W domu :) #3

21 grudnia 2014 16:39 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ok Bez urazy

Bez urazy.
21 grudnia 2014 17:17 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

A ja miałam rudy, teraz chce wrócić do średniego blondu. Stopniowo oczywiście. Po paru latach jak mi się znudzi to znowu coś innego wymyślę. Ale dobrze mi jest w rudym. Znudził mi się.

Ja od paru lat ciemną wiśnia lub jakimis podobnymi odcieniami ale rudy mnie bardzo kusi:)Chyba se trzasnę po powrocie-sama jestem ciekawa jakbym wyglądała:0Kiedys szamponem spróbowałam koloryzującym w domu ,ale nic nie chwyciło:(Oj,zaszaleję zdaje mi się:)A co?
21 grudnia 2014 17:21 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja od paru lat ciemną wiśnia lub jakimis podobnymi odcieniami ale rudy mnie bardzo kusi:)Chyba se trzasnę po powrocie-sama jestem ciekawa jakbym wyglądała:0Kiedys szamponem spróbowałam koloryzującym w domu ,ale nic nie chwyciło:(Oj,zaszaleję zdaje mi się:)A co?

Ja mam rudy, naturlnie jasny blad, gdy zaszlam w ciaze mialam takie odrosty ze wrocilam do naturlnego, ale jak urodzilam znowu zorbilam rudy buaahahaha. Nie moge sie bez niego obejsc.

Rudy to nie kolor rudy to charakter :D
21 grudnia 2014 17:22 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

Troche sie balam, ze bedzie pomaranczowy, ale wyszedl swietny. Mi sie podoba o wiele bardziej niz blond, ktory mialam poprzednio. Nie zastanawiaj sie dlugo. Do odwaznyc swiat nalezy! Jezeli nie bedziesz ie czula dobrze, zawsze mozna przefarbowac.

Dokładnie... Zawsze można przefarbowac.

Ja uwielbiam zmieniać kolory włosów. Co do dlugosci raczej jestem nudna,bo mam niesforne wlosy. Długo musialabym układać,a tak to szybko zwiąże i już.

Wściekły rudy tez miałam,tyle ze mój ciemny odrost był szybko widoczny.
Kiedyś miałam piękne czerwone włosy,taki chyba amarant się zowie ten kolor.

Teraz ze wzgledu na pobyty w De mam cos w stylu ombre.
21 grudnia 2014 17:23 / 1 osobie podoba się ten post
ciemny blond!!!!!!!!!! sory! pomylilam sieeeeeee. hahah, mowilam Wam ze ogluchlam i nie slyszalam wlsnych mysli.
21 grudnia 2014 17:32 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Kasia mój rudy trochę inny był. Może dlatego, że nie zawsze tym samym odcieniem farbowałam. Jak nie znalazłam "swojego" to brałam coś podobnego. Moje włosy bardzo dobrze "piły rudy, ale nie każdą farbę. Moje włosy są grube. Mam swoje wypróbowane firmy. Ale warto kupić farbę w hurtowni fryzjerskiej.  Coś muszę zmienić. Pomimo, że jest mi dobrze w tym kolorze przejdę powoli na jakiś blond. Nie wiem co mi po drodze odbije. Zobaczymy. 
21 grudnia 2014 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
Jolek

Ja mam rudy, naturlnie jasny blad, gdy zaszlam w ciaze mialam takie odrosty ze wrocilam do naturlnego, ale jak urodzilam znowu zorbilam rudy buaahahaha. Nie moge sie bez niego obejsc.

Rudy to nie kolor rudy to charakter :D

Mi mowia, ze rudy to falszywy. Ale mam to gdzies! Mi sie podoba I nastepnym razem, jak zacznie odrastac, tez bedzie taki sam wsciekly rudy!
21 grudnia 2014 17:43
Ja tam mogę od czasu do czasu należeć do klubu rudych i być wredna - z założenia. A co !!
21 grudnia 2014 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja tam mogę od czasu do czasu należeć do klubu rudych i być wredna - z założenia. A co !!

To, ze ktos jest rudy Mycha nie znaczy ze wredny :D

aaaaa jatam bez rudych jestem wredna buahahahaha.
21 grudnia 2014 17:52
Jolek

To, ze ktos jest rudy Mycha nie znaczy ze wredny :D

aaaaa jatam bez rudych jestem wredna buahahahaha.

ja tez.
21 grudnia 2014 17:57 / 1 osobie podoba się ten post
No proszę ile wrednych jest na naszym forum - hahaha. I to bez rudego !!!
21 grudnia 2014 18:04
Mycha

No proszę ile wrednych jest na naszym forum - hahaha. I to bez rudego !!!

Mycha , bo wredne jest piękne:)
21 grudnia 2014 18:07 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Mycha , bo wredne jest piękne:)

No to pocieszając siebie samą napiszę - wredne jest piękne i rude ;-)))
21 grudnia 2014 18:15
A ja miałam taki piekny rudy ,yle lat heha wczorajspierdzielilam nie dosc ze kolor to jeszcze kite zrobilam na czubku glowy i uwalilam -obcielam !! Jestem zaaałaaamana !! Szkoda ze nie umiem wkleic fotki przez tablet (((((( kolor h..... Wie jaki to rudy!!
21 grudnia 2014 18:36 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

ja tez.

amelka gdzie sie podziewasz? :)