Nie jestem na bieżąco z Twoimi podbojami forumowymi :P Jak idzie? :D
Nie jestem na bieżąco z Twoimi podbojami forumowymi :P Jak idzie? :D
Tak jak szło do tej pory !!! Nima takowych ha ha
Skromnyś ;)
Jeszcze jedna opiekunka pozbawiona swojego pokoju?Kątem w jadalni spisz?Bo tak zrozumiałam.
Tak dokładnie ale to nie najgorszy problem babka potrafi brać moje rzeczy z łazienki i wynosić dobrze że zauważyłam jak wynosiła moje kremy bo już bym ich nie znalazła ,to jest demencja (AL początkowy) więc ona nie specjalnie ,muszę wciąż ją obserwować nie ma czasu na odpoczynek ale na przerwy wychodzę nie dam za wygraną a może się do mnie przyzwyczai i będzie dobrze.Pozdrawiam wszystkich wieczorkiem.
Jak to nie ma innej możliwości do spania??
Nie masz w umowie że powinnaś mieć do dyspozycji osobny pokój?
Jeśli cała reszta ci odpowida to ok.ale nie ma nic ważniejszego od spokojej przespanej nocki.
witam wsztkich.choc to nie powitajki,choc pisze z domu,a wlasciwie to jak na wyjezdzie jestem,mam urlop okolicznosciwy,zmarl mi tata......nagle ,tak niespodziewanie dla mnie,piec dni ,,urlopu,,z czego trzy dni w podrozy.wracam w piatek do pracy,moze wydawac sie to dziwne,ale nie potrafie znalezc sobie miejsca,moze wir pracy mi pomoze.
witam wsztkich.choc to nie powitajki,choc pisze z domu,a wlasciwie to jak na wyjezdzie jestem,mam urlop okolicznosciwy,zmarl mi tata......nagle ,tak niespodziewanie dla mnie,piec dni ,,urlopu,,z czego trzy dni w podrozy.wracam w piatek do pracy,moze wydawac sie to dziwne,ale nie potrafie znalezc sobie miejsca,moze wir pracy mi pomoze.
Jak miałam wspólną łazienkę to moje wszystkie kosmetyki miałam w podróżnej ,takiej dużej kosmetyczce i nic mojego nie było w łazience ,nawet ręczniki.
Chyba muszę tak zrobić masz rację .Dzięki ale ze mnie gapa tylko to takie nie wygodne na dłużej ale bezpieczne masz rację.
Chyba muszę tak zrobić masz rację .Dzięki ale ze mnie gapa tylko to takie nie wygodne na dłużej ale bezpieczne masz rację.