Musi ja też z tych bogatych ...... no co ja na to poradzę , że lubię tę robotę ( prasowanie ) , ale takie dziwadło trochę jestem , że jak 2-3 sztuki to mi się nie chce ...... musi być sterta to dopiero mam z tego frajdę :))))
Musi ja też z tych bogatych ...... no co ja na to poradzę , że lubię tę robotę ( prasowanie ) , ale takie dziwadło trochę jestem , że jak 2-3 sztuki to mi się nie chce ...... musi być sterta to dopiero mam z tego frajdę :))))
a czasami to ile niecenzurowanych slow przy tym poleci...hahhahaah
A i owszem :)))......Amorku , powiedz prawdę , czy tam za krzaczkami czai się awatarek Romki , czy ze mną jest jeszcze gorzej niz myslę ?.....Do psychiatry mi trzeba ? ....:)))))
A i owszem :)))......Amorku , powiedz prawdę , czy tam za krzaczkami czai się awatarek Romki , czy ze mną jest jeszcze gorzej niz myslę ?.....Do psychiatry mi trzeba ? ....:)))))
Kolejny taki wpis i ban na tydzień czasu. Moderator
Siedź na d.pie i nie łaź po krzakach, bo ją wystraszysz :P
Kolejny taki wpis i ban na tydzień czasu. Moderator

czesc Andrea
Ja też mówię : cześć Andrea :)))))
Zgodnie z tym co zapowiedziałem - założyłem dwa kolejne bany osobom, które nie mogą wytrzymać bez nakręcania fermentu na forum. Nomka i Jowitaliber - zapraszam za tydzień. Pozostałe osoby, które mają ciśnienie na zmianę profilu opiekunki24.pl z portalu dla opiekunek na portal dla pieniaczy - lepiej nie marnujcie czasu swojego i mojego i skorzystajcie z opcji usunięcia swojego konta.