No i jeszcze melduje że kupiłam se tableta, i bedę jeżdzić teraz z całym oprzyrządowaniem hahaha Laptopa bede miała na górze na swoich salonach a z tabletem bede latać po całej chałupie a nawet i po ogrodzie :))
No i jeszcze melduje że kupiłam se tableta, i bedę jeżdzić teraz z całym oprzyrządowaniem hahaha Laptopa bede miała na górze na swoich salonach a z tabletem bede latać po całej chałupie a nawet i po ogrodzie :))
Witaj Mery,zazroszczę Ci tego fryzjera,ja dziś próbowałam dodzwonić się do mojej fryzjerki,ale nie odbiera,zakład zamkneła czy co...? A ledwie 3 miesiące mnie nie było w Polsce ;))
Jeśli chodzi o tableta to tez zamierzam zakupić i wreszcie się nie męczyć z lapkim,ale ja będe dopiero miec w lutym,zostanie przywieziony świeżutki z USA :))))
zagraniczny znaczy sie...amerykanski...pozazdroscic
Co poradzić jak w d...się poprzewracało...:))))
Ipada chcesz kupić? Słyszałam, że właśnie w USA są sporo tańsze.
o kim tak pieknie piszesz?
Co poradzić jak w d...się poprzewracało...:))))
No własnie w USA cały sprzęt komputerowy jest dużo tańszy,dlatego wstrzymam się do lutego. Ja chcę kupić tablet,ale może pomyślę jeszcze nad czymś.
Pół roku temu, 10 miesięcy po diagnozie odszedł mój ś.p.Mąż, który poruszył we mnie, chyba wszystkie możliwe do przeżycia emocje.
Jezu.Mam na utrzymaniu cały dom. Duży dom z ogrodem do tego męża po trzech operacjach
i ZUS się na niego wypiął(też mąż na moim utrzymaniu)i córka na studiach dziennych.
Tylko wam pozazdrościc fajnych zakupów dla siebie.Chyba za mało pracuję albo za długo siedzę w Polsce.
Ostatnio 17 dni a teraz do Nowego roku.Albo się pozbyć domu albo familii.
Ja to bym Macbooka kciała, ale drogi bardzo jak wszystkie produkty Apple.Szkoda mi pieniędzy,bo własciwie nie jest mi potrzebny sprzęt o takich parametrach, chyba że sobie dla szpanu kupię:))
Jezu.Mam na utrzymaniu cały dom. Duży dom z ogrodem do tego męża po trzech operacjach
i ZUS się na niego wypiął(też mąż na moim utrzymaniu)i córka na studiach dziennych.
Tylko wam pozazdrościc fajnych zakupów dla siebie.Chyba za mało pracuję albo za długo siedzę w Polsce.
Ostatnio 17 dni a teraz do Nowego roku.Albo się pozbyć domu albo familii.
Ja to bym Macbooka kciała, ale drogi bardzo jak wszystkie produkty Apple.Szkoda mi pieniędzy,bo własciwie nie jest mi potrzebny sprzęt o takich parametrach, chyba że sobie dla szpanu kupię:))
Kup,kup, fajny jest:), mój syn taki ma i jest zadowolony:)