Zabrzmiało jakbym zza światów wróciła:p
Zabrzmiało jakbym zza światów wróciła:p
Hmmmmm... Babcia od pól godziny "wisi" na telefonie uśmiechnięta od ucha do ucha (ja tam nic nie mówię, ale jak odbierałam to taki głęboki męski głos był po drugiej stronie kabla... ;))) )
Dziadziuś siedzi grzecznie z córką u lekarza a ja siedzę i modlę się żeby spłynęło na mnie natchnienie co mam dziś zrobić na obiad, bo mnie wena twórcza opuściła :)
Witam:)
Piszę w imieniu mojej Mamy, która jest opiekunką i obecnie przebywa na wyjeździe, niestety nie zna się na sprawach "komputerowych" stąd mnie poprosiła o pomoc.
Poszukuję Pań, które pracują obecnie w Stuttgarcie lub tam gdzie moja Mama w Sindelfingen, jeśli ktoś taki jest to proszę o wiadomość.
Pozdrawiam
Jestem u rodziny gdzie będzie problem z moim wolnym dniem,wczoraj powiedziałam im że skoro to problem to chce mieć zapłacone ekstra za moje nie wychodzenie 50euro.Jak myślicie powiedziałam za dużo czy za mało?
Jestem u rodziny gdzie będzie problem z moim wolnym dniem,wczoraj powiedziałam im że skoro to problem to chce mieć zapłacone ekstra za moje nie wychodzenie 50euro.Jak myślicie powiedziałam za dużo czy za mało?
No , a ja dziś zaspałam i to na całego . O 4 rano PDP zrobiła mi pobudkę ,, Ich musss...,, ok , później położyłam się jeszcze na trochę i o 6 budzik ryczy . Więc ja budzik wyłączyła i jeszcze pieć minut . Tak cholerka zasnełam ,że
obudziłam sie jak Pflege wchodziła już do mieszkania czyli o 7.30 , bo tu Pflege mają swoje klucze . Kurde , ale miałam sprint nie wiedziałam gdzie mam wskoczyć . Dzień zaczęty całkiem wesoło ..
Świetny pomysł,nie lubią płacić ,to wszyscy wiemy,może się ogarną. Dasz radę bez wolnego?
Ale to na tydzien czy na miesia ?zawsze wola sie wiecej by bylo z czego zbic
Oczywiście że za tydzień,rodzina nie należy do biednych i takich opiekunek jak ja mogą mieć kilka na raz.