Oj , ale już czuję zmęczenie w te ostatnie dni tutaj . Jednak brak spokojnego snu w nocy daje o sobie znać .
Oj , ale już czuję zmęczenie w te ostatnie dni tutaj . Jednak brak spokojnego snu w nocy daje o sobie znać .
jest godz.01.16 a Darka nie ma, jestem wkurzona na maxa
Alinka nie zniechęcaj się.Pomyśl,że już niedługo Cię tam nie będzie.Od razu lepiej prawda?
Dar snu miałaś na mysli czy żywego chłopa z krwi i kości?:):):):):)
Żywego, miał odebrać paczkę, czekałam do 3 rano i d--a, nie przyjechał
Dzien doberek kawa ,herbatka imbirek czekaj zapraszam ni i na poranna gimnastyke jak tos ma ochaote .Ja na nowym miejscu to juz wiecie a jak bedzie zobacze na razie wydaje sie oki no tylko w nocy 2 razy trzeba wsztac podac nocniczek,jakos trzeba to przezyc :)Jedno wiem ze nie bede robic to co stała opiekunka bo to nie moja działka koniec kropka.Nie bede sie podlizywac po to zeby dostac dobre referencje ! Powinnosie ocenic moja prace opiekunki a nie za dodatkowe jakie czynnosci co do mnie nie naleza!!Miłego dzionka wszystkim:)))))))))))))))))))
Wyczytałam wczoraj prognozy na tę zimę i wcale mi się to nie podoba:(Już w połowie października mrozy mają być i w ogóle ma być długa ,mroźna i śnieżna:(Ja nie chcę!!!!!!!Brrrrr
Przestraszył sie chłopina może nocnej wizyty u głodnej opiekunki:):):)Zrejterował:)
Fajne ogloszenie w dzisiejszych ofertach-opiekunki do Belgii ze znajomościa języka greckiego:)
To ogłoszenie było już wczoraj, też się mocno zastanawiałam, dlaczego grecki w Belgii? Może ze względu na PDP lub rodzinę?
Egzotyką powiało :)
Z tego co mi wiadomo to tam bardziej francuski jest potrzebny.

Ktoś tu sie skarzył, że niemieckie komary go nie kąsają :) Nie wiem czy akurat w tym wątku, ale......
tak mi sie spodobało to zdjęcie i propozycja na nim zawarta, że wklejam tutaj, ku rozbawieniu ogólnemu :))))))))