Był eismann. Lubię wizyty tego pana :)
Był eismann. Lubię wizyty tego pana :)
A u mnie dzisiaj był jak w każdy poniedziałek eiermann !:).... Choć to chłop z jajami , ale nie cieszę się tk jak Ty !:)... lody , to nie jaja !-:))))
Kto idzie ze mną na papieroska ? nawet mogę poczęstować !.. a co mi tam ! :)
A zapalę -chociaż nie palę.Denerwuje sie,bo moja córeczka jest w czwartym miesiacu ciąży,plami od rana ,a nie chce jechać na izbę,bo ginekolog kazał jej czekac do rana!Nockę mam z głowy.
a daj jednego, a co mi tam, już się dzisiaj poryczałm, jak babcia pójdzie spać to zakurzę :)
tak sobie siedzę z babcią, ona zapatrzona w tv ja w neta, weszłam z ciekawości na portal mypolacy.pl i czytam
"Pan porusza se samodzielnie, sam przyjmuje posilki, chodzi do toalety, wesoly z humorem, poczatkowa demencja, , rozumie co sie do niego mowi po niemiecku. w nocy spi. Potrzebna Pani , ktora zna jezyk NIEMIECKI i gotowa przyjaechac na 12.09.2014 Dodatkowy tel. 00491751818872"
ale najbardziej mnie rozbawiło: "rozumie co się do niego mówi po niemiecku" buuaaahhahahah
tak sobie siedzę z babcią, ona zapatrzona w tv ja w neta, weszłam z ciekawości na portal mypolacy.pl i czytam
"Pan porusza se samodzielnie, sam przyjmuje posilki, chodzi do toalety, wesoly z humorem, poczatkowa demencja, , rozumie co sie do niego mowi po niemiecku. w nocy spi. Potrzebna Pani , ktora zna jezyk NIEMIECKI i gotowa przyjaechac na 12.09.2014 Dodatkowy tel. 00491751818872"
ale najbardziej mnie rozbawiło: "rozumie co się do niego mówi po niemiecku" buuaaahhahahah