Na wyjeździe #14

04 października 2014 19:59 / 4 osobom podoba się ten post
didusia

Nie zmienię bo się sama podobam a na ulicy wiela niamca sie za mna ogląda /DDD

Bo wygladasz jak Niemka ???? hihi 
To nie zmieniaj jak sie sobie podobasz.Polki sa najladniejsze
04 października 2014 20:01 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

...i Polacy Orim i Polacy :)) Niemiec to ostatnia osoba za jaką kiedykolwiek się obejrzę ,jak już się zrehabilituję :))
04 października 2014 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

...i Polacy Orim i Polacy :)) Niemiec to ostatnia osoba za jaką kiedykolwiek się obejrzę ,jak już się zrehabilituję :))

A ja się na wymianie w LO podkochiwałam w Niemcu - tzn. matkę miał Angielkę, więc mieszany był. Nawet trochę zaczeliśmy kręcić ze sobą, po wymianie przyjechał do mnie do Polski, ale no na odległość to w wieku nastoletnim nie idzie. 
04 października 2014 20:08 / 7 osobom podoba się ten post
Jakaś zmęczona jestem, babcię wykapałam, dziadzio sam sie wyduszował, zmienilam im posciel, posprzatałam apartamenty. Babcia już w łóżku, a ja u siebie i mam swieży chlebek, pieczoną pierś z indyka, ogórki konserwowe, jogurt truskawkowy, galaretke w czekoladzie i nowe baterie do wibratora:))) Żyć nie umierać:)))
04 października 2014 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

i Polacy też Orim, Polacy też.
04 października 2014 20:18 / 3 osobom podoba się ten post
barbarella

Jakaś zmęczona jestem, babcię wykapałam, dziadzio sam sie wyduszował, zmienilam im posciel, posprzatałam apartamenty. Babcia już w łóżku, a ja u siebie i mam swieży chlebek, pieczoną pierś z indyka, ogórki konserwowe, jogurt truskawkowy, galaretke w czekoladzie i nowe baterie do wibratora:))) Żyć nie umierać:)))

Podrzuć tego wibratora,bo resztę to znajdę
04 października 2014 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Witaj, niedyskretnie spytam, po czym chcesz się rehabilitować ?    Niegrzeczna  byłaś ;) ?
Na bezrybiu  i rak ryba  :)

04 października 2014 20:21 / 6 osobom podoba się ten post
kruszynka1964

Podrzuć tego wibratora,bo resztę to znajdę :-)

Wybacz, za żadne skarby, dostałam go od Mikołaja i jest tylko mój:)))) Oddam Ci ogórki konserwowe, twardziuchne, że ho, ho.
04 października 2014 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
kruszynka1964

Podrzuć tego wibratora,bo resztę to znajdę :-)

I ja bym tez skorzystala ...a co se zalowac 
04 października 2014 20:23 / 4 osobom podoba się ten post
barbarella

Wybacz, za żadne skarby, dostałam go od Mikołaja i jest tylko mój:)))) Oddam Ci ogórki konserwowe, twardziuchne, że ho, ho.

Chytrus,mam tylko baterie od baby-fona,a ze jestem na wsi-sex-shopu nie uświadczysz.
04 października 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
To ja babci baterie z gonga wyjełam, niestety, wibrator jest osobisty:))))
04 października 2014 20:24 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

Nie za dobry ten sen, jakies plotki, ktoś Ci koło pióra robi.

No wiesz, 
"Wierzył chłop w gusła, aż mu d...a uschła" ;)
04 października 2014 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
No proszę - dwa słowa - wibrator i baterie - a ile się człowiek naśmieje!!! Aż się popłakałam...
Andrea - ja nawet mizerii nie mam bo dziadek nie lubi ogórków...
04 października 2014 20:25 / 2 osobom podoba się ten post
hagia

Witaj, niedyskretnie spytam, po czym chcesz się rehabilitować ?    Niegrzeczna  byłaś ;) ?
Na bezrybiu  i rak ryba  :)

Miałam na mysli ,że przejdę psychiczną rehabilitację ( wiersze Lilii),bo jak narazie Ci co okrakiem chodzą wzbudzają najmniejsze moje zainteresowanie, choć kolegów mam kilku :))
04 października 2014 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
barbarella

To ja babci baterie z gonga wyjełam, niestety, wibrator jest osobisty:))))

Se kupie,jak bede miała wychodne,w garazu stoi rower,może się wyrobię w 2 godziny,tylko zerknę w google,gdzie mam najblizszy sklep...