W domu :) #3

23 grudnia 2014 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
Zagladam na poczte od czasu do czasu , patrze dzisiaj, a tu zyczenie od przewoznika z ktorym jeżdze do pracy.Niby taki drobiazg a cieszy,no moze  nie cieszy, ale miły jest.Wszystko sie zmienia w dobie tych zwariowanych smartfonow,smartwochy i innych.Nasze forum tez sie zmienia,lubie czytac wstecz i widze ze wiele osob trzyma fason maja charakter.Zobaczymy za rok:)
23 grudnia 2014 21:45
Koń Przewalskiego to "cienki bolek" w porownaniu do mnie przewalilam dzisiaj tyle w domu roboty i jeszce meża przywiozłam z wigilii w pracy(?) ale niech to bedzie,ze to wigilia,bo mnie mnie sie z czym innym kojarzy.Szczescie,ze karpia nie przywiozł.Dobrej spokojnej nocy i niech Mikołaj o Was nie zapomni.

23 grudnia 2014 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
A mnie sie telewizor sfajczyl wlasnie, poł roczku mial i poszedł z dymem, ubezpieczylam go dodatkowo wiec licze na wymiane ale czy to wszystko zalatwie jutro? Zebym nie musiala nowego kupowac ale perspektywa be telewizji na swieta.....? troche dziwnie tak.
23 grudnia 2014 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

A mnie sie telewizor sfajczyl wlasnie, poł roczku mial i poszedł z dymem, ubezpieczylam go dodatkowo wiec licze na wymiane ale czy to wszystko zalatwie jutro? Zebym nie musiala nowego kupowac ale perspektywa be telewizji na swieta.....? troche dziwnie tak.

No też nie miał kiedy????To chyba nie był ruski Rubin po liftingu?-one się lubiły palić:)Hi hi hi
23 grudnia 2014 22:23 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

No też nie miał kiedy????To chyba nie był ruski Rubin po liftingu?-one się lubiły palić:)Hi hi hi

Pamietam te Rubiny, byli u nas w domu sztuk dwie, moja mama sama je z ZSRR przytaszczyła. Paliły sie taka piekna niebieska łuną. Nie, ten był LG. Szajse, ja to mam pecha, zamowilam automat do kawy  i doszedl ale  uszkodzony, wczoraj poszedl do reklamacji, dzisiaj telewizor, fatum jakie czy cuś?
23 grudnia 2014 22:25 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Witam wszystkich sedecznie z domku,Jestem bardzo zmeczona tymi przygotowaniami do swiat,wstaje wczesnie-pozno klade sie spac,pracujac w de nie mam meczocego grafiku pracy,
jeszcze nie wypoczelam -moze w swieta sie uda,
zaliczylam dwoch lekarzy,pelnomocnika-oj drogo w Polsce,,,,,,,,
w moim miescie pada,od dwoch dni zupelnie brakuje patrzac przez okno atmosfery swiat.
zycze milego,spokojnego dnia wszystkim i tym na wyjezdzie oraz w domku-odezwe sie jutro moi kochani-buziczki DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Fajnie, ze sie odezwalas
Gdybym byla w domu teraz mialabym tak samo jak Ty :-D Ale jestem w pracy i mam wywalone na wszystko hehehe
Pozdrawiam serdecznie
23 grudnia 2014 22:56
tina 100%

Dopiero wróciłam z miasta i odebrałam zamówione pierogi z pierogarni.Własnie podgrzewam,muszę przecież sprawdzić szto to takoje:)Chyba wszystkich nie zjem:)
Czekam też na kuriera,który ma przywieżć zamówione prezenty dla mojej rodzinki.Buszując w sklepie internetowym z zegarkami i bizuterią zauważyłam informację ,że przy zakupie powyżej 500 zł grawer gratis.No i doszłam do wniosku,ze chyba ślepnę bo przeczytałam-rower gratis:)I tak się teraz zastanawiam co ja z tym rowerem pocznę:)

Hymmmmmmmmmmmmm ja tam wole swojej roboty pierogi  i uszka !! Pamietam czasy ja sama sprzedawałam pierogi na skup nie kupie nigdy pierogow ani grzybow nze sklepu lub jak nie wiem kto suszył sory jezeli cos zle napisałam ale tak było nikt k9iedys na to nie patrzył grosze płacili!!
24 grudnia 2014 09:21 / 7 osobom podoba się ten post
Zawsze dam plamę w Polsce jak wracam z Niemiec, bo ciągle jeszcze myślę po niemiecku i mówię po niemiecku. Wczoraj w sklepie jak weszłam to powiedziałam "Gruss Gott" :P, a w innym jak chciałam kupić konkretne papierosy i pani mówiła, że chyba nie ma a ja zauwazyłam na najniższej półce to wypaliłam: "doch, haben Sie!". już nie wspomnę o tym że jak odbieram telefon to mówię "ja, bitte" hahahaha
24 grudnia 2014 10:12 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Masz pierogi i taki awatar to ja sie pisze ha ha

To nie moja kończyna:) Chodzę w bardziej stabilnym obuwiu,a najchetniej w glanach:)
Jednak przed balem sylwestrowym będe musiała szpilki odkopać i potrenować,bo będzie baaaardzo niedobrze:)
24 grudnia 2014 11:07 / 5 osobom podoba się ten post
Widząc ogłoszenie jednej z firm na forum, do dochodze do wniosku, że uważają, że jesteśmy super wszechstronne:) Chcą nas już jako elektryków zatrudniać.Czuję się doceniona:)
24 grudnia 2014 11:35 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Widząc ogłoszenie jednej z firm na forum, do dochodze do wniosku, że uważają, że jesteśmy super wszechstronne:) Chcą nas już jako elektryków zatrudniać.Czuję się doceniona:)

Nic to !!! ha ha ha Jeden z moich zawodów to technik budowlany.Ty zrobisz instalacje a ja do tego dobuduje dom ha ha 
24 grudnia 2014 13:22 / 12 osobom podoba się ten post
Moi Drodzy
Prawie wszystko dopiete na ostani ,,guziczek,,to moja pierwsza wigilia w moim wlasnym domu,po wielu latach wkoncu cos jest moje,do czego moge wracac i nikt mi nie zabierze,,,,,,,,,,,,,wiekoszosc plci pieknej doskonale mnie zrozumie ze jestem zmeczona,podkrozone oczy nawet kosmetyczka nie pomoze......,ale szczescie mam w serduszku ,czego wszystkim zycze-spokojnosciDDDDDDDDD
24 grudnia 2014 13:49 / 1 osobie podoba się ten post
Przebierałąm się 3 razy przed lustrem, oczywiście w trakcie stwierdziłąm że koniecznie trzeba schudnac i nie mam się w co ubrać (mimo że z De przywiozłam cichy nieśmigane dopiero kupione) i... się na koniec cholera okazało że mój płaszcz został u rodziców! Więc się wqr.wszy i ściagnęłam spódnice, rajstopy, bluzki i żakiety i qwa jadę w dżinsach i przebiore sie na miejscu.
A taka pięęęękna chcialąm być :? :P
24 grudnia 2014 14:20 / 3 osobom podoba się ten post
Dajcie znać jak zobaczycie pierwszą gwiazdke na niebie,u nas pochmurno  i nie zanosi sie na poprawę pogody.Wszystko mam przygotowane, czekam na Mikołaja:)
24 grudnia 2014 14:37 / 2 osobom podoba się ten post
Dzis przychodzi Gwiazdor, Mikolaj 6 grudnia