dlatego niejezdze busami.ja na takie cos niepozwole.raz z kolonii jechalam busem jechał ham którego wyzwałam i wiecej ta firma niejzdziłam i nigdy wiecej z inna tylko z blablacar my polacy
dlatego niejezdze busami.ja na takie cos niepozwole.raz z kolonii jechalam busem jechał ham którego wyzwałam i wiecej ta firma niejzdziłam i nigdy wiecej z inna tylko z blablacar my polacy
Ivetta, dałam Ci namiary na solidnego przewoźnika, to skusiłaś się chyba na tę promocję :/?
Jechałam z Monachium do Krakowa od 17 do 7 rano dnia następnego (o 17 odebrali mnie z pracy, o 7 byłam w Krakowie). Bus też dziewięcioosobowy, ale duży,wygodny (nie ma prównania z Sindbadem), pijanych nie zabierają, w środku nie wolno pić), więc wychodzi na to, że nie, na szczęście nie wszyscy mamy takie "przygody"..
Bywam tutaj niezbyt często, a im dłużej jestem w domu , a już od 30 pażdziernika , tym bardziej przeraża mnie myśl o wyjżdzie na ten urlop w De:( jeszcze zaszalalam i chodzę obecnie na kurs prawa jazdy:)
Tak ,sprawdziłam ten bus , ale juz pisałam ,że ja miałam sporo bagazy , a tam tylko 2 x 20kg.Trudno minęło ,na następny raz będę wiedzieć.
No niektórzy to się obijaja na całego;-)) Witaj nam w domowych pieleszach ale już trochę czasu tam jesteś. A kiedy "na urlop" jedziesz ?
No niektórzy to się obijaja na całego;-)) Witaj nam w domowych pieleszach ale już trochę czasu tam jesteś. A kiedy "na urlop" jedziesz ?
Witam .
Jutro minie tydzień jak opierniczam się w domku .
Przedświąteczne zakupy prawie zaliczone , jutro zacznę ogarniać dom angarzując przy tym rodzinkę , dzieci maja wolne , chłopina też wasprze i damy radę . Dziś zrobilam pierniczki , a jutro w planach pierogowanie i uszkowanie . Zmęczona się czuję i nie wyspana . Za to po świętach na sylwka wyruszam do moich córek i reszty rodzinki , więc jadę na gotowe .