amelka gdzie sie podziewasz? :)
amelka gdzie sie podziewasz? :)
A ja miałam rudy, teraz chce wrócić do średniego blondu. Stopniowo oczywiście. Po paru latach jak mi się znudzi to znowu coś innego wymyślę. Ale dobrze mi jest w rudym. Znudził mi się.
Dobry wieczór!
''Zasłoniłam''się bardzo!!!
Cała paczka serowo-cebulowych chipsów została pożarta w czasie czytania forum:(
Córcia moja w domku,szczęsliwa ze swoim partnerem,pies po zabiegu prawie wygojony,syn zadowolony,mój ''chłop''juz chrapie bo do czwartej rano gralismy w remika zakrapianego dobrym''whiskaczem''
Po prostu urlop:))))
Dobry wieczór!
''Zasłoniłam''się bardzo!!!
Cała paczka serowo-cebulowych chipsów została pożarta w czasie czytania forum:(
Córcia moja w domku,szczęsliwa ze swoim partnerem,pies po zabiegu prawie wygojony,syn zadowolony,mój ''chłop''juz chrapie bo do czwartej rano gralismy w remika zakrapianego dobrym''whiskaczem''
Po prostu urlop:))))
Remika?????
Przeciez nie w pici- polo na male bramki
No to już po powrocie chyba bardziej ! :))
Ograłam panów podczas dwóch partyjek:)))
Z wyraźną przewagą:)))
Witajcie z domku:)
Podróż minęła szybciutko i bardzo spokojnie,polecam Eurobusa,naprawdę pełna kultura jazdy.
Jak tylko przyjechałam to nie wiedziałam w co ręce włożyć,czy srzątać,czy się rozpakować,czy lecieć po zakupy,w końcu się najpierw wykąpała hihi. Potem 3 razy poszłam po zakypy i: upiekłam już 2 makowce,piernik,ciasteczka Mleczko,ale je zbeszcześciłam- Mleczko przepraszam nie umiałam zawinąć w rogaliki i po prostu wycięłam półksięzyce,schowałam je od razu żeby ich nie zjeść hi,hi,ugotowałam bigoś i oczywiście choć jeszcze nie całkiem gotowy już się naćpałam hi,hi,a teraz jeszcze schab się piecze. Boli mnie wszystko,ale jestem szczęśliwa bo świętami juz u mnie pachnie:)
Pozdrawiam Was i dziękuję za życzenia,lecę zaraz do lózeczka bo padam:)