Na wyjeździe #14

17 września 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
Na razie Brazylia wygrywa z Rosjanami, ale to dopiero pierwszy set!
17 września 2014 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
Ale numer ! za krzaczkami , w cieniu jakaś lasencja leży na leżaku i tylko zgrabne nożyny widać !... Ivanilka , wyjdż zza tych krzaków , tam słońce nie dochodzi !... Jeśli jesteś toples to biustonosz nie zapomnij założyć .... Pokaż się tutaj ocenimy , czy już się opaliłaś wystarczająco !!:)))))))))))))))
17 września 2014 21:30
a ja jestem zmuszona oglądać mecz Bayern-Manchester City, ::((
17 września 2014 21:37 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ale numer ! za krzaczkami , w cieniu jakaś lasencja leży na leżaku i tylko zgrabne nożyny widać !... Ivanilka , wyjdż zza tych krzaków , tam słońce nie dochodzi !... Jeśli jesteś toples to biustonosz nie zapomnij założyć .... Pokaż się tutaj ocenimy , czy już się opaliłaś wystarczająco !!:)))))))))))))))

Muszę zmienić avatar bo do tego zimna bikini nie pasuje ,a opalić się nie zdążyłam ale moja skóra jest mi za to wdzięczna, codziennie dziękuje mi rano jak się przeglądam w lusterku:))
17 września 2014 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Chyba nie obraziłam Ciebie pisząc asystentka. Z tego co nam tutaj piszesz wynika, że starszy Pan nie potrzebuje opiekunki. Inne masz zadania. I dobrze, to ciekawe doświadczenie a przy tym podejrzewam, że dużo podróżujesz, zwiedzasz świat. Wyjścia do teatru, opery też pewnie zaliczasz. No a co najważniejsze, że bedziesz mogła pisac w swoim CV asystentka... . To ważne. Powodzenia

No i po grillu,ufff.
Pokręcilam sie troche,posiedzialam przy stole zjadlam nawet te ichnie białe kiełbaski...obyło sie bez wiekszego stresu.Rozmowy o biznesach,wiec poszlam sobie do dzieci i z nimi predzej znalazlam wspolne tematy 
Igga,nie jestem asystentką,a normalną opiekunka,tyle z trafil mi sie pdp 'bezdemencyjny' i bezpampersowy'no i 'na stanowisku'-  Wielki szef. Rzeczywiscie,ciekawe doswiadczenie,bo to po prostu interesujacy czlowiek jest. Robie to co zawsze czyli gotuję,sprzatam itd.
Nie podrozujemy,on juz za słaby na to.Zreszta,co by go ciekawiło,jak on juz był wszędzie.

17 września 2014 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Muszę zmienić avatar bo do tego zimna bikini nie pasuje ,a opalić się nie zdążyłam ale moja skóra jest mi za to wdzięczna, codziennie dziękuje mi rano jak się przeglądam w lusterku:))

Gwiazdeczko , kiedy Ci się urlop kończy ? Czy już wiesz gdzie dalej jedziesz , jeśli masz zapeszyć - to nie mów -::)))))))
17 września 2014 21:42 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Gwiazdeczko , kiedy Ci się urlop kończy ? Czy już wiesz gdzie dalej jedziesz , jeśli masz zapeszyć - to nie mów -::)))))))

Wiem już,napisałam na "w domu",a jaaaaak miiiiiii sięęęęęęęęęęęęę nieeeeee chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jechaaaaaaaaaaaaaaaać :))
17 września 2014 21:45
taaaaa, nie tak łatwo..., jak z nią nie sidzę to jęczy, potem dzwoni do córek,  "oooo jestem niespokojna, jestem nieszczęśliwa,  ja nie wiem co się dziej, co dzisiaj jest", czuję się jak sufler w teatrze.........
bez komentarza hahhahha::)) (demencja)
17 września 2014 22:34 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Mnie przedstawiają: hausdame. I tez muszę uczestniczyć we wszystkich spotkaniach towarzyskich. A jest ich trochę. W tygodniu 2-3 wizyty po kilka osób. Ale poza tym spokojnie. Przynajmniej zawsze są o jednej godzinie. Kawka o 15.00 i wtedy ewentualne wizyty.

Obcym przedstawiana jestem jako Begleiterin  Obecny i pierwszy pdp, mężczyźni, wiadomo, określenia  podopiecznej, którą miałam pomiędzy nimi, nie nadają się  do powtarzania ;)
Życie towarzyskie zaczęłam tu od wyjazdu na urodziny i tak każdym tygodniu imprezuję. Każdego dnia wpadają na chwilę przynajmniej 2 osoby z b.licznej rodziny. Na wizyty u kogoś z rodziny sama się piszę, bo przynajmniej mam okazję rozmawiać (pdp głuchy). 
A wczoraj humor poprawił mi wyjazd do Mariańskich Łaźni w Czechach, no to się pochwaliłam  
18 września 2014 00:11 / 4 osobom podoba się ten post
Włączyłam forum i poszłam gadać na skype. Wracam a tu na poczcie forumowej 58 powiadomień... Chyba calą noc będę sprawdzać :))))))))
:* :* :*
18 września 2014 01:17
bieta

Ja jestem umówiona na 23-24.00 z Darkiem :))))

jest godz.01.16 a Darka nie ma, jestem wkurzona na maxa
18 września 2014 07:04 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien doberek kawa ,herbatka imbirek czekaj zapraszam ni i na poranna gimnastyke jak tos ma ochaote .Ja na nowym miejscu to juz wiecie a jak bedzie zobacze na razie wydaje sie oki no tylko w nocy 2 razy trzeba wsztac podac nocniczek,jakos trzeba to przezyc :)Jedno wiem ze nie bede robic to co stała opiekunka bo to nie moja działka koniec kropka.Nie bede sie podlizywac po to zeby dostac dobre referencje ! Powinnosie ocenic moja prace opiekunki a nie za dodatkowe jakie czynnosci co do mnie nie naleza!!Miłego dzionka wszystkim:)))))))))))))))))))
18 września 2014 07:09 / 1 osobie podoba się ten post
Oj , ale już czuję zmęczenie w te ostatnie dni tutaj . Jednak brak spokojnego snu w nocy daje o sobie znać .
18 września 2014 07:14 / 6 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek kawa ,herbatka imbirek czekaj zapraszam ni i na poranna gimnastyke jak tos ma ochaote .Ja na nowym miejscu to juz wiecie a jak bedzie zobacze na razie wydaje sie oki no tylko w nocy 2 razy trzeba wsztac podac nocniczek,jakos trzeba to przezyc :)Jedno wiem ze nie bede robic to co stała opiekunka bo to nie moja działka koniec kropka.Nie bede sie podlizywac po to zeby dostac dobre referencje ! Powinnosie ocenic moja prace opiekunki a nie za dodatkowe jakie czynnosci co do mnie nie naleza!!Miłego dzionka wszystkim:)))))))))))))))))))

Bądz sobą , nie przejmuj się tym , co robi zmienniczka ... Ja robię to co do mnie należy , nie jestem nadgorliwa i jest mi z tym dobrze ... A jak kiedyś jakaś zmienniczka będzie miała ochotę kankana na stole zatańczyć - proszę bardzo niech tańczy !... Zależy mi na dobrej opinii , ale jeśli kiedyś nie będę pasowała jako opiekunka - to już nie mój problem , staram się robić wzystko jak najlepiej potrafię , żeby nie zarzucano mi niekompetencji , ale ponadto nic nie bedę robiła ,nie muszę nikomu wchodzić z palcem w d....ę , jestem sobą i kropka ....-:))))))
18 września 2014 07:27
alinka1339

Oj , ale już czuję zmęczenie w te ostatnie dni tutaj . Jednak brak spokojnego snu w nocy daje o sobie znać .

Alinka nie zniechęcaj się.Pomyśl,że już niedługo Cię tam nie będzie.Od razu lepiej prawda?