Na wyjeździe #14

24 września 2014 13:03 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Witam Państwa szanownych wszystkich obecnych zapracowanych! Melduję się ze Schlechtbach już z pracy:)

żyję, tylko zmęczona jestem, czas w autokarze się wydłużył , ponieważ na granicy trzepano każdemu dowód tudzież paszport...

Pozdrawiwm słonecznie:)

A witam, witam i żebyś wiedziała, że na zakrętach się nie wyrabiam.Pora obiadu, placek śliwkowy trzeba wyciągnąć z piekarnika a komp stoi na stole i woła co chwilę.
24 września 2014 13:22 / 4 osobom podoba się ten post
Miałam po obiedzie bujnąc sie rowerem do Francji bo to tylko parę km. Ale leń mnie odwidził,siedzimy sobie razem i rogaliki zajadamy.
24 września 2014 13:39
Witam wszystkich. 
Chce podzielić się swoim doświadczeniem. Obecnie jestem w Niemczech drugi raz i opiekuje się 93-letnią kobietą. Początek był dość trudny. Jednakże po pewnym czasie 'dotarłyśmy się'. Nie ukrywam praca jest czasami męcząca. Dużym plusem jednak jest firma,z którą obecnie współpracuję - Ars Vivendi. 
Co prawda na początku miałam małe problemy związne z dojazdem, firma przekładała termin zlecenia. Jednak teraz wszystko gra. :) 

24 września 2014 13:41
Siedzę sobie po obiadku i słucham radyka. Jest ok. Za oknem nie bardzo dzisiaj. A muszę jeszcze rundkę z PDP zaliczyć. Muszę ją do tego jakoś przekonać. Tylko nie wiem jak samą siebie zmotywować ;)
24 września 2014 13:43 / 2 osobom podoba się ten post
Ja nie mogę - znowu reklama.
24 września 2014 13:50 / 3 osobom podoba się ten post
Firma przekładała kilka razy termin zlecenia,ale to dobra firma? Mnie by szlag trafil jakbym nie wiedziala kiedy jade
24 września 2014 13:51
wichurra

Ja nie mogę - znowu reklama.

Reklama: mojej kanapy i kubeczka kawki;)
Ale nierealna. Spacerek musi być ;(
24 września 2014 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Miałam po obiedzie bujnąc sie rowerem do Francji bo to tylko parę km. Ale leń mnie odwidził,siedzimy sobie razem i rogaliki zajadamy.

No mialy byc o 15ej jedzone
Wiedzialam ze nie wytrzymacie hi hi
24 września 2014 15:30
nianta

Witam Państwa szanownych wszystkich obecnych zapracowanych! Melduję się ze Schlechtbach już z pracy:)

żyję, tylko zmęczona jestem, czas w autokarze się wydłużył , ponieważ na granicy trzepano każdemu dowód tudzież paszport...

Pozdrawiwm słonecznie:)

Witaj Nianta :))) Miło Cię widzieć znów wśród nas :)
24 września 2014 15:51 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Reklama: mojej kanapy i kubeczka kawki;)
Ale nierealna. Spacerek musi być ;(

No przecież to nie do Ciebie było:)  Post wcześniej jakaś nowa użytkowniczka znowu firmę reklamowała. 
24 września 2014 16:07 / 1 osobie podoba się ten post
)Też sobie pospałam i trochę taka nieotrzaskana jestem, to i poodbijać muszę:)
24 września 2014 16:09 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

Witaj Nianta :))) Miło Cię widzieć znów wśród nas :)

Zabrzmiało jakbym zza światów wróciła:p 
24 września 2014 16:27 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie,melduje się z nowego miejsca.Warunki mieszkalne fantastyczne,rodzina super,babcia śmiga z netbokiem.
24 września 2014 16:31
To opisz swój pokój w odpowiednim temacie:) Chętnie pozazdroszczę:)
24 września 2014 17:19
Witam:)

Piszę w imieniu mojej Mamy, która jest opiekunką i obecnie przebywa na wyjeździe, niestety nie zna się na sprawach "komputerowych" stąd mnie poprosiła o pomoc.
Poszukuję Pań, które pracują obecnie w Stuttgarcie lub tam gdzie moja Mama w Sindelfingen, jeśli ktoś taki jest to proszę o wiadomość.
Pozdrawiam