szfie nie po mojemu, szczegolnie reczniki
Haha No coments :)
PS. Pewnie ty też bogata jesteś :):):):)