W domu :) #3

25 listopada 2014 23:02
Nigdy nie jadłam,ale za samą nazwę je lubię
25 listopada 2014 23:08 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Nigdy nie jadłam,ale za samą nazwę je lubię:-)

Marta, to afrodyzjaki, osobiście uwielbiam je w niedzielnej jajecznicy, podobnie jak kurki. Ale te przeznaczone są do innych celów - najpierw w marynatę, a potem do śledzi.
25 listopada 2014 23:11 / 4 osobom podoba się ten post
No ,skoro afrodyzjaki to w D i tak bym ich nie zjadła...Poniosłoby mnie i co..rozwód murowany
Pieprzniki jedne...trąbkowe..
26 listopada 2014 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
Oj ,Ty to se chcesz tego swojego kompa naprawdę zmasakrować na smierć!Nie otwieraj takich rzeczy,wywalaj i od razu blokuj nadawcę!!!Duzo takiego g.... dostaje i nigdy nie czytam ,od razu blokuję-to moze być wirusisko!!!!!!!!Wstrętny robal co dysk spali!!!A fuj fuj,wynocha!!!!
26 listopada 2014 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
Bo one same przychodzą-wejśc na uzytkownika i kliknąc zablokuj :)
26 listopada 2014 11:10 / 2 osobom podoba się ten post
Andrejka,ja też wczoraj dostałam na skejpa o podobnej treści,facio jeszcze wciska,ze jest generałem A USA,prosił o dodanie do znajomych-zaraz to zamknęłam.
26 listopada 2014 11:11 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea,odpisz mu,że jak tak Ciebie kocha,to żeby przyszedł zaprawę mieszać;))

Do mnie kiedyś jakiś Arab serduszka na skypie wysyłał,nawet próbował dzwonić.Zablokowałam zarazę:)

Przypuszczam,że u mnie to się wzięło stąd,że miałam meila widocznego na fejsie,no i też na skypie tego meila zamieściłam,dlatego do mnie trafił.

Te typy internetowego Casanovy tak mają,że łaża po profilach i próbują się potem kontaktować.Usunęłam meila całkiem i proceder się skończył.
26 listopada 2014 12:11 / 3 osobom podoba się ten post
Nie bucz Andrejka,lepszy swój chłop niż taki ,co lata po skejpie.Miłej pracy,bo podobno na ból głowy- najlepsza praca ))
26 listopada 2014 13:36 / 2 osobom podoba się ten post
ulala, u mnie też remoncik był ((((((( i jest do tej piory
zamontowali drzwi anty wł.  13 dni temu i co się się okazało ......a okazało się to, że 2dwa zamki spełniają funkcję, a drugim przekręcam klucz "tylko na jeden"

26 listopada 2014 19:29 / 1 osobie podoba się ten post
Kilka razy też otrzymywalam takie wiadomości na skypa . Pisał facet niby z USA , ale go zablokowałam .

Kruszynka mi właśnie też pisał ,że jest generałem gdzieś na misji jest akurat i ,że sam wychowuję dzieci i takie tam bzdety .
26 listopada 2014 19:37 / 2 osobom podoba się ten post
alinka1339

Kilka razy też otrzymywalam takie wiadomości na skypa . Pisał facet niby z USA , ale go zablokowałam .

Kruszynka mi właśnie też pisał ,że jest generałem gdzieś na misji jest akurat i ,że sam wychowuję dzieci i takie tam bzdety .

A na mnie się uparli na Skypie różni spod znaku Allaha ha...ha...
a jam nie blondynka przecie.....
26 listopada 2014 19:40
Ja nie wiem czy ci ludzie znajdują adresy skypa na FB...nie mam konta na FB a i tak jakaś zbłąkana owieczka spod tego samego znaku co do Scarlett ( hihi)pisała do mnie teksty podobnej tresci. Mnie się wydaje ,że wchodzą poprostu na adresy i wybierają po zdjeciach.

26 listopada 2014 19:41
scarlet

A na mnie się uparli na Skypie różni spod znaku Allaha ha...ha...
a jam nie blondynka przecie.....

Haha taki to mi sie jeszcze nie trafif spod znaku Allaha ....
Ale generałów to miałam już dwóch , co samotnie wychowywali dzieci  , a może to jeden podawał sie za dwie osoby ?
26 listopada 2014 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Wianek, to tradycyjny koniec robót budowlanych, murarze wieszają jakiegoś wiechcia na szczycie budowy
i gospodyni musi dobre żarełko i flachę /niejedną/ postawić.

Ty zaraz, ze o Twój wianek chodzi co go nie masz.... oj Ty...
26 listopada 2014 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja nie wiem czy ci ludzie znajdują adresy skypa na FB...nie mam konta na FB a i tak jakaś zbłąkana owieczka spod tego samego znaku co do Scarlett ( hihi)pisała do mnie teksty podobnej tresci. Mnie się wydaje ,że wchodzą poprostu na adresy i wybierają po zdjeciach.

Dokłdnie Ivanillka, ja też myślę, ze wysyłaja na oślep po adresach ze Skypa...i fotkach, jak widzą ładną buźkę ha...ha....
Od razu taki ma u mnie blokadę, co z tego skoro się mnożą, przez pączkowanie chyba.....