ok Bez urazy
ok Bez urazy
A ja miałam rudy, teraz chce wrócić do średniego blondu. Stopniowo oczywiście. Po paru latach jak mi się znudzi to znowu coś innego wymyślę. Ale dobrze mi jest w rudym. Znudził mi się.
Ja od paru lat ciemną wiśnia lub jakimis podobnymi odcieniami ale rudy mnie bardzo kusi:)Chyba se trzasnę po powrocie-sama jestem ciekawa jakbym wyglądała:0Kiedys szamponem spróbowałam koloryzującym w domu ,ale nic nie chwyciło:(Oj,zaszaleję zdaje mi się:)A co?
Troche sie balam, ze bedzie pomaranczowy, ale wyszedl swietny. Mi sie podoba o wiele bardziej niz blond, ktory mialam poprzednio. Nie zastanawiaj sie dlugo. Do odwaznyc swiat nalezy! Jezeli nie bedziesz ie czula dobrze, zawsze mozna przefarbowac.
Ja od paru lat ciemną wiśnia lub jakimis podobnymi odcieniami ale rudy mnie bardzo kusi:)Chyba se trzasnę po powrocie-sama jestem ciekawa jakbym wyglądała:0Kiedys szamponem spróbowałam koloryzującym w domu ,ale nic nie chwyciło:(Oj,zaszaleję zdaje mi się:)A co?
Ja mam rudy, naturlnie jasny blad, gdy zaszlam w ciaze mialam takie odrosty ze wrocilam do naturlnego, ale jak urodzilam znowu zorbilam rudy buaahahaha. Nie moge sie bez niego obejsc.
Rudy to nie kolor rudy to charakter :D
Ja tam mogę od czasu do czasu należeć do klubu rudych i być wredna - z założenia. A co !!
To, ze ktos jest rudy Mycha nie znaczy ze wredny :D
aaaaa jatam bez rudych jestem wredna buahahahaha.
No proszę ile wrednych jest na naszym forum - hahaha. I to bez rudego !!!
Mycha , bo wredne jest piękne:)
ja tez.